Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

dalga geçmek egr mutlu edıyorsa mutlu olun ben bir galatasaraylı olarak üzüldüm keske bu başlıgı açmasaydın bu bi türkiyi liginde olsa mesela gs-fb anlarım ama avrupa macları farklı .....

ŦıяŤıиá;2290575' Alıntı:
evet deliyim :D
sende delisin :hadiordan

konuyu biz değil 8eşiktaş lıkar sabote ediyolarr:vur

ewet deliyim bnde :durdurun

ya bn haber sitesinde gördüm die açmıştım

adamlar türk-ingiliz savaşı yapıyor

BAKIN EĞER bÖLE KONU AÇILIP SEN TÜRK DEĞİLSİN DİCEKSENİZ ASKERDE BİZİM UĞRUMUZA SAVAŞANLARDA TÜRK OLAMSIN HATTA DÜNYADA TÜRK KALMASIN

BÖLE IRKÇI DÜŞÜNCELERDEN VAZGEÇİN

BEN O GÜN BEŞİKTAŞI TUTTUM

LAKİN İİ OYNAYAN KAZANDI....

şimdi arkladaşım yenilen kim Beşiktaş bir türktakımı yene kim liverpool ingiliz takımı bir Fenerbahçeli olarak daha da ötesi bir türk olarka elbette üzüldüm. Ama hala bazı arkadaşlarımız duygusallıkla, şakalşmayı karıştırıyor. Ama şunu unutmayın ben yıllarca bjklılardan gslilerden "0" puan çektiniz m.unitedan 4 tane yediniz gibi lafları çok duydum. Duyarkende bunları söyleyen arkdaşlarımında şaka maksatlı olduğunu biliyorum. Futbol bu sonuçta bir spor. Elbette gönül isterdiki beşiktaş 8 tane yiyeceğine atıpta yenseydi ama olmadı.

Olmadıysa Bjklılarlada elbette şakamı geçerim. NOT: FANATİK OLUPTA BİR İNSANIN KALBİNİ KIRACAK KADAR DEĞİLDE........

BİR TANEDE BENDEN.... FENERBAHÇE MAÇININ ETKİSİNİ ÜZERİNDEN ATAMAYANA SİNAN ENGİN MAÇIN HAKEMİNİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI....

Hu hu kınacı geldi......:durdurun:biggrin:biggrin:biggrin:

Bu kına Fenerli olup da liverpolu destekleyenler için:

7xww4nm.jpg

Bu kına da Galatasaraylı olup liverpolu destekleyenler için:

86ff2bc.jpg

Kullanım için birbirinize yardım edin ama eldiven takmayı unutmayın.....:clap:clap

bu kına yıllardır kullandıgınız kına degil dimi ?...

Karanlıklar pusuda bu günlerde,küf kokusu var havada.En iyisi sessizce beklemek,gecenin derinlerinden ses almak için beklemek.Bir kere sussun şu baykuşlar.İsterse okyanus batsın bize ne, tayfalar kurtulsun yeter.Fırtınaları Kartalı gitmesin uzaklığın limanlarına. Karabulut gibi dolaşsın sevdalar boşverin.Beklenilen hiç gelmiyecekmiş beklensin yine.

İçimiz titresin düşlerken Beşiktaşlı anları. Yorgun ,kırgın düşler kapılarını hiçliğe açsın bırakın. Ne sıcak temmuzlar,ne soğuk zemheri ayartmasın geceni. Duruşun asil,duruşun gurur dolu. Çünkü sen Şanlı Beşiktaşın ahvadısın. Şerefli mazinin yaşayan tarihisin. Bırak gri odaların sürgülü kalsın kapısı.

İhanette kalsın orada,hainde.Abidelerine sahip olmayanlar,şahsiyetlerine gıpta etmeyenler utansın. Demir çiçekler getir ,ellerinle ördüğün. Örtülü duvarlar set çekmesin diken diken tüylerine. Rüzgar sesssiz olsun, ay da beklesin köşesinde.
Bu uğultular çakalların feryadıdır aldırma!!!İlk ve son yok.Siyah Beyazın kollarında dal rüyalara.

O hesap gününde çıksın yuvasından, sütü alınmamış afyon kozasıyla tüm erdemler. Attığın her adım şaşırsın kaldırım taşlarıyla.Beşiktaş sesleri yankılansın,uçan kuşun kanadında,ağaçta,pınarda,toprakta. Güvercinler dinlesin seni tüm masumluğuyla.

Hızla kosun görüntüler kara kara,dönsün aydınlığa. Ateş böcekleri selam etsin tüm haşmetiyle süzülen KARAKARTAL a .
Umuda sadece bulutlara değil,Beşiktaş aşkıyla yazalım suya da. Uçuşsun tarihin zerre zerre ,kılıç gibi geçsin Kartal Bakışlı gözlerinden. Bir Şeref Beyi düşle,bir Baba Hakkı yı. Ve nice isimli isimsiz kahramanları. Kapalıyı düşle sabahlamaları. Bir sevdaTürküsü yazan destan dilleri dinle.

Ve artık yeter de aya çık köşenden. Serbest bırak şafak vakitlerini ,tan atışlarını. Güneşe doğru aç Kartal Kanatlarını. Umuda bir kez daha selam et, hainlik işlemez yıldızları tutuşturan sevgine.

SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!

iyi iyi sizin adınıza sevindik böylelikle daha az kahrolursunuz...
ayrıca kahramanlıklar şan şeref vs vs bahsetmişsinde şöyle bir arkaya bakıyorum maziniz 2. lik 3. lük lerle dolu ama doğru çapınıza göre büyük başarı bu:goz:

bu kına yıllardır kullandıgınız kına degil dimi ?...

iyi iyi sizin adınıza sevindik böylelikle daha az kahrolursunuz...
ayrıca kahramanlıklar şan şeref vs vs bahsetmişsinde şöyle bir arkaya bakıyorum maziniz 2. lik 3. lük lerle dolu ama doğru çapınıza göre büyük başarı bu:goz:

Bu tür laflara gerek yok gırgır yapıyosan yap ama kimseyi aşşağılama =)
Sen fenerlisin o zaman bende sana diyeyim 0 çektiğiniz zaman size dendimi "çapın" bu diye ?

Anlamsız saçma bi mesaj..
Liverpool u tutsak Beşiktaş la neden şakalaşalım ?
Şakalaşmaz direk alay ederiz..
Tepki göstermek niye onu anlamıyorum zamanında Chelsea'ye 3 tane attınız sizin kadar sevindik , 8 tane yediniz üzülmek ayrı kenara birazda gırgır yapıyoruz..
Ayrıca bunu kınamak olarak da algılayabilirsiniz.

senin mesajın daha anlamsız olmuş
şakalaşmak ve alay etmek arasında dağlar kadar fark var(diğer mesajlarda bol bol alay var)
üzüldüysen nie işin gırgırındasın?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2292706' Alıntı:
senin mesajın daha anlamsız olmuş
şakalaşmak ve alay etmek arasında dağlar kadar fark var(diğer mesajlarda bol bol alay var)
üzüldüysen nie işin gırgırındasın?

Beşiktaşın durumuna değil , bir Türk takımının hezimete uğramasına üzüldüm.
Aynı anda hem üzülüp hem gırgır yapmakta güzel bişeydir insanı motive eder dene derim =)

Contract Killer ;
alıntı yapıp sayfayı kirletmek istemiyorum ama yazdığın çok saçma.Anlamsız futbol la alakası olmayan şeyler..
Ne alaka hemen Milliyetçiliğini gösteriyosun...Senin yaptığın biraz Faşistliğe kaçıyor..Belki ben Türk'üm ve Liverpool taraftarıyım bu sözlerin bana geliyor..
Ayıp ayıp yakışmıyor.

Konu anlam ve bütünlüğünü kaybeder bu mesaj dan sonra zaten güncelliğide kalmadı.Kilitlenirse daha hayırlı olabilir..

BOSVERSENE SEN.. M.UNİTED MACINDA BENDE CIKTIM 6S BAYRAGI ALDIM SEVINDIMDE NE OLDU YOK ANANIZIN LİGİ YOK BİLMEM NE ...
FENERLIDEN BASKA KIMSE ISTERMI FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLSUN BU DEDİKLERİN BOŞ ARTIK BU ÜLKEDE

6S DEN NEFRET EDİYORUZ ARTIK TIPKI ONLARIN BIZDEN NEFRET ETTIGI GIBI
8TAŞ A KARŞI PEK BİRŞEYİM YOK AMA

işte bende aynı senn gibi lerden bahsetiyorum burda hem bana hemde bütün galatasaray ve beşiktaş taraftarlarına kısaca ülke nufusunun %75 ine hakaret ediyorsun sana bu hakkı kim veriyo. snn gibi insanların türk futbolunun adını lekelemeye hakı yok.snn gibi taraftar istemiyoruz. galatasasaraysüper kupayı ladığında kutlama yapıyoduk yaklaşık 20 kadar galatasaray taraftarının yanında 10 -15 beşiktaş taraftarı ve biro kadarda fenerbahçe taraftarı mekan olarakta kullandığımız yer beşiktaş KAZAN

yani ÇARŞI GFB VE ULTRASLAN Kolkola şimdi
Sen laflarına dikkat etyöneticiler dikkat etmeden önce

bu kına yıllardır kullandıgınız kına degil dimi ?..

Bak arkadaşım orda ne yazıyo: 'bu kına Fenerbeahçe , Galatasaray taraftarı olup da liverpolu destekleyenlere ' Yani Fenerlilere veya Galatasaraylılara değil, şartlı bir cümle , cevabına bakarsak sen bu cümlenin şartlarını taşıyorsun.
Cevaplamış olman liverpolu desteklediğini gösterir. Bu bölüm de liverpol taraftarları bölümü değil, geyik-mizah bölümü.

Tarih 23.10.2007 2 fb i arkadas bi de ben(bjk liyim ve her zaman gurur duyarım) oturmusuz psv-fb macını serediyoruz.FB ataga cıkarken hep birlikte ayaklanıyoruz PSV gol kacırınca derin bi ohhh cekiyorusss.Tarih 24.10.2007 yine bizim tayfa toplanmısız bizim evde ilk önce TARAFTARI serediyoruz sonra mac izlemeye baslıyoruz.Bir kac dakika sonra yaklasık 10 adet iddaa kuponu cıkıyo dün fenerli olupta bugün ne üdügü belirsiz takımı tutanlardan.hepsinde banko liverpool var.Tamam olabilir adamlar bir kac kurus kazanmak istemiş lafım yok.BJK gol atıyo adamlar sevinmiyo.liverpool gol kacırıyo hay gerard senin gibi futbolcunun..... sanki ermenilerle mac serediyom anasını satayım.Bir hafta sonra liverpool fark atıyo ve sanki herkesin içinde kalmıs bir Liverpool hayranlıgı başlıyo.Arkadaşlar bunlar makaraya alıncak seyler degil belki bjk liverpoolu yense seneye bi takımımız gruplara ön eleme macı oynamadan cıkacak.Özellikle bu kadar bütünleşmemiz gereken bugünlerde bu şekilde dawranmamız akılsızlıktan baska bişey degil.Özellikle BJK hakkında nedenmi BJK,hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama sadece bjk nin armasında türk bayrağı wardır baska hiç bir klübün buna hakkı yoktur ve olamaz nedenini merak eden arastırsın.Bu arada eminin cim bomun yenilmesine sevinenlerde wardır.Herkes haddini bilsin

bir beşiktaş lı nın yanı sıra TÜRK olarak 8-0 lık maçı dalga konusu olarak algılayan tüm arkadaşlara teessüf ediyorum...böyle yaparsak beşiktaş camiasındkileride fenere ve galatasaraya düşman edersiniz..sporun dostluk kardeşlik olduğunu yeni nesillere unutturursunuz...ben fenerinde cimbomunda avrupada yediği her golden sonra üzüntü duyuorum bu nu hissetmeyenlerin kanından şüphe ederim.....saygılar

Kartal gool gool gool yeter artık yeme goll

yav bende üzüldümde 8 tane yiyince gülmemek elde değilll :D:D:D:D insan sayarken bile zorlanıyo 1,2,3,.... :D

Ya konuyu açan arkadaş bizim memlekette bir yere gezmeye gidene dönüşünde şöyle derler yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat.Bence beşiktaşın üzerine fazla gitmemek lazım yedikelri içtikleri onların olsun gördüklerini anlatsınlar.....

iste türklügünüz bu kadar !!!!

bekleyin,elbett o gün gelecek..o zaman alayinizi bi güzel sevecegiz..!!! pis ingilizler..!!

bu kadar mı şarj ediyo...
8-0 yenseydiniz terör falan da bitecek ekonomi de düzelecekti dimi?git işine kardeşim 8 tane yersen heralde alay konusu olursunuz...

Beşiktaş hafta sonu paf takımla değil kof takımla çıkacakmış...

çarşı croucha karşı
çarşı benayouna karşı
çarşı gerarda karşı
çarşı babele karşı
çarşı markus merke karşı
ÇARŞI DUVARA KARŞI :D

Daha önümüzde çok maç var (ibrahim üzülmez) :D
Böyle bir skoru en son lisede hatırlıyorum (crouch)
Dünyada türkiyeyi dalga konusu ettiniz bi de burada çıkmış yüzsüzce milliyetçilik yapıyorsunuz..Önce takımınızı sorgulayın..8 yaa maç 5 dakka daha uzasa yediğiniz golü çift elle gösteremiyecektiniz..

Geri