Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

benden size bir soru

çarşıdan aldım bir tane anfield a gittim 8 tane:melek

cevap

sekiztaş:durdurun

1 oldu dedim Beşiktaş yener sadece 1 gol
2 oldu dedim bari 3 olmasın maç 90 dakka
3 oldu dedim korkarım 5 e uzayacak
5 oldu dedim 8 e kadar yolu var ve televizyonu kapatttım

Bu arada Konunun yeri belli her ne kadar sonradan taşınmış olsada(!)
burda oturup ağlyacağımıza işe espirili bir şekilde yaklaşmaya çalışıyoruz ortamı germeye gerek yok
ayrıca
Sonuçta Beşiktaşın yenilmesine üzüldük Sonuçta bir türk takımı sevinenler varsa var biliyorum onlar gibil taraftar(!) taraftar bile demek istemiyorum gerçi Ben bir galatasaray taraftarı olarak fenerbahçe interi yendiğinde Fenerbahçe beşiktaşta liverpoolu yenndiğide Beşiktaş forması giyip göğsümü gere gere gezmişim
yurt içinde rakip olabiliriz ama avrupa da tek yürek tek bilek
çünkü

SPOR DOSTLUKTUR

BOSVERSENE SEN.. M.UNİTED MACINDA BENDE CIKTIM 6S BAYRAGI ALDIM SEVINDIMDE NE OLDU YOK ANANIZIN LİGİ YOK BİLMEM NE ...
FENERLIDEN BASKA KIMSE ISTERMI FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLSUN BU DEDİKLERİN BOŞ ARTIK BU ÜLKEDE

6S DEN NEFRET EDİYORUZ ARTIK TIPKI ONLARIN BIZDEN NEFRET ETTIGI GIBI
8TAŞ A KARŞI PEK BİRŞEYİM YOK AMA

Karanlıklar pusuda bu günlerde,küf kokusu var havada.En iyisi sessizce beklemek,gecenin derinlerinden ses almak için beklemek.Bir kere sussun şu baykuşlar.İsterse okyanus batsın bize ne, tayfalar kurtulsun yeter.Fırtınaları Kartalı gitmesin uzaklığın limanlarına. Karabulut gibi dolaşsın sevdalar boşverin.Beklenilen hiç gelmiyecekmiş beklensin yine.

İçimiz titresin düşlerken Beşiktaşlı anları. Yorgun ,kırgın düşler kapılarını hiçliğe açsın bırakın. Ne sıcak temmuzlar,ne soğuk zemheri ayartmasın geceni. Duruşun asil,duruşun gurur dolu. Çünkü sen Şanlı Beşiktaşın ahvadısın. Şerefli mazinin yaşayan tarihisin. Bırak gri odaların sürgülü kalsın kapısı.

İhanette kalsın orada,hainde.Abidelerine sahip olmayanlar,şahsiyetlerine gıpta etmeyenler utansın. Demir çiçekler getir ,ellerinle ördüğün. Örtülü duvarlar set çekmesin diken diken tüylerine. Rüzgar sesssiz olsun, ay da beklesin köşesinde.
Bu uğultular çakalların feryadıdır aldırma!!!İlk ve son yok.Siyah Beyazın kollarında dal rüyalara.

O hesap gününde çıksın yuvasından, sütü alınmamış afyon kozasıyla tüm erdemler. Attığın her adım şaşırsın kaldırım taşlarıyla.Beşiktaş sesleri yankılansın,uçan kuşun kanadında,ağaçta,pınarda,toprakta. Güvercinler dinlesin seni tüm masumluğuyla.

Hızla kosun görüntüler kara kara,dönsün aydınlığa. Ateş böcekleri selam etsin tüm haşmetiyle süzülen KARAKARTAL a .
Umuda sadece bulutlara değil,Beşiktaş aşkıyla yazalım suya da. Uçuşsun tarihin zerre zerre ,kılıç gibi geçsin Kartal Bakışlı gözlerinden. Bir Şeref Beyi düşle,bir Baba Hakkı yı. Ve nice isimli isimsiz kahramanları. Kapalıyı düşle sabahlamaları. Bir sevdaTürküsü yazan destan dilleri dinle.

Ve artık yeter de aya çık köşenden. Serbest bırak şafak vakitlerini ,tan atışlarını. Güneşe doğru aç Kartal Kanatlarını. Umuda bir kez daha selam et, hainlik işlemez yıldızları tutuşturan sevgine.

SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!

ya bir temsilcimiz söz konusu bence şaka yapmamak lazım

ya bir temsilcimiz söz konusu bence şaka yapmamak lazım

Şaka yapılır arkadaşım bence. Fb Manchester i, İnter i PSV yi yenince, Beşiktaş 2 hafta önce Liverpoolu yenerken ya da zamanında Chelsea yı yenerkende ayakta alkışladık sesimiz kısılana kadar bağırdık ama böyle mağlubiyetlerde de geyiğimizi yaptık.

Ayrıca ben bu başlığa tepki gösteren bjk li arkadaşları anlayamıyorum. herkesi bi anda Türk düşmanı yaptınız. Tabiki hoş bi durum değil 8-0 diil 1-0 bile yenilse üzülüyoruz. Ama Şunu unutmayın ki GS FB ve BJK arasında böyle şeyler hep olacak. FB nin Trükiye ligi maçında Juventus bayrağı açmasına gülende yine sizdiniz.

Saygılar.

bu arada Çarşı 8 e razı 9 a karşıda güzel bi espiri eline diline sağlık Leke ;)

demirören ne demiş bugün??

Marcus merk düdüğünü asacak
Şenes erzik uefa daki görevinden istifa edecek
Yoksa Marsilya maçına basketbol takımı ile çıkarız
Biz uefanın piyonu olmayız Türkiyenin en köklü kulübüyüz

:durdurun:durdurun:durdurun

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2287717' Alıntı:

anlamıyorsunuz sanırım komikliğime gittiği içöin vermedim bi spor haberi olduğu için verdim

bi gazete sitesinden aldım

yarın eline gazteyi alınca görürsün ordaki haberi

ayrıca fenerliyim ve 8-0 a çok üzüldüm

ama konunun bunla alakası yok
haber bjktşn 6-0 la ne alakası var başlığna bak bide verdiğn 6-0 bk!!!

ben Galatasaraylıyım ama bizi ingilizlere küçük düşürmesine üzüldüm..ama adamlarda atmadılarmı 2-1 attılarmıda tam atarlar buda kanıtlandı:)

İsterse 18-0 yenilsin
İnadına BEŞİKTAŞ
Sizin gibiler anlayamaz bunu
Eğlenin siz boşverin

Her ne Kadar Beşiktaş lı Olmasamda Bir Türk Takımının Yenilmesine Çok Üzüldüm

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2290398' Alıntı:
liverpoollar türemiş sanki forumda

Anlamsız saçma bi mesaj..
Liverpool u tutsak Beşiktaş la neden şakalaşalım ?
Şakalaşmaz direk alay ederiz..
Tepki göstermek niye onu anlamıyorum zamanında Chelsea'ye 3 tane attınız sizin kadar sevindik , 8 tane yediniz üzülmek ayrı kenara birazda gırgır yapıyoruz..
Ayrıca bunu kınamak olarak da algılayabilirsiniz.

Hu hu kınacı geldi......:durdurun:biggrin:biggrin:biggrin:

Bu kına Fenerli olup da liverpolu destekleyenler için:

7xww4nm.jpg

Bu kına da Galatasaraylı olup liverpolu destekleyenler için:

86ff2bc.jpg

Kullanım için birbirinize yardım edin ama eldiven takmayı unutmayın.....:clap:clap

Hehehe Siz Ne Komik Adamlarsınız Böyle

Arkadaş Demişki 8-0 In Ustune Ben Olsam Odama Kapanır Çıkmam Oysa Biz Naptık İnadına Formamızı Giydik Polarlarımızı Giydik Bilekliklerimizi Taktık Atkılarımızı Taktık Ama Siz Bunu Anlayamazsınız Siz Taraftar Değil Seyircisiniz !!!!

Değil 8 - 10 Yesek Beşiktaş Taraftarıyız

Bide Geçen Macda liverpollu Yenen Beşiktaşımızdan Bahsederken Biz Demeyın Beşiktaş Diyin Siz Değilsiniz Biziz !!!!

Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma

Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma

En büyük sen değil misin

Aldırma kartal aldırma

Aldırma kartal aldırma

Kartal aldırma

Dışarda yüz bin taraftar

Bir gün ağlar bir gün coşar

Seni bu sesler oyalar

Aldırma kartal aldırma

Aldırma kartal aldırma

Kartal aldırma