kodumun fahişeleri
χ∂αηтє23χ;4569580' Alıntı:gecenin sessizliğinde evinin 50 metre ötesinde adamın biri bağırsın bak o zaman gör .
χ∂αηтє23χ;4569580' Alıntı:gecenin sessizliğinde evinin 50 metre ötesinde adamın biri bağırsın bak o zaman gör .
χ∂αηтє23χ;4569666' Alıntı:sen kes yobaza bak ..
seni gözüm tutmadı zaten
Dünyada üstüne farz olan bir ibadet için yapılan evrensel çağrıdan rahatsız olanlar uykum bölünüyor diyenler
Umarım Ahirete göçmeden bu gaflet uykusundan uyanırlar..
ne güzel demiş şair
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan...
Ulan bu ezanlar sayesinde dünyada ayakta duruyorsunuz hıyarlar...
yüksek ses rock müzik dinlerkende aynı rahatsızlığı duyuyormusun?
İslam için 2 dakika rahatından vazgeçemiyorsan yazıklar olsun sana seni dinden imandan yoksun yetiştirenlere.
YA SEV YA TERK ET
~SiLenT ScЯeaM~;4569566' Alıntı:EssaLatu Hayrun Minen Nevm
Namaz Uykudan Daha HayırLıdır.
gece çok sorun oluyor ya .
Sesi sonuna kadar açıyolar ... Her gece aynı sorun. Bi gün sniperla vuracam hocayı ama ne zaman
Ezandan rahatsız olamam. Çok güzel gelir bana.
Ama burada ezandan rahatsızlığını dile getirenlerden neden rahatsız olundu onu anlamış değilim.
Neden korkuyorsunuz ve o kişilerden size ne?
Asırlar geçse de insan oğlunun yosun tutan kafaları değişmeyecek.
Aynı Kürt açılım şovu aman insan-demokrasi en çok rahatsız olan da hak yiyende bunları yapanlardır.
Neyse her koyun kendi bacağından asılır..
Bana Hoş GeLen Başkasına Dert OLuyo O Onu BağLar. Beddua Tarzında Keşke Ezan OLmasa Derse Beni BağLar. DoLayısıyLa İki Çift Laf SöyLemek Hakkı Doğar. Ama Şeytan Ayrıntıda GizLdir, Bu Ayrıntıyı Gören ŞeytanLarda Mevcutmuş. Her Şeyatan BağLanamaz Nede OLsa
Beddua Tarzında Keşke Ezan OLmasa Derse
Asırlar geçse de insan oğlunun yosun tutan kafaları değişmeyecek
Cümlene aynen katılıyorum.
başkalarının inaçlarına hakaret eden örümcek kafalılar
Hakaret etmekle kendilerinin farklı olduğunu zanneden zavallılar var ne yazık ki
tabiki hiç kimse ezanı sevmek zorunda değil
milyarlarca müslüman ın en değerli dini sembolü için ezan için "Hoca Bağırıyor" diyecek
kadar yosun kafalı olmak işte bütün mesele bu
yoka isteyen ezanı sever isteyen sevmez her insanın günah işleme özgürlüğü var
ama başkalarının inaçlarına hakaret etme özgürlüğü yoktur
İsim verseydin mcnamara... Bunlara gerek yok... Beni de yaftaladın...
Bu forum kavga yeri değil bunu birkere bil... Burası paylaşım ve dostluk yeri... Bazen bunuda düşünde karşıt görüşündekileri suçlamaktansa dost olmayı dene ben her zaman hazırım...
Adam sonuna gülücük koymuşşş bunuda bir düşün....
SextaN Benim iki yıldır üzerinde araştırma yaptığım bir galaksinin adıdır... Gelip şeytanlık yapacaksam daha çaktırmayacak bir nick bulurum rahat ol...
Artık Lütfen Lütfen rica ediyorum Laf sokmaları bırakalım burada bitsin...
Ve tekrar ediyorum...
Bu forum akp-chp laik-müslüman cart curt kavga yeri deil...
Bu forum kavga yeri değil, suçlama yeri değil, dalga geçme yeri değil
Bu forum tartışma paylaşma dostuk ve keyif yeri
Bunu az biraz düşünün...
ATATURK bu ulkeyi kurarken bu ulkeynin adina islam cumhuriyeti koymadi..!!!!! bu ulkenin adi TURKIYE CUMHURIYETI..!!!! bilmeyen arkadaslar ogrensin.. ATATURK bu ulkeyi kurdugunda hristiyani ermenisi muslumani vs si bir arada idi... bu ulkede yok ezani beyenmiyorsan cek git vs diyecek kimsenin luksu yoktur.. bole bir luks arayan arkadaslar islam cumhuriyeti neredeyse oraya gecebilirler..
ATATURK bu ulkeyi kurarken bu ulkeynin adina islam cumhuriyeti koymadi..!!!!! bu ulkenin adi TURKIYE CUMHURIYETI..!!!! bilmeyen arkadaslar ogrensin.. ATATURK bu ulkeyi kurdugunda hristiyani ermenisi muslumani vs si bir arada idi... bu ulkede yok ezani beyenmiyorsan cek git vs diyecek kimsenin luksu yoktur.. bole bir luks arayan arkadaslar islam cumhuriyeti neredeyse oraya gecebilirler..