Ezandan rahatsız oldular!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
χ∂αηтє23χ;4569932' Alıntı:
bu tür yorum yapan bilmem kaçıncı kişisin .. madem dininizi bu kadar çok yaşamak istiyorsunuz gidin arabistana .. Bu devletin dini yoktur !! dini olan bi devlete gidin. ağzımı açtırmayın benim

sana aynen katılıyorum öyle yaşamak istiyorsanız iran sizi bekliyor evimin dibindeki camiden sabah okunan ezandan çoğu zaman bende rahatsız oluyorum. ve rahatsız olmaktada özgürüm çünkü bir camiye bu kadar hopörlör konulmaz belli bir desibelin üstündeki her ses insanı rahatsız eder ne olduğu önemli değil.

sana aynen katılıyorum öyle yaşamak istiyorsanız iran sizi bekliyor evimin dibindeki camiden sabah okunan ezandan çoğu zaman bende rahatsız oluyorum. ve rahatsız olmaktada özgürüm çünkü bir camiye bu kadar hopörlör konulmaz belli bir desibelin üstündeki her ses insanı rahatsız eder ne olduğu önemli değil.

bak sen

beyfendi rahatsız olmuycak diye bilmem kaç kuşaktır süre gelen kültürü değiştircez

asıl siz terk edeceksiniz rahatsız oluyorsan

sanane sakin ol ve kim olduğunu hatırla saçma saçma konuşma ben düşücelerimi sana göre veya devlete göremi belirliycem varmı böyle bir zorunluluk aç bakalım ne kadar açacan azını istediğim yerde istediğim şeyi yaşarım toplumun kültürüne bağlı olarak bu toplumun kültürüde ezan okunmasını gerektirir unutmaki % 90 müslüman olan bir ülke

Bn kim olduğumu biliyorum ve saçma saçma konuşmuyorum . Düşüncelerini devlete göre belirle demiyorum zaten .

bak sen

beyfendi rahatsız olmuycak diye bilmem kaç kuşaktır süre gelen kültürü değiştircez

asıl siz terk edeceksiniz rahatsız oluyorsan

terk etmiyorum kültüre de uymuyorum ne yapacaksın ?

χ∂αηтє23χ;4569955' Alıntı:
Bn kim olduğumu biliyorum ve saçma saçma konuşmuyorum . Düşüncelerini devlete göre belirle demiyorum zaten .

senin düşüncen dogru olabilir

ama şu durum var toplumun dogruları yanlışı yaşayan topluma göre değişir

sen rahatsız oldun diye asırlardır bu toplumun gelenegi görenegi olan ezan okunması değişmez

örnek olarak sen git hinistanda inek eti yiyebiliyormusun bakalım bu durum sana yanlış ona dogrudur

umarım anlatabilmişimdir

ona ben bir çözüm bulamam o zaman rahatsız olmaya devam edeceksin özgürsün ben san git diyemem kal diyemem ama öneri olarak rahatsız olmaman için git dedim yani yanlış anlama

valla size hiç birşey demiyorum daha önce çok tartıştım sizin gibilerle elime bişey geçmiyor çünkü vaktimi harcıyorsunuz ve bağnaz görüşlerinizi hiçbir bilimsel kaynakla değiştiremiyoruz bu şekilde devam edin kültürünüze taş devrine devam ne diyeyim :D

konu kilitli.....

tarafsızım yorum yapmıycam dıoRum ama aramızdan bı cok kişi bilmedigi konular üstünde yazılar yazmıs ...neyse baska baslıklarda gorusurz ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri