Evlere bırakılan esrarengiz bildiri

ha siz hukuka saygılıydınız di mi?pardon ben unutmuşum...özellikle soruşturması ve kovuşturması devam eden olaylar hakkında...şamil tayyar ı çok okuyorsun ve izliyorsun sanırım sen...

Ee babacan İstiklal mahkemelerinin torunu olan hukuk anca bu kadar olur

Yani sanığın idamına bilahere delillerin toplanmasına diyen hukuk da bir takım aksaklıklar (!!) bırak da olsun

Polatın dediği gibi hep statükocular mı hukuk cinayeti işleyecek:w00t:

Ee babacan İstiklal mahkemelerinin torunu olan hukuk anca bu kadar olur

Yani sanığın idamına bilahere delillerin toplanmasına diyen hukuk da bir takım aksaklıklar (!!) bırak da olsun

Polatın dediği gibi hep statükocular mı hukuk cinayeti işleyecek:w00t:
onlar bazıları gibi bazı kavramları temcid pilavı gibi öne sürüp.....arkasından da emellerini uygulayıp...ondan sonra da mağduru oynayıp....millleti üçkağıda getirmediler....

bi de basının karşısına çıkıp, ağlama görüntüleri hiç vermediler....

onlar bazıları gibi bazı kavramları temcid pilavı gibi öne sürüp.....arkasından da emellerini uygulayıp...ondan sonra da mağduru oynayıp....millleti üçkağıda getirmediler....

bi de basının karşısına çıkıp, ağlama görüntüleri hiç vermediler....

Yani onlar daha delikanlı hukuk cinayeti işlediler öyle mi?Bu ne abi benim hırsızım daha dürüst mantığında bir yorum.

İskilipli Atıf Hocayı(r.aleyh) kanundan evvel çıkan kitabı bahane edip asmaları çok adilane çok delikanlıca idi değil mi?

Menemen Hadisesinde hiç alakası olmayan bir yerden Diyarbakırdan Erbilli Esad Hocanın asılması da hukuk literatürüne altın harflerle yazılacak cinsten.

İzmir suikastında tek adamlığın önündeki herkesin bertarafı hatta Karabekir Paşanın idamına kararı fakat emirlerindeki ordudan çekinerek tırıs tırıs geri çark etmeler

Adnan Menderesler Hasan Polatkanlar Fatin Rüştüler...Daha neler neler

Merdi Kıpti şecaat arz ederken sirkatini söylermiş.Senin yazı da bu minvalde.İstersen daha fazla sirkatini yazma

Çünkü buna bulunulacak mukabele hürriyeti ne bu forumda var ne bu ülkede.

dipnot:27 mayıs ihtilali ne karışan subaylar neredeyse tamamı amerikanya da harp eğitimi almışlar.

Yani onlar daha delikanlı hukuk cinayeti işlediler öyle mi?Bu ne abi benim hırsızım daha dürüst mantığında bir yorum.

İskilipli Atıf Hocayı(r.aleyh) kanundan evvel çıkan kitabı bahane edip asmaları çok adilane çok delikanlıca idi değil mi?

Menemen Hadisesinde hiç alakası olmayan bir yerden Diyarbakırdan Erbilli Esad Hocanın asılması da hukuk literatürüne altın harflerle yazılacak cinsten.

İzmir suikastında tek adamlığın önündeki herkesin bertarafı hatta Karabekir Paşanın idamına kararı fakat emirlerindeki ordudan çekinerek tırıs tırıs geri çark etmeler

Adnan Menderesler Hasan Polatkanlar Fatin Rüştüler...Daha neler neler

Merdi Kıpti şecaat arz ederken sirkatini söylermiş.Senin yazı da bu minvalde.İstersen daha fazla sirkatini yazma

Çünkü buna bulunulacak mukabele hürriyeti ne bu forumda var ne bu ülkede.

örneklere girdin ..ama çıkabilir miyiz bilmiyorum....

menemen olayı....

maraş katliamı...

madımak oteli...

...............

bak işte o sana çarptırılarak anlatılan dayatma....aslı o değil...türkiye nin nato ile olan ilişkilerindendir ve onu da en başta o dönemin iktidarı istemiştir...objektif kaynaklardan araştır...

kabul edilebilir güvenilir 1 kaynak verirmisin.ideolojik olmasın :rolleyes:

kimse İsa'nın doğumunu kutlamıyor kendinize gelin...biten koca bir yılın stresini üzerine atıyor, başlamakta olan yeni yıla da mutlu girmek için eğleniyor....

yoksa İsa'nın doğumu bir hafta önceden kutlanıyor...bunu bilmeyen yoktur sanırım...

işte sizleri böyle kandırıyorlar amaç daha çok para harcatmak şirketleri zengin etmek ister buna noel deyin ister yılbaşı stresi kimse isanın doğumunu kutlamıyorsa crismas şarkısı neden çalıyor herde ? noel baba (santa claus) kılıklı bir sürü adamın noel baba resimlerinin sağsolda ne işi var durduk yere çam ağacının evinde ne işi var? başkalarının görmenizi istedikleri rüyayı birileri gezip bozunca leke nin dediği gibi çarpılırsınız diye dalga geçiyoesunuz bide utanmadan...

DÜNYA GÜNEŞİN ETRAFINDA BİR TUR ATTI DİYE NE GİBİ BİR STRESS ATMAK GEREKİYORMUŞ? :w00t: kozmik stress falanmı?

herkesde doğrudur yılbaşı kutlanmamalı demiş
olm manyak mısınız nesiniz bulmuşsunuz eğlence adam gibi eğlenin işte
ha yok ben gidip karı kıza tecavuz eder haberlere çıkarım diyorsan o zaman sen herçek müslüman deilsin.
gerçekten insanları düşünüp bu konuya din açısından bakıyorsan tabikide adam gibi eğlenirsin içkini içersin adam gibi tv ni izlersin gerekirse dans edersin adam gibi. taşkınlık yapmazsın.
Yılbaşı kutlamak haramdır yok efendim yılbaşı türk bayramı değildir unutun bunları.
isteyen istediğini kutlar bu böyle biline

bu konuda vereceğim her kaynağa yanlı diyeceksin...en iyisi br strateji merkezinin sitesine bak Türkiye Nato ilişkilerinde askeri eğitimler...seminerler...kurslar bölümünde ilişkilerin tarihçe dizininde göreceksin...

ön yargılı davranma mutlaka bildiğin kimsenin itiraz edemeyeceği kaynak vardır.:hadiordan vermek istemiyorsan saygı duyarım :wink:

işte sizleri böyle kandırıyorlar amaç daha çok para harcatmak şirketleri zengin etmek ister buna noel deyin ister yılbaşı stresi kimse isanın doğumunu kutlamıyorsa crismas şarkısı neden çalıyor herde ? noel baba (santa claus) kılıklı bir sürü adamın noel baba resimlerinin sağsolda ne işi var durduk yere çam ağacının evinde ne işi var? başkalarının görmenizi istedikleri rüyayı birileri gezip bozunca leke nin dediği gibi çarpılırsınız diye dalga geçiyoesunuz bide utanmadan...

DÜNYA GÜNEŞİN ETRAFINDA BİR TUR ATTI DİYE NE GİBİ BİR STRESS ATMAK GEREKİYORMUŞ? :w00t: kozmik stress falanmı?

yazının birinci bölümüne katılıyorum...alışveriş çılgınlığı...ama bu olsa olsa ''bir ciklet alın ekenomi canlansın'' diyen anlaşılması güç krizden çıkışla eğdeğer tutulan hükümet politikasına hizmet eder...ederse etsin o önemli değil ama...

bazı tezler ortaya atılıyor(şimdi sen onlara da zıvana dersin ama...)çam ağacı süslemenin türk geleneklerinde olduğu vs...

onu da bir kenara bırak...noel baba denen adamın saint nicolas adıyla antalya demre tarafında yaşamış olması da ayrı biz zenginlik bizim açımızda...

tüm bunlara sahip kültür varlıklarımız var iken...üstelik isanın doğumu da bir hafta önce iken...milletin bir geceliğine eğlenmesi çok mu abes....üstelik maksat da daha önce belirttiğimiz gibi...

ha ülkeyi kutuplara ayırmaksa amaç; poposunu sallayanlar sallamayanlar diye.....o zaman yapacak bişey yok tabi...

akepe hükümetinin icratları yani hertürlü halkı bölecekler bakın burada bile birbirimizi
dışlıyoruz burada bile bölünmüşüz Allah sonumuzu hayır etsin

herkesde doğrudur yılbaşı kutlanmamalı demiş
olm manyak mısınız nesiniz bulmuşsunuz eğlence adam gibi eğlenin işte
ha yok ben gidip karı kıza tecavuz eder haberlere çıkarım diyorsan o zaman sen herçek müslüman deilsin.
gerçekten insanları düşünüp bu konuya din açısından bakıyorsan tabikide adam gibi eğlenirsin içkini içersin adam gibi tv ni izlersin gerekirse dans edersin adam gibi. taşkınlık yapmazsın.
Yılbaşı kutlamak haramdır yok efendim yılbaşı türk bayramı değildir unutun bunları.
isteyen istediğini kutlar bu böyle biline

yılbaşında eğlenmek haram; 70 küsür yaşına gelince sübyancılık yapmak serbest...ben böyle zihniyyetin...

Geri