Evlere bırakılan esrarengiz bildiri

bunlar da 28 subat zamanında yaplan oyunlardan biri de olabilir.

Olabilir ancak forumda yapılan mesajlara bakınca gerçek görünüyor malum bizim dincilerimiz medeniyeti çıplaklık islamiyetide vahşilik sanıyor .....

Madem bu oyun olabilir o zaman oyuna gelmeyin vahşiliği desteklemeyin demiii???

isa peygamber ayin 24 dünde dogdu bu yanlis yazilan tabiiki
ama gerisi gercektirki yapilmamasi gerekir

nolur yani isanın doğumu kutlanıyo olsa.

o da allahın peygamberi değil mi?

kutlu doğum haftası adı altında neyi kutladığını bilmeyenler neden bir peygamberin doğum günün kutlamaktan bu kadar korkarlar acaba?

isa da musa da davut ta muhammed de aynı allahın peygamberi değil mi?

ben yılbaşını yeni bir yıla umutla girmek için kutluyorum. ama her kim ne için kutluyorsa ya da kutlamıyorsa saygı duymaktan başka bişey yapmam.

kaspalrın önünden geçerken bir dahaki sefere daha dikkatli bakın. göreceksiniz her koyun kendi bacağından asılmıştır.

zaten soylemek istediklerim onceki postlarda soylendi.

Noel (christmas diye gecen gun), 24 araliktir, Hristiyan dininin peygamberi Isa'nin dogdugu gundur. Christ, ingilizcede Isa ile birlikte kullanilir (jesus christ) ve christmas ismi ile de baglantisi gorulur.
"bildiri"yi yayinlayanlarin amaci belli derin derin aciklamaya gerek yok.

Yobazligin onune gecilmeli ama ayni zamandada bilinclenmeliyiz.

burda (ingiltere) 24-25 aralik sonrasi ne christmas lafi gecer ne de ortalarda bir tane !!yilba$i simgesi!! noel baba dolanir. Avrupaya ozenilecekse de dogru yapilsin.
Noel Babe adi ustunde hristiyanlik icin onemli olan bir gunde, o gunun simgesi, yeni yil filmleri, noel babanin hediye dagitmasi, her$ey o gun icin, yeni yil sadece eglencelerle geciyor burda.

nolur yani isanın doğumu kutlanıyo olsa.

o da allahın peygamberi değil mi?

kutlu doğum haftası adı altında neyi kutladığını bilmeyenler neden bir peygamberin doğum günün kutlamaktan bu kadar korkarlar acaba?

isa da musa da davut ta muhammed de aynı allahın peygamberi değil mi?

ben yılbaşını yeni bir yıla umutla girmek için kutluyorum. ama her kim ne için kutluyorsa ya da kutlamıyorsa saygı duymaktan başka bişey yapmam.

kaspalrın önünden geçerken bir dahaki sefere daha dikkatli bakın. göreceksiniz her koyun kendi bacağından asılmıştır.

Zerkli O Söylediklerin Peygamber Olamaz Sadece Tek Peygamber Muhammed O Yüzden Onların Hiç Bir Önemi Yok... Hatta Hristiyanlık Musevilik Bunlar Tanrı Tarafından Gönderilmedi Demi :goz:

Uyduruklarla korkutun bakalım milleti,kafalarını kuma gömsünler.Her kişi kendisinden sorumludur,memleketimizin %98 zi müslüman diyorsun,ulen müslüman,müslümana zulüm yaparmı,iş yerlerini,evleri,güvenlik güçlerini taşlarmı,kasten yangınlar çıkartırmı,memleket elden gidiyor geri zekalılar,aptallar,hurafelerle uğraşıyorlar.Yazıklar olsun susanlara,lanet olsun bölücü ve yıkıcılara!!!

Amanin yetişin irtica hortluyooooooooooo

Ordu neredeeeeeeeee

Hrıstiyanların adetini kutlamamızdansa ibadet edin diyor bu dincilerrrr

Nerede orduuuu

Ulan Tayyip ben senin....

Sen orduya haddini bildirmesen bak ne güzel ordu darbe yapıp her gün Noel olacaktı bu memleket

kutlamayın ibadet edin cennette şaraptan ırmaklar bekliyor sizi..bkz.kuran

eloglu uzayda yerlesmenin planlarini yaparken böyle seylere kafa yoranlara ancak gülünür

“Mariz bir asrın, hasta bir unsurun, alil bir uzvun reçetesi.. ittibai Kur’andır. Azametli bahtsız bir kıt’anın, şanlı tali’siz bir devletin, değerli sahipsiz bir kavmin reçetesi.. ittihad-i İslam’dır”(mektubat 2, s.456)

Bediuzzaman Said Nursi

Amanin yetişin irtica hortluyooooooooooo

Ordu neredeeeeeeeee

Hrıstiyanların adetini kutlamamızdansa ibadet edin diyor bu dincilerrrr

Nerede orduuuu

Ulan Tayyip ben senin....

Sen orduya haddini bildirmesen bak ne güzel ordu darbe yapıp her gün Noel olacaktı bu memleket
yok aslında o değil esas sorun..

Amerika nerdeeeeeeee

Avrupa ve Amerikaya uşak olmaktansa cumhuriyetine orduna milletine türklüğüne sahip çık diyor bu ulusalcılar...

Nerde hukuku katletmeeeeekkkk

Ulan Ergenekon(sözde!) senin...

Sen ülkeyi satanlara haddini bildirmesen bak ne güzel mollası, fettoşu, haini sivil darbe yapıp demokrasiiiiii insan haklarıııı adına bölecek satacak memleketi....

nasıl? oldu mu?

Ayrıca, bildiride Noel ve yılbaşı gecesinde kadın ve erkeklerin açık kıyafetlerle dans etmesinin dinimizin ahlak ve haya esaslarına aykırı ve haram olduğu idda edilirken.

ben bu cumleye kitlendim idda edilirken yazmıs adamlar.ayıp yaw bu kdrda habersiz olunmaz dinden.nse konuya yılbasını kutluorum isanın dogumunu kutlamıorum fln die bakmaın adamların demek istedigi ztn acık kıyafetlerle gobek atmayın ıckı içmeyın kumar oynamayın.sora neyi kutlarsnız kutlayın.

yok aslında o değil esas sorun..

Amerika nerdeeeeeeee

Avrupa ve Amerikaya uşak olmaktansa cumhuriyetine orduna milletine türklüğüne sahip çık diyor bu ulusalcılar...

Nerde hukuku katletmeeeeekkkk

Ulan Ergenekon(sözde!) senin...

Sen ülkeyi satanlara haddini bildirmesen bak ne güzel mollası, fettoşu, haini sivil darbe yapıp demokrasiiiiii insan haklarıııı adına bölecek satacak memleketi....

nasıl? oldu mu?

Olmadı çünkü taklidler asıllarını yaşatır:w00t:

İsa'nın doğumunu kutladığım falan yok. Oturacağım ailemle, sevdiklerimle her zaman eğlendiğim gibi eğleneceğim. Diş etlerimdeki sorun sebebiyle doktor sakız çiğnememi tavsiye etmişti her zaman olduğu gibi yıl başında da sakız çiğneyeceğim. Çarpılırsam yazacağım. (Yoldan çıkar gibi sapkın; delicesine para ve zaman harcayarak aşırıya kaçmak sadece yılbaşında değil ne zaman yapılırsa bana göre yanlıştır.)

realdream0---->nse konuya yılbasını kutluorum isanın dogumunu kutlamıorum fln die bakmaın adamların demek istedigi ztn acık kıyafetlerle gobek atmayın ıckı içmeyın kumar oynamayın.sora neyi kutlarsnız kutlayın.

demek istediği tam olarak bu değil senin dediklerini yanısıra yıl başı akşamı eviniza skız dahi götürmeyin eğlenceli programları seyretmeyin yazıyor tabi herhangi bir tarafı savunmuyorum orda öle yazıyo

formatı bırakalım içerikler bakalım ne dersin?

Hadi bu format golünü saymıyorum biraz faullü oldu.Yılbaşı arefesinde(!!!) böyle yazılmamalıydı:001_tt2:

Biz zaten uzun zamandır içeriğini doldurmuşuz.

Şu saatten sonra iş benim babam senin babanı dövere dönecek.

Yargı ıslak imza demiş,birileri kağıt parçası

MKE law silahı demiş,birileri boru

Yani bir senin görüşten bir benim görüşten akisler

Takdiri halk vermiş olacakki hala bu sahnenin başrol oyuncusu iktidara sahiplenmiş durumda.

Konunun özü Noel baba kıyafeti bu Müslüman millete dar gelir.Bunu hatırlatmak da her Müslümanın görevidir.

kesin fetoşçular yapmıştır bu bildiriyi kendileri müslümandan daha müslüman addediyorlar güya bu bildiriye nemalanan ve sevap işlediğini zannediyorlar zavallılar....

yeni yıla girince ne değişecek yine işsizlik, yine mutsuzluk vs..... tüketim çılgınlığını daha da artırmak ya da en hızına çıkmasını sağlamak ne derseniz... bir gece stres atıp ertesi gün yine kara kara düşüneceğiz. komik geliyor bana... ancak saygı duyarım her türlü düşünceye... herkes istediği gibi yapıyor zaten.... herkes istediği gibi yapmalı zaten....

Hadi bu format golünü saymıyorum biraz faullü oldu.Yılbaşı arefesinde(!!!) böyle yazılmamalıydı:001_tt2:

Biz zaten uzun zamandır içeriğini doldurmuşuz.

Şu saatten sonra iş benim babam senin babanı dövere dönecek.

Yargı ıslak imza demiş,birileri kağıt parçası

MKE law silahı demiş,birileri boru

Yani bir senin görüşten bir benim görüşten akisler

Takdiri halk vermiş olacakki hala bu sahnenin başrol oyuncusu iktidara sahiplenmiş durumda.

Konunun özü Noel baba kıyafeti bu Müslüman millete dar gelir.Bunu hatırlatmak da her Müslümanın görevidir.

ha siz hukuka saygılıydınız di mi?pardon ben unutmuşum...özellikle soruşturması ve kovuşturması devam eden olaylar hakkında...şamil tayyar ı çok okuyorsun ve izliyorsun sanırım sen...

Geri