Eski sevgilinizden Dost olurmu?

• evet olur

Kullanılan: 21 19.1%
  • hayır olmaz

Kullanılan: 83 75.5%
  • hiçbir fikrim yok

Kullanılan: 6 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    110

Ares

Banned
Reaction score
0

Eski sevgiliden Dostmu olunur ya :S bence olmaz anca Slm Slm olur o kdar oda allahın slmıdır

bnce olmaz ama cıktıgın kisiye göre kızla weya erkekle ölesine cıkmıssan olur ama asık olup sewmissen olmaz sahsen ben seni seviyorum dedigim kıza dostum diyemem bi cok anım wardır onlara hakaret etmiş olurum gururum izin wermez :)

olmaz ben yapamam konuşamam

dost hayatı yasayacaksan olabilir :) ama arkadas anlamında dost diyosan o biraz zor.

kesinlikle olmazz ben eski cıktıklarımla sadece slmlasırım

olmaz yha zannetmiyorum

zaten o istesede ben istemem:D:D

beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim ha:D:D:D

valla istisnalar kaideyi bozmaz ama ilişkininde bitişine, süresine vs. bağlı... benim bildiğim birkaç dost olan arkadaşım var..

Olmaz Diye ßişi yok Ancak Şöyle Düşün Örneğin ßen Sevgilimle 1 Sene Sevgili Kaldım Ona Aşkım cicim ßitanem Derken Örn: Merve Aysun Hülya Gibi isimlerle Hitap Edeceksin.. Oda ßenim Çok Zoruma qider O Yüzden Olmaz.. Çünkü Aradan Biraz Zaman Geçince Gelip ßana Sevqilisini Anlatacak Çok Koyar ßana ... Uzak Dursun.. Ayrıldıktan Sonra... Ona Dağir Hiçbişi Kalmaz.!

takılmak icin çıktığın kız ise olur ama ciddi seviyorsan ve ayrıldıysan olmaz.Çünki daha önceleri ona aşkım derken şimdi ona dostum demek koyar insana helede hala seviyorsan bence onla dost kalarak acı çekmeye mahkum olursun.Mesela size çıktığı cocuğu anlatıyor.Sizi dost görüp siz de onu hala seviyorsunz bence olmaz yemez yani :D

Not:KiLLinq-LoNeLiNeSs aynı fikirlere sahibiz :D

o kıza karşı artık boşsan olabilir ama hala seviyosan o kızdan sevgiliden başka hiç bişy olmaz

ne dostu sacmalamayın bide onun sacma fikirlerine ayakmı uyduracan bırakın bole işleri Turkiyede 50 milyon kız var onla ugrasılırmı iğrencccc

Geri