Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bnce olmaz ama cıktıgın kisiye göre kızla weya erkekle ölesine cıkmıssan olur ama asık olup sewmissen olmaz sahsen ben seni seviyorum dedigim kıza dostum diyemem bi cok anım wardır onlara hakaret etmiş olurum gururum izin wermez
Olmaz Diye ßişi yok Ancak Şöyle Düşün Örneğin ßen Sevgilimle 1 Sene Sevgili Kaldım Ona Aşkım cicim ßitanem Derken Örn: Merve Aysun Hülya Gibi isimlerle Hitap Edeceksin.. Oda ßenim Çok Zoruma qider O Yüzden Olmaz.. Çünkü Aradan Biraz Zaman Geçince Gelip ßana Sevqilisini Anlatacak Çok Koyar ßana ... Uzak Dursun.. Ayrıldıktan Sonra... Ona Dağir Hiçbişi Kalmaz.!
takılmak icin çıktığın kız ise olur ama ciddi seviyorsan ve ayrıldıysan olmaz.Çünki daha önceleri ona aşkım derken şimdi ona dostum demek koyar insana helede hala seviyorsan bence onla dost kalarak acı çekmeye mahkum olursun.Mesela size çıktığı cocuğu anlatıyor.Sizi dost görüp siz de onu hala seviyorsunz bence olmaz yemez yani