eSki SevgiLi naSiL unutuLur...??

Senmi unutmak istiyosun yoksa bizemi unutturmak istiyosun kuzay anlamadım tam olarak =)

oncelikle sarki dinlemeyin,sonra onu dusunmemek icin bisiylerle meskul olun boyle boyle zamanla olur gider herhalde -)

Arkadaslar engin tecrübemi sey ederekten söylüyorum eger sewgilizden aydılysanız ve unutmaya çalışıyosanız bence çewrenize daha fazla vakit ayırın Örengin yakın bi arkadasınızla her zaman yaptgnzdan daha farklı bir sey yapın ya da ailenizle iyi vakit geçirin derim !!!

İlk olarak slow tarzda şarkı dinlemeyeceksin. Ve yanlız kalmamaya özen göstereceksin. Çünkü yanlız kaldığı an kulaklarında onun sesini duyacaksın. Sürekli birşeylerle ilgilen. Çünkü boşta kaldığın her an aklına yine o gelecek. En önemlisi bi süre duygusallıktan uzak dur. Ve herşeyi zamana bırak...

zoece' Alıntı:
Arkadaslar engin tecrübemi sey ederekten söylüyorum eger sewgilizden aydılysanız ve unutmaya çalışıyosanız bence çewrenize daha fazla vakit ayırın Örengin yakın bi arkadasınızla her zaman yaptgnzdan daha farklı bir sey yapın ya da ailenizle iyi vakit geçirin derim !!!

cevreyle her türlü şeyi cevirios napalım deişik bişey sevişelimmi:D:D

zoece' Alıntı:

katılıyorum ama bunlarda bi yere kadar her zaman baskalarıyla vakit gecerimessinki yanlız kalınca yine aklına gelio insanın oof oof :( :vur

ahahah güzel. ama bi de işin acı yönü var. tamam gez eğlen hoş beş muhabbet iyide aklına muhakkak gelecektir bi yerde. acı olan yanı şurda yatıo. her aklına geldiğinde bir parçasını unut. her seviştiğini unut. her öpüştüğünü unut. her konuşuğunu unut. her her i ni parça parça unut. zaman alır ama kesin çözümdür. bi de gaz olsun dersen metal & rock çak beynine. bul bi gün bi araba ya da arkadaşını atla ona ver müziğin göbeğine camları kapa kulaklar arabadan ininca çınlasın. müzik çalarken bu arada aklına gelirse hiç çekinme küfür et ;)

çabuk unutmanın en iyi yolu çabucak yeni birini bulmaktır bundan emin olabilirsiniz: Yaşı azıcık ilerlemiş arkadaşlr iyi bilirler. Biri gider biri gelir:)

acının ortasına kendini bırakıcaksın, ara ara seni yakacağına, bir anda alevleri içine alıcaksın, bu sayede çok kısa sürede sönecek ama çok yakacak, yani unutmak için bişey yapmayın bence, acılar insanı olgunlaştırır zaten, insanın belini kırmayan darbe onu güçlü kılar, kim ölmüş ki depresyondan...

_BeRKaY_18' Alıntı:
katılıyorum ama bunlarda bi yere kadar her zaman baskalarıyla vakit gecerimessinki yanlız kalınca yine aklına gelio insanın oof oof :( :vur

Kardesim birsey daha diyim belki biraz kıl birsey olucak ama .. "insanoglu herseye alışıo" derim ! Yeter ki sabretmeyi bil !

diean arkadaşım yaşını bilmiyorum ama bende 20 li yaşlarda unutmanın çok zor olacağını onsuz bir hayatın mümkün olamayacağını düşünürdüm. sonra bunun böyle olmadığını öğrendim. zaten biraz ilerlemiş yaşta olanlar bunu anlar demiştim. daha gençken benim gibi düşünmenizi beklemiyorum. birde gerçekten bu hayatta unutulmayacak hiç bir şey yoktur. hayatı olağan akışına bırakınca herşey hallolur. saygılar

:D Arkadasm bi de bilmiyorm bu konuda bi kıstlayıcın varmı ama sunu tavsiye ederim Kırmızı Tuborg ya da Efes extra :D

carettaist' Alıntı:
diean arkadaşım yaşını bilmiyorum ama bende 20 li yaşlarda unutmanın çok zor olacağını onsuz bir hayatın mümkün olamayacağını düşünürdüm. sonra bunun böyle olmadığını öğrendim. zaten biraz ilerlemiş yaşta olanlar bunu anlar demiştim. daha gençken benim gibi düşünmenizi beklemiyorum. birde gerçekten bu hayatta unutulmayacak hiç bir şey yoktur. hayatı olağan akışına bırakınca herşey hallolur. saygılar

tamam sana katılıorum benim anlatmak istediğim ilklerdi yas ilerleyince zaten deişio fakat genede biyerlerde kalıo bnce kalması içinde bişeyler yasanması lazım tabi ot gbi yasanırsa kalmas...

Geri