TürKReiS
Forum Koruyucusu
NiSAMM' Alıntı:aa sen yani kenan belkide istemek zorunda deilsndr..böyle karamsar düşünme![]()
istemek zorundayım 2. kez darbe istemiyorum kalbimde
bu arada üzüldüm bea ManigatöR Allah sabır versin hakkaten
NiSAMM' Alıntı:aa sen yani kenan belkide istemek zorunda deilsndr..böyle karamsar düşünme![]()
« ß@Dß®¥ »;2216800' Alıntı:Eski sewgiliyi unutmanın tek ilacı yeni sewgilidir. Tabi insanın her istediğinde yeni sewgili karşısına çıkmıyor. Yeni birini bulunamıyorsa, arkadaşlara vakit ayırılması faydalı olur..
offfffff offfffffff seni sewiyorum merweeeeeeeeeeama sen beni sewmiyosun daha 13 yaşındayım ama gerçektende sewiyorum ilk defa bu kaadar sewdim duyggusal şarkılara yoğunluk veriyorum dinlerken ağlıyorum
hatta büyüyünce evlenmeyi bile isterdim çok seviyorum derslerimde belirli bir düşüş oldu
daha 13 yaşında aşık olduk ölene kadar böle acılarla mı geçcek
offfffff offfffffff seni sewiyorum merweeeeeeeeeeama sen beni sewmiyosun daha 13 yaşındayım ama gerçektende sewiyorum ilk defa bu kaadar sewdim duyggusal şarkılara yoğunluk veriyorum dinlerken ağlıyorum
hatta büyüyünce evlenmeyi bile isterdim çok seviyorum derslerimde belirli bir düşüş oldu
daha 13 yaşında aşık olduk ölene kadar böle acılarla mı geçcek
ben başlayım arkadaslar derdim büyük ....ben şimdi biriyle cıkıorum ama eski cıktıgım kızı sewiorumeski cıktıgım barısmak istior bende ama şimdikini yüz üstü bırakmak istemiorum peki ben ne yapacam ya
bugun eski sevgilimin nisanı var ve ıcımde de bır farklı duygular var sımdı benımle olsaydı 13 ekım de nısanlanacaktık... Ama 20 Ekımde bır baskasıyla nısanlı olucak .. Kahretsin
:sigara: :sigara: :sigara: si*mişim aşkını hayata bir kere gelmişim zaten :sigara: :sigara: :sigara: