bazılarınız sanırım bu işi cok küçümsüyor, hackhell'in yönetici statusunde olan çoğu kişi paylasımları yanı sıra yaşları,olgunlukları,duruşları göz önunde bulundurularak seçildi hep. bu sıtede yönetici statusunde olan hemen herkes (özellikle admin ve smod statusundekı yonetıcıler) zaten daha önce yöneticilik vasfını senelerce icra etmiş ve isim olarak tanınan ve yaptıkları bilinen kişilerdir. Burası forum konseptınde olan bınlerce sıteden farklı sekılde yönetiliyor ama bunu hala içinizde farkedemeyenler var. Hackhell bir oyun bahçesi sizlerde bir çocuk değilsiniz bu sitede yönetimin görevini aldığı kişiler tekrar yönetimce kabul edildiği takdirde tekrar geri dönebilirler ancak canı sıkılınca yada birileri ile problemi olunca ben yöneticiliğimin alınmasını istiyorum diyerek bazı şeylerin yatışmasını birşeylerden kaçarak unutturma çabasında olanlar,hackhell da nasıl olsa benim yerim bakidir biraz gidiyimde yokluğumu anlasınlar mantığını güdenler ağzıyla kuş tutsalar bile hackhell da bıraktıkları yere gelmeleri söz konusu olmayacaktır. (istisnaların kaideyi bozmayacağını unutmayın..) Hackhell benle yada bensiz, herhangi birinizle yada herhangi birinizsiz herzaman ayakta olucaktır, yeri geldiğinde kimlerden vazgectik hackhell in huzuru için unutmayın o yuzden ne yaparsanız kendinize yaparsınız hackhell a değil. umarım suan görev yapan tüm yöneticilerde okur bu yazdıklarımı...