eski goreve talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
bazı nedenlerden görevimi bırakmiştım e-book bolumunu ancak bu sorunu sağolsun bazı arkadaşlarım benden sonra savunup bazı yerlere getirim o ınsanlarada hattını verdıgınede inanıyom ve bu yüzden eskı gorevımı yenıden ıstıyom:p

+ - yorumlarınızla:eek:

+ :hhman: .......

benden +1..

bunalana kadar +

+1 kardeşime :p bidaha oLmasın + vermem :p

-**-*-*-*-*-*-*-*- +1 *-*-*-*-*-*-*-*-*-

herkez eski görevine dönüor ne iş:)

tabii ki +1

e-book isteklerine cevap veren yok yaw. eğer hallederiz diyosan +1.
Yaw isteklerdeki istediğim kitabıda bulursan ayrıca sevinirim

ben geri dönüşleri severim bunalım sende çocuk gibi bırakıp bi daha gitmeceğine söz verirsen +1 yoksa bende blade katılırım

söyle bi gelim dedim e hadi bendende + olsun başla bakalım

BuNaLım...Bak Kardeş :) Eğer PAylaşımlarını imageshack.us tan deiLde Baska yerden yapıcaksan +1 ama ille de orası diyorsan ben bıktım konularında Sarı Kurbağa Gormekten :) işte O Zaman -1 :D

BEnce Eski Gorevine Donmen iyi OlAcaktır...+1..

bendende +1

bu arada ya benim içimden bu avatarındaki koca bebeği kemirmek geliyor ya süper bi avatar içime yaşama sevinci doluyor

|^^^^^^^^^^^^\ ||\
|__ Emeğe §âygı... _| ||'""|""\___
| _____________ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

ve de +1

bazılarınız sanırım bu işi cok küçümsüyor, hackhell'in yönetici statusunde olan çoğu kişi paylasımları yanı sıra yaşları,olgunlukları,duruşları göz önunde bulundurularak seçildi hep. bu sıtede yönetici statusunde olan hemen herkes (özellikle admin ve smod statusundekı yonetıcıler) zaten daha önce yöneticilik vasfını senelerce icra etmiş ve isim olarak tanınan ve yaptıkları bilinen kişilerdir. Burası forum konseptınde olan bınlerce sıteden farklı sekılde yönetiliyor ama bunu hala içinizde farkedemeyenler var. Hackhell bir oyun bahçesi sizlerde bir çocuk değilsiniz bu sitede yönetimin görevini aldığı kişiler tekrar yönetimce kabul edildiği takdirde tekrar geri dönebilirler ancak canı sıkılınca yada birileri ile problemi olunca ben yöneticiliğimin alınmasını istiyorum diyerek bazı şeylerin yatışmasını birşeylerden kaçarak unutturma çabasında olanlar,hackhell da nasıl olsa benim yerim bakidir biraz gidiyimde yokluğumu anlasınlar mantığını güdenler ağzıyla kuş tutsalar bile hackhell da bıraktıkları yere gelmeleri söz konusu olmayacaktır. (istisnaların kaideyi bozmayacağını unutmayın..) Hackhell benle yada bensiz, herhangi birinizle yada herhangi birinizsiz herzaman ayakta olucaktır, yeri geldiğinde kimlerden vazgectik hackhell in huzuru için unutmayın o yuzden ne yaparsanız kendinize yaparsınız hackhell a değil. umarım suan görev yapan tüm yöneticilerde okur bu yazdıklarımı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri