EsKiŞehir 4-2 G.Saray 8.Hafta (Tek Başlık )

Leke'yi görmek istiyor gözlerimiz bu konuda :hhmanD

nasıl bi mutlu ve huzurluydum nedense dün gece :)
ayrıca el değmemiş temiz bir lig istiyoruz : )

€rd@ls10;3656038' Alıntı:
büyük takım küçük takım kalmadı.... lig renklensin biraz daaa

trabzonu da işin içine katarsak iLk 5'te 4 anadoLu takımı var..
bu iyi bişi tabiki..

1 Beşiktaş 8 5 3 0 18
2 Trabzonspor 8 5 2 1 17
3 Ankaraspor 8 5 1 2 16
4 Sivasspor 8 4 3 1 15
5 Bursaspor 8 5 0 3 15​

ne güzelde yendik 1 değil tam 4 tane çaktık be
fenere de inş 5 sallıcaz inş

youla'yı tuttuk mu no problem!

maçtan önce kimse uyarımı dikkate almadı ben napıyım! :D

4szhqo.gif

bu maç için 600 km yol gittim ESESimi yanlız baırakmaz olmaz tabi o da beni mahçup etmedi zaten

Akilli Ol Burasi EskİŞehİr !!!

Leke'yi görmek istiyor gözlerimiz bu konuda :hhmanD

Forumda hayranlarım çoğalmış
:durdurun

Skibbe Kovulsun .
Her daim bunu yazıyorum .
Gs maç kazansada kaybetsede .
:clap

Yardımcısı Feldkamp olanın , Kupa görmesi hayaldir .
Demiş Atalarımız .
:hhmanD

Bu GS saçmaladıkça saçmalıyor , Geçen sene zar zor kovduğun adamı Teknik Direktör yardımcısı diye neden getirirsin ?

GS 2-2 Maç bitmesin diye Atak oynamaya çalışıyordu
KontraAtakTan 2 Tane yedi Maç berabere Bitmedi
:hhmanD

peki sayın Leke,gs için zencilere karşı bir sempatisi var diyebilirmiyiz ? :hhmanD

sevilen cimbomu seviyorum bende :hhmanD

napalım işte bizde böyle eğlenicez artık bu sene,fener'den bi cacık olmayacağı belli,şerefsiz aziz gül gibi takımın içine etti 3 kuruş fazla para vermemek için..
adanan polat'ta ayrı bi hikaye ya,o kadar güzel takım kur,başına skibbe'yi getir..
neyse döneyim ben pes' 2009'a,legend olacam az kaldı :)

Dün maçtaki Defansı hiç begenmedim :S YouLa kendisi ara pas atıp kendi topuna koşup aLıyordu o derece yavaş kaLdı Gs defansı ..BeLki bunda etken 7 gün içinde 3 maç yapmanın yorugunLugu oLabiLir ama böyLe bir takım için bahane oLmamaLı çünkü iLeride uefa da ve Ligde daha zorLu rakipLer çıkıcak karsımzıda[[Örnek Benfica'yLa depLasmanda yaptıktan sonra geLip birde Kadıköye derbiye gidicez]] bence bir an önce bu maçdaki hataLardan ders çıkarıp toparLanmaLı takım :goz:

...
Dikkatimi çeken birşey var geçen sene bu Skibbe Leverkusenin başındaykende DepLasman maçLarının %70 ini ya beraberLikLe yada magLubiyetLe kapatıyordu..Ama kendi evindeki maçLardada tam bir asLan kesiLiyordu ..Acaba GaLatasaray'da yapmak istedigi imaj bu mu ??
Geçtigimiz Lig macLarına şöyLe bir baktıgımızda : KayseriyLe 1-1 beraberLik Bursaya kaybediLen ve orda bırakıLan bir 3 puan ve dün aksam Yine depLasmanda Hezimete ugrayan bir GaLatasaray ,

Dün maçtaki Defansı hiç begenmedim :S YouLa kendisi ara pas atıp kendi topuna koşup aLıyordu o derece yavaş kaLdı Gs defansı ..BeLki bunda etken 7 gün içinde 3 maç yapmanın yorugunLugu oLabiLir ama böyLe bir takım için bahane oLmamaLı çünkü iLeride uefa da ve Ligde daha zorLu rakipLer çıkıcak karsımzıda[[Örnek Benfica'yLa depLasmanda yaptıktan sonra geLip birde Kadıköye derbiye gidicez]] bence bir an önce bu maçdaki hataLardan ders çıkarıp toparLanmaLı takım :goz:

...
Dikkatimi çeken birşey var geçen sene bu Skibbe Leverkusenin başındaykende DepLasman maçLarının %70 ini ya beraberLikLe yada magLubiyetLe kapatıyordu..Ama kendi evindeki maçLardada tam bir asLan kesiLiyordu ..Acaba GaLatasaray'da yapmak istedigi imaj bu mu ??
Geçtigimiz Lig macLarına şöyLe bir baktıgımızda : KayseriyLe 1-1 beraberLik Bursaya kaybediLen ve orda bırakıLan bir 3 puan ve dün aksam Yine depLasmanda Hezimete ugrayan bir GaLatasaray ,

İlk defa gözlerim Lincoln'ü aradı desem?

İlk defa gözlerim Lincoln'ü aradı desem?

VaLLa öyLe :goz:
Son 4-5 maçta güzeL bir uyum içindeLerdi beLkide LincoLnün oLmayışıda goL yoLLarında sorun yaratmış oLabiLir ..
Ama dedigim gibi bunLar bahane oLmamaLı,GaLasatasaray'dan bahsediyoruz karışısında ise Daha bu sene Lige çıkan ve vasat bir görüntü çizen Es Es ..Ama hakLarınıda vermek Lazım

Bızım cıddeyette cıktıgımız hıcbır macı kaybetmeyecez bu yıl TSL de .Cok guzel top oynuyoruz ama profosyonellık eksıgı var futbolcularda tabi bu sakatlıklada alakalı ama ben bu ısıgı gordum bu futbolcularda.Sonuna kadar guvenırım bu takıma .Es Es ıyı oynadı kazandı.

EsEs yendi kutlamalar hala her aksam sürüyo burada=)

Bugün gene bagırıyodu kızılcıklı altes ve dier toplulukLar=)

Geri