EsKiŞehir 4-2 G.Saray 8.Hafta (Tek Başlık )

ya kardesim su hakemler bir günde maca damgasını vurmasın ya futbol mu konusacaz hakem mi konusacaz yazıklar olsun bu anlayısa kardeşim korkaksan yüreksizsen satılmıssan görmüyosan bırakacaksın düdügü yoksa bıraktırırlar adama ama biraz acı olur

Hayır Bursaya YeniLdik Fener 5 Attı Şimdi Bu Eskişehir'e De Biri SaLLar Hafta FiLam 5 Tane BöyLe OLunca DeLirmemek ELde OLmuyor...

Yani YeniLdiğin Takım Takım OLsa MeseLe DeğiL...

Ya Ali abi Bursa bizim kötü günümüze denk geldi deli gibi top oynadılar.. dün izlemişsindir maçı iki top yapabildiklerini görmedim. 10 dk top oynadılar ondada 2 gol salladılar fenere zaten.

Eskişehir haftaya böyle oynasın Fenere'de kök söktürür.ama o şans sadece bizde var işte sorun bu.

yenildiginiz zaman hakem kotu yönetti oluyor anlasildi =) eses savasti ve kazandi bence ilk yari 1 şutunuz var eses 9 sut çekti tek kale oynadi kendi takiminizda da suç aramayin tek suclu var oda eses top oynatmadigi için size ;)

15y6iki.jpg

yenildiginiz zaman hakem kotu yönetti oluyor anlasildi =) eses savasti ve kazandi bence ilk yari 1 şutunuz var eses 9 sut çekti tek kale oynadi kendi takiminizda da suç aramayin tek suclu var oda eses top oynatmadigi için size ;)

15y6iki.jpg
eses mi oldu şimdi sırtınızda taşıyın artık bizim hatamız olmadıgını galatasarayla ilgisi olmayanlar söler derim ancak ... :p

Geçmiş olsun...Kaybetmek de var...

eses mi oldu şimdi sırtınızda taşıyın artık bizim hatamız olmadıgını galatasarayla ilgisi olmayanlar söler derim ancak ... :p

arkadasim ben bir eskişehirli olarak konustum. fenerbahceliyim evet ama once eses gelir merak etme haftaya feneride paketleyip gonderecez ist.a
:victory

Ben Esesliyim Resmen Galatasarayla dalga geçtik maça gittim bağırdım sesim kısıldı hepsine değdi yakında herkes duyacak sesimizi en büyük eses

7 Sarı kart 1 Kırmızı bana Cem papiLa'yı değiL aLi aydın'ı hatırLatıyor..Skibbe'yi geLdiğinden beri eLe$tirmenizin sebebini anLayamadım adam tüm müdahaLeLeri yaptı Vinsi'nin dediği gibi birtek Mehmet Güven'i aLması hataydı kaLdı ki youLa geçmi$inin en iyi topunu oynadığında bu duruma dü$tük zaten takım yorgun OLympiakos maçının beLirtiLeri bunLar...TaLihsiz bir yeniLgi önümüze bakmamız gerekiyor.Bu basında baydı artık bir maç kazandığımzda "Skibbe'ye güven tam" ; YeniLdiğimizde "Skibbe hataLı" gibisinden haberLer yapıyorLar çocuk oyunu değiL bu i$ bazı arkada$Lar basının entrikaLarına çabuk aLet oLuyorLar herneyse ben haLa Skibbe'yi destekLiyorum ve sezon sonunda kimin hakLı çıkıp çıkmadığını o zaman göreceğiz...

4 çektik helal olsun takımımıza haftaya fener yandı ..eskişehir yıkılıyooo

1.000.Mesaj'ım GalataSaray'ım İçin Ne mutLu .*
Evet yeniLdik.
1 Golleri Ofsayttı
3 Golleri Mütişti
1 Golümüz Elleydi.
Bahanesiz kabuLLeniyoruM.
1 Hafta 2 Si ZorLu İçerde Diğeri zorLu (taraftar bakımından) DepLasman maçı İlk İkisini Kazandık Kazanmamız Gerekirdi.
Esk. Maçı Fazlada Önemsemiyorum!.
TS yi yendik ya...
Olmyp. 'u Yendik ya...
.kime Esk. şehir.
Başarılar Gelir Geçer Kadıköy'de finaL bize yeTer!

; )

Ortada 4-2 lik bir gerçek var

gerisi hikaye

aferim len es es. şampiyon bjk:)

ßu Galata ßigün ßeni deLi edecek ya :S

Geri