EskiŞehir 2-2 Fenerbahçe [TSL 9.Hafta](Tek Başlık)

yazik oldu EsEs'e cok iyi mücadele atti ama aradigi golu bulmadi bi turlu..
fenerbahce 1 puan kazandi sewinmeli bence ;)

yazik oldu EsEs'e cok iyi mücadele atti ama aradigi golu bulmadi bi turlu..
fenerbahce 1 puan kazandi sewinmeli bence ;)

arkadaşım macı izLemedin heraLde
güiza nın beceriksizLiği tutmasaydı mac 5 oLmustu
iLhanın cizgiden topu war bide...
coq kacırdık coqqq
bosu bosuna giden 2 puan yazık ...

Fener 1 puanı aldıgına yatıp kalkıp dua etsin. Eses 10 kişi Fener hakem dahil 12 kişi.

JacкSσηєS;3677668' Alıntı:
Fener 1 puanı aldıgına yatıp kalkıp dua etsin. Eses 10 kişi Fener hakem dahil 12 kişi.

ne hakeminden bahsediosun bee
hakem naabtı kaLecinin yaptığı kırmızı + penaLtı ne hatası war hakemin
asıL es es dua etsin orda aLex in bacağına tekme atan adama kırmızı wermedi
............

Volkan Topu İçerden Cıkardı...Kimse Bunları Soylemez Tabi..Es-es 10 Kişi Fener 12 Kişi...Aynen Devam Beyler =)...

............

Konusmaarına dikkat et evlat!!

Tekrar söylüyorum.

Fener 1 puanı aldıgına yatıp kalkıp dua etsin!!!

............

Hüseyin =)
Hakem resmen maçın kaderini etkiLedi.Orada kırmızı karta gerek yoktu hangi futboL yorumcusuna sorarsan sor bugün en fanatik yorumcudan en objektifine kadar hepsi o kartın sarı oLması gerektiğini söyLedi.Ayrıca o voLkanın içerden çevirdiği topta bariz goL ..demi$sin ne hakemi diye i$te hakem bu ..
Ayrıca çok fanatik yorumLarın var yani bir moderatör oLarak spor böLümünde daha sakin ve tarafsız oLman gerekiyor ;)

bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak istesenizde istemesenizde... bunu artık kabullenin yahu :)

Hüseyin =)
Hakem resmen maçın kaderini etkiLedi.Orada kırmızı karta gerek yoktu hangi futboL yorumcusuna sorarsan sor bugün en fanatik yorumcudan en objektifine kadar hepsi o kartın sarı oLması gerektiğini söyLedi.Ayrıca o voLkanın içerden çevirdiği topta bariz goL ..demi$sin ne hakemi diye i$te hakem bu ..
Ayrıca çok fanatik yorumLarın var yani bir moderatör oLarak spor böLümünde daha sakin ve tarafsız oLman gerekiyor ;)

Real ve erceyi arar oLdum.

Daha iLk günden bismillah.

Arkadasın objektif olması gerekiyor ama bakalım nasıl olacak!!!

JacкSσηєS;3677786' Alıntı:

Arkadasım Tamam Sinirinizi Anlıyorumda...Modluqa Ters Bişey Solemedı...Hepimiz Bi Takım Tutuyoruz Ve Yorum Yapıyoruz..Abartmayın Lütfen...

Ayrıca Herkezın Serbestce Fikrini Solemeye Hakkı Var...İster Mod İstersende Normal Üye Olsun...Bunu Göz Onune Alalım...

JacкSσηєS;3677786' Alıntı:

ya kardeşim ben ters bişe söLemedim yarım saattir ortamı geren sen sin
fb böLümünde fb hakkında atıp tutan sensin
sonrada ReaL Le eRCe yi arıorm diyen yine sensin...

maçta olanlar değil maçtan sonra olanlar herşeyi anlatıyo ..
maçtan polis ekipleriyle polislerin koruması altında cıkıp kuzu kuzu otobüslerine binen fenerliler
esesimizin taraftarlarıın olmadı merkeze uzak bi yerde otobüslerini durdurup markete gitmek bahanesiyle arabaların evlerin camlarını indirip slogan attılar ben sahsen gördüm benim evimin oldugu caddede oldu bunlar...hakkaten çok mert çok insan taraftarları var bu fb nin....! (!)

arkadaşım macı izLemedin heraLde
güiza nın beceriksizLiği tutmasaydı mac 5 oLmustu
iLhanın cizgiden topu war bide...
coq kacırdık coqqq
bosu bosuna giden 2 puan yazık ...

kardesim ustteki cevaplarında kişisel gorusumdur modlukla alakali yok die cvplar yazmissin benim mesajimda kendi kişisel gorusumdur seninde buna saygi gostermen gerekir maci seyedip seyretmemele ilgili yorum yapamazsin bu maci seyrettim ve tekrar ediyoırum fb 1 puan kazandi ve buna sükretsin youla gununde deildi fb dende lugano cok iyi direndi yoksa dedigin gibi 5 olmustu kesin :(

herneyse ayrica JacкSσηєS'in mesajlarina cvp yazarken burasi fb bolumu demişşin basliğa dikkat etmen gerektigini dusunuyorum eskişehirspor- fenerbahçe maçından bahsediyor ben nekadar eskişehirliysem JacкSσηєS'de o kadar eskişehirli ve ayri bi bolum de olmadigi için macla ilgili görüşlerini dogal olarak bu basliğa yaziyor tekrar ediyorum insanlarin kişisel goruslerine saygili olmadikça hiçbirsey yonetemezsin kimse tınlamaz insani

anladin sen onu :goz:

Ben çözümü buldum Fb 11 - 11 maç yapmasın .
Maç yapacağı takımlar ya 10 kişiyle başlasın yada 1-2 oyuncusu kırmızı kart görüp atılsın
:durdurun

Bu arada Sayın Smod Chamur'uda görmek isteriz başlıkta .
:biggrin

Edit : Resim

021120080259158154816.jpg

Çizgiyi geçtimi geçmedimi değil,hakem golü attımı attırdımı sorun burda sayın mahmut özgener eski federasyonların hakemlerini değiştirmeden temiz bir lig kuramayacağız.kırmızı kart dakikalar 98 daha neler neler bu çifte standart olmamalıdır.

kötü bittttiiiiiiii

F.Bahçe karşısında 60 dakika eksik oynayan Eskişehirspor'un Kulüp Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçında bariz bir gollerinin verilmediğini savundu. Rıdvan Dilmen ve Erman Toroğlu'na göre de pozisyon goldü. Hatta ölçüm cihazına göre top 7 santimetre içeriden çıkarılmıştı.

ÜNAL: GOLDÜ

Ünal, maçın ardından yaptığı konuşmada, Eskişehir'de futbol adına güzel şeylerin yaşandığını belirterek, ''Maçın ardından üzüldüğüm bazı şeyler oldu. Bana göre bir golümüz verilmedi. Bariz yarım metre içeriden çıkarılan bir toptu'' dedi.

RIDVAN: GOLDÜ

Tartışmalı pozisyon için "Yüzde 100 futbol" programında Rıdvan'ın yorumu "Volkan'ın içerden çıkardığı top bana göre goldü" dedi...

TOROĞLU: GOLDÜ

Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun Maraton programında ise Toroğlu gol olması için topun tamamının kaleden girmesi gerektiğini söyledi. Ölçüm cihazına göreyse top 7 santimetre içeriden çıkarılmıştı
İNTERNETHABER - AA

hakemler öyle iyi satılıyor ki yakında ağlardaki topa bile gol demezler...bu kadar insanı kandırdıklarını zannediyorlar kim ne derse desin goldü kardesim esk 3 2 bitirecekti o maçı

Geri