EskiŞehir 2-2 Fenerbahçe [TSL 9.Hafta](Tek Başlık)

ahhh be 2-1 oldu

33' Goll!! Alex Fenerbahçe'yi öne geçirdi..

MOD TARAFINDAN DÜZELTİLDİ!!

Ya deivid neden girmedi hala..fıtık etti bu aragones?

M.S. Ve maçın son düdüğü çaldı.. Eskişehir'deki zorlu mücadeleden 2-2'lik eşitlik çıktı.

Eskişehir'in TartışmaLı Bir GoL Pozisyonu Var 10 Kişi 1 Puan BiLe OLağanüstü Tebrik Ediyorum Eskişehir'i GaLatasaray GaLibiyetinden Sonra Açıkcası Bu Maçta Bu Performansı BiLe BekLemiyordum HeLaL oLsun Doğrusu...

Lafın bana galiba FB bölümünde Fener gol yediğinde haberi sevinçle gooooooollllll 2-2 oldu diye yazılmaz.Ben buna kızarım ve bunu yazanın FB bölümünde işi olmadığına ve FB li olmadığına inananırım.LaZiSH

ulan edu ulan edu....

Lafın bana galiba FB bölümünde Fener gol yediğinde haberi sevinçle gooooooollllll 2-2 oldu diye yazılmaz.Ben buna kızarım ve bunu yazanın FB bölümünde işi olmadığına ve FB li olmadığına inananırım.LaZiSH

gooL diye sevinen arkadaş gavurun takımını savunmuyor,söyLediğin şey takımLarımızın avrupa maçLarında geçerLi.. :goz:
bu böyLe geLmiş böyLe gider..

Bu sadece bu bölümde değil,diğer takımların bölümlerinde de oluyor,puan kaybetmenize de sevinelim yani.

ilk beraberliğinizi aldınız sanırm hayırlı olsun:p

Gavurun takımı Eskişehir mi oluyor anlamadım ayrıca sevinecekse başka yerde sevinsin beni neden kışkırtıyor...

Gavurun takımı Eskişehir mi oluyor anlamadım ayrıca sevinecekse başka yerde sevinsin beni neden kışkırtıyor...

gavurun takımı oLmuyor dedim,bu konuLarı tekrar tekrar tartışmak istemiorm..
burası maç başLığı burda herkes seviyeLi bi şekiLde konuşabiLir..
gooL yazmakta ben bi zarar görmüyorm..
bir mesaj daha atmayacağım..

ReLax FenerLi ArkadaşLar Maçın EtkisiyLe TaLihsiz DemeçLere GirmeyeLim =)

Lazish Sende Sakin Kanka Bişey OLduğu Yok Daha =)

İyi geceler LaZiSH.Sonuna kadar FENERBAHÇE yensede yenilsede berabere kalsada Çok Yaşa kanarya

Kalenin 50 cm içerisinden cıkarttı topu yani topun tamamı girdi içeri ama vermedi hakem

ulan edu ulan edu....

Edu ne yapsın ya top zaten Edu'da Volkan niye çıkıyor o topa?Galatasaray maçında yediğimiz golün kopyası oldu.Güiza da mübarek Hakan Şükür'ün tahtına göz dikmiş.

Bu bölümde de Avrupa maçları dışında diger takım taraftarlarının sevinmesi son derece normal.Aynısını biz de yapıyoruz.Açın geçen haftaki Es Es - Gs konusuna bakın

Geri