EskiŞehir 2-2 Fenerbahçe [TSL 9.Hafta](Tek Başlık)

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Türkiye Futbol Federasyonu Turkcell Süper Lig'in 9. haftasındaki maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre1 Kasım Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Kuddusi Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Taner Gizlenci ise maçta 4. hakem olarak görev alacak.

FB RESMİ WEB SİTESİ​

Gökhan iğne ile oynayacak

Sağ kanatta, Gökhan Gönül ve Önder'in sakatlıkları yüzünden sıkıntı yaşayan ekibimizde hocamız Luis Argones Eskişehirspor'a karşı sağ kanatta mecburen yine Gökhan Gönül oynayacak. Sol ayak bileğindek sakatlığı tam olarak atlatamayan Gökhan'ın Arsenal ve Bursa maçlarında olduğu gibi Eskişehirspor maçında da iğne ile oynayacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

aslanın yeleleri yolundu sıra kanaryanın tüylerine geldi. GELİN BAKALIM ES ES e

Türkiye Futbol Federasyonu Turkcell Süper Lig'in 9. haftasındaki maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre1 Kasım Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Kuddusi Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Taner Gizlenci ise maçta 4. hakem olarak görev alacak.

FB RESMİ WEB SİTESİ​

AyrımcıLık yapmayaLım pLs. Esesimiz de diyebiliriz!!! Eses başka bi ülkenin takımımı!! Fb sityesinden alınmış ama bende esesLi olarak aLındım valla:saskin

aslanın yeleleri yolundu sıra kanaryanın tüylerine geldi. GELİN BAKALIM ES ES e

o bir haftaLık bir performanstı bu hafta fazLa bekLentiye girme bence
GeLicez 3 puanı aLıcaz ve gidices...

Eskişehir'in Fener Karşısında Bursa'nın Da GaLatasaray'ı Yendikten Sonra Havaya GirmişLerdi Bursa'nın Başına GeLen (FarkLı OLur Mu OLmaz Mı Fark Yapmaz) MaLubiyeti YaşayacakLarını Düşünüyorum...

Tarihte Hiçbir Anadolu Takımı GaLatasaray Ve Fenerbahçe'yi Ard Arda İki Lig Maçında Yenemedi Yine Yenemeyecek...

Eskişehir'in Fener Karşısında Bursa'nın Da GaLatasaray'ı Yendikten Sonra Havaya GirmişLerdi Bursa'nın Başına GeLen (FarkLı OLur Mu OLmaz Mı Fark Yapmaz) MaLubiyeti YaşayacakLarını Düşünüyorum...

Tarihte Hiçbir Anadolu Takımı GaLatasaray Ve Fenerbahçe'yi Ard Arda İki Lig Maçında Yenemedi Yine Yenemeyecek...

Bu Sozun Karşılıqını Ahmet Çakar Dun Verdı...Ahmet Çakar:Eskişehir Bu Macı Alamazsa Kadıköy Moda'da Bikini Giyerım...Bu Cevap Ustune Susarım Ben...:durdurun

ßĻάςЌ ξάģĻę;3670736' Alıntı:
Bu Sozun Karşılıqını Ahmet Çakar Dun Verdı...Ahmet Çakar:Eskişehir Bu Macı Alamazsa Kadıköy Moda'da Bikini Giyerım...Bu Cevap Ustune Susarım Ben...:durdurun

Zaten En Son Giyecek O Bikiniyi BöyLe Giderse Dur BakaLım :D

Vallaha Ben Fenerbahçe'liyim Fakat EskişehirLiyimfe Yani Eskişehirde Oturuyorum Hangisi Alsa Hangisi alsa :D

Eses İnş Alır DiyeLim Kendi İlimizin Takımı

benimkiside ayni ama ben bursada oturuyorum =)

yinede eses diyorum

6zyq2p.jpg

Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Eskişehirspor-Fenerbahçe maçıyla birlikte her iki ekip lig tarihinde 12 yıl sonra karşı karşıya gelecek.

İki takım ligde daha önce 22 sezonda toplam 44 maç yaptı. Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 22-11, gol sayısında da 65-41 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 11 maç da berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe ile Eskişehirspor ligde en son, kırmızı-siyahlı takımın küme düştüğü 1995-96 sezonunda karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe, İstanbul'daki maçı 6-0, Eskişehir'deki karşılaşmayı ise 2-1'lik skorlarla kazanmıştı.

-ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR-
Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde Eskişehir'de 22 kez karşılaştı.

Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda ev sahibi ekip 10, Fenerbahçe ise 5 kez galip gelirken, 7 maçta ise eşitliği bozamadılar. Eskişehir'de ev sahibi ekibin toplam 29 golüne, Fenerbahçe 23 golle yanıt verdi.

Bu arada Eskişehirspor, lig tarihinde Fenerbahçe karşısında elde ettiği toplam 11 galibiyetten 10'unu kendi sahasında aldı.

-TARİHE GEÇEN MAÇLAR-
Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları arasındaki lig maçlarından bazıları Türk futbol tarihine geçti.

Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1988-89 sezonunda Eskişehir'de 7-2, 1995-96 sezonunda da İstanbul'da 6-0 yenerek, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sine imza attı.

Eskişehirspor ise, 1987-88 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 4-0 yenerek, tarihi bir skoru yakaladı.

Bu arada iki takım arasında 1986-87 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1 kazanırken, sarı-lacivertli takımın bu maçtaki 4 golünü de penaltılardan Zafer Tüzün attı. Zafer Tüzün böylece, 51. sezonunu geçiren lig tarihinde, bir maçta en çok penaltı golü atan futbolcu olarak tarihe geçti.

-SON 10 MAÇ-
İki takım arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:
1985-86 Fenerbahçe-Eskişehirspor 1 - 0
Eskişehirspor-Fenerbahçe 3 - 1
1986-87 Eskişehirspor-Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe-Eskişehirspor 4 - 1
1987-88 Fenerbahçe-Eskişehirspor 0 - 4
Eskişehirspor-Fenerbahçe 2 -1
1988-89 Fenerbahçe-Eskişehirspor 3 - 1
Eskişehirspor-Fenerbahçe 2 - 7
1995-96 Eskişehirspor-Fenerbahçe 1 - 2
Fenerbahçe-Eskişehirspor 6 - 0

umarım yeneriz..
bu arada ahmet çakar bikini giymeye ne meraklı arkadaş madem bu kadar istiyosun giy yani bahane arama :D

Eskişehir'deyiz

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'de yarın Eskişehirspor ile yapacağı maç için Eskişehir'e geldi. Sarı-lacivertli futbolcu ve teknik heyeti taşıyan Türk Hava Yollarına ait özel uçak, Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi.

Taraftarların ilgi gösterdiği Fenerbahçeli futbolcular, imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi. Hava alanından otobüse binen futbolcular emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemi altında konaklayacağı otele hareket etti. Anemon Otel'e gelen Fenerbahçe kafilesini sarı lacivertli taraftarlar karşıladı. Bu arada otel önünde toplanan Eskişehirsporlu bazı taraftarlar, tezahürat yaptı. Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda 12 yıl aradan sonra Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA
31.10.2008

Geri