Birincisi ben sallamıyorum.Sallamak için yorum yapmak adetim değildir.Bilen bilir.
İkincisi ülkenin hala kriz ortamında olduğunu unutma.
Üçüncüsü Azerbeycan'la olan ilişkilerimiz hiçbir milliyetçi yada sol dönemlerinde olmadığı kadar iyi.
Dördüncüsü işsizlik şu anda krize rağmen berbat bir durumda denilemez.
Önceki dönemlerde kriz yokken %10 üstüydü.Bunu unutma.Ayrıca şu anda İspanya^daki işsizlik oranı %18 ?.Bu iyi durumda olduğumuzu göstermez daha iyisi olmalı.
Ancak senin abarttığın kadar bir durum olmadığıda ortada ?
Ermenistanla olan ilişkiler hiçbir zaman bu kadar iyi olmadı.Soruyorum sana sorun çözmek için kaç cumhurbaşkanı Ermenistan'a gitmiş ? Anladın ?
Ülke şu anda krize rağmen iyi durumda.Krizden sonrada AKP iktidar olrak görebilirsek bakalım o zaman ne gibi istatikler sunacaksınız ?.Bulabilecek misiniz yada.
Her türlü bir çamur bulunuyor gerçi de =)
1.bosuna ugrasma onceki mesajında genelleme yaptıgın acıkca ortadaydı, sende farkındasın
2.krize karsı alınan bir onlem , ekonomik paket var mı?
3.azerbeycanda ülke tarihinde olmayan bir sekilde türkiye protesto edildi sebebiyse birilerinin türkiye soykırım yaptı diyen ermenistana yalakalık yapması.
4.kendini neden ispanya ile karsılastırıyorsun? işsizlik oranını %18 olan ispanya ile karsılastırmak yerine danimarka(%3.7),küba(%1.8) ,azerbaycan(%0.8)gibi ülkelerle karsılastırmıyorsun? nufusu 2 milyara yaklasan çin de bile %9 civarı işsizlik var, türkiyede ise %14.
işte akp senin de mesajında ispanya orneginde dedigin gibi kendimizi hep kötülerle karsılastırıp, aglanacak halimize şükür deyin dedi.
ileri bir ülke olmak istiyorsak, bizden kotuye bakıp durumumuz iyi o zaman yatalım diyecegimize, bizden iyiye bakıp durumumuz kötü o zaman daha cok calısmalıyız dememiz lazım.
benim abarttıgım durum diye bir sey yok, kac bin kişi intihar etti işsizlik yuzunden, hırsızlık,gasp oranlarına bak nasıl artmıs? haciz oranlarına bak.kapatılan fabrikalara bak. esnaf kan aglıyor. ve sen hala abartılcak bir durum yok diyorsun.ya senle aynı ülkede yasamıyoruz ya da cok ama cok iyimsersin.
sorun cozmek icin falan cumhurbaskanın ermenistana gittigi yok. amerikadan emiri aldı, ermenistana taviz vermek icin gitti.Türkler soykırım yaptı diye dünyaya aglayan, her seferinde Türkiye yi asagılayan ermenistana sorun cozmek icin gidilmedi malesef. onların isteklerini yerine getirmek icin gidildi.azerbaycanda haklı olarak tepki gosterdi.anladın?
ülke krize ragmen iyi durumda diyebiliyorsan, ekonomi hakkında bir daha yorum yapmaman iyi olur kanımca. sagda solda bunu soylersen kahkahalarla gulebilirler, sende uzulebilirsin.
istatistikler ortada merak etme sen=). camur konusuna gelince de, akp oldugu surece camurdan bol birsey olcagını sanmıyorum zaten.
kal saglıcakla.