Erdoğan’ın kızının resmini görünce utandım

Ne o yaaa

biraz önce çok fiyakalı cümler kurmuştun oysa.Aydınlık Türkiye gibi Avrupa da utanmak gibi :)

bir soru sorunca birden dağıldın

bir daha sana sormam

sen fiyakalı cümleler kurmaya devam et.

ayrıca heerkese papağan gibi yobaz demeyide kesin artık

Haklısın sayın acayip nick'li üye. Forum kurallarından biri de yobazlara yobaz demenin yasak olması.... D

İleri düşünce ve siz öyle mi

güldürmeyin adamı

fırsattan istifade alakası olmadığınız bir mertebeyi kelime oyunları ile üzerinize bedevadan yapıştırmaya çalışıyorsunuz

yemezlerrrr

daha çokkkkkk çalışacaksınız

ileri görüşlü olduğunuz noktasında sadece şuan katılırım

önce varmak istediğiniz noktaya gidip sonra tekrar geri gidiyorsunuz

sonra geriden daha önce vardığınız noktaya bakıp kendinizi ileri görüşlü sanıyorsunuz :)

bu biraz ağır oldu herkes anlamaz ama artık anlayabilen anlasın

madness sen boşuna bakma sen almazsın :)

bizim iLeri düşüneLiğimizi siz söyLüosunuz? kendi arkadasLarın yandasLarın söLüo :)

o zmaan sende onLarın arasında kaynayıp gidiosun ne diim :) kısaca bize bunu diyerek kendi yobazLıqınızı kabuL ediosunuz...

bizim gitmek istediğimiz yer yok ki? zaten oLmak istediğimiz yerdeis... Laik ve Cumhuriyet'Le yönetiLen bir üLkede yaşıoruz... asıL siz gitmek istediğiniz yere gidip de geri dönosunuz...

şekiL a1:
erbakan bashbakanken [sonra geri dönüLdü]

sekiL a2:
erdoğan [suanda bashbakan ama fazLa sürmes ;) eLinde sonunda onunda taşLarı oynar]

yani kısaca siz hep geri gidiosunuz :D

ama biz oLmak istediğimiz yerdeyiz...

buraya hep Türkçe yazdım

ama bundan sonra ingilizce yazıcam karar verdim :D

do you understand?

yahu senin bana bişiLer öretmen için 40 deiL 140 fırın ekmek yemen biLgi edinmen lazım bu 1 ; )

2.si de sen şu benım üstte sıorduqum soruyu cvpLa.. :goz: meLih gökçeke rakipsiniz waLLa kıvırma konusunda :)

edit:
sana bunu daha once de söledim anLamıo musun? hollandagay üLkesi.. Biz Türk'üz!! Bizim deLikanLıLıqımız ortada ;) aynı lafı bana karsı bi daha kullanmassan ii oLur ;)

takip ettiğiniz medeniyetler onlar:D ne yapbilirm... naparsın smod arkadaslarına sikayet edersin onlarda banlar mı:D çok korktum...

arkadasım elbette her medeniyetin ulastığı seviyeye ulaşmamaız ve onları geçmemezi gerekir ama dinimize soyumuza atalarımıza bağlı kalarak olmalı bu... yoksa mazallah korktuğun basına gelir...

KaranLık;3861833' Alıntı:
takip ettiğiniz medeniyetler onlar:D ne yapbilirm... naparsın smod arkadaslarına sikayet edersin onlarda banlar mı:D çok korktum...

arkadasım elbette her medeniyetin ulastığı seviyeye ulaşmamaız ve onları geçmemezi gerekir ama dinimize soyumuza atalarımıza bağlı kalarak olmalı bu... yoksa mazallah korktuğun basına gelir...

hiç bir s.mod arkadasım deiL... hepsi abim abLamdır...

ama......... sunu iyi benimse;

infatuateden aLıntı;
http://www.hackhell.com/3861269-post22.html

hiçbir modun isteğiyle üye banlanmaz,

ben hiç bişeyden korkmuorum.. senın korktuqun seyLer var ki basına geLio ;) o yuzden sen korkmaya devam et...

hiç bir s.mod arkadasım deiL... hepsi abim abLamdır...

ama......... sunu iyi benimse;

infatuateden aLıntı;
http://www.hackhell.com/3861269-post22.html

ben hiç bişeyden korkmuorum.. senın korktuqun seyLer var ki basına geLio ;) o yuzden sen korkmaya devam et...

sence ben korkuyorum ve korktuğum seyler mi basıma geliyo :D

benim korktuğum şeyler açık ve net bu ülkenin evini bile yönetmekten acizlerin bu ülkeyi atatürkçülük milliyetçilik palavralarıyla yönetmeye baslamasıdır...korkum budur.. bence sende kork ve uyan...

sence ben korkuyorum ve korktuğum seyler mi basıma geliyo :D

benim korktuğum şeyler açık ve net bu ülkenin evini bile yönetmekten acizlerin bu ülkeyi atatürkçülük milliyetçilik palavralarıyla yönetmeye baslamasıdır...korkum budur.. bence sende kork ve uyan...

Benim gözLerim acık zaten uyumuorum ben erdeyse 7/24 haber izLerim.. kanaL secmeksizin... sen ne yapıosun? 7/24 hh de ortaLıq karıstırıosun ;) hemen 1 m yanımda tv var ve hiç kapatmam bunLarı biLmeni isterim ;)

"ülkenin evini bile yönetmekten acizlerin bu ülkeyi atatürkçülük milliyetçilik palavralarıyla yönetmeye baslamasıdır..."

şu lafına geLince...

ewini biLe yönetemeyen diosun yha...

erbakan da yönetemiodu unutma...

ii bi aiLe ferdi yada ewi yöneten kişi... kaçak milyondan dolardan ceza aLmas... 2.si oğLuna gemiCİK aLmas gemi aLır ;) daha ben sana coook şey sayarım da anLamıosun kı... Türkçe anlamıosun yukarda yazdık "do you understand?" die onu biLe anlamadın napım :D

Benim gözLerim acık zaten uyumuorum ben erdeyse 7/24 haber izLerim.. kanaL secmeksizin... sen ne yapıosun? 7/24 hh de ortaLıq karıstırıosun ;) hemen 1 m yanımda tv var ve hiç kapatmam bunLarı biLmeni isterim ;)

"ülkenin evini bile yönetmekten acizlerin bu ülkeyi atatürkçülük milliyetçilik palavralarıyla yönetmeye baslamasıdır..."

şu lafına geLince...

ewini biLe yönetemeyen diosun yha...

erbakan da yönetemiodu unutma...

ii bi aiLe ferdi yada ewi yöneten kişi... kaçak milyondan dolardan ceza aLmas... 2.si oğLuna gemiCİK aLmas gemi aLır ;) daha ben sana coook şey sayarım da anLamıosun kı... Türkçe anlamıosun yukarda yazdık "do you understand?" die onu biLe anlamadın napım :D

bak gir akp nin sitesine orda mal varlığı yazar...

gir bak nolur... adam neyi nasıl kazanmıs tek kurusuna kadar yazar...

yamyamların yaptığı gibi bindikleri taksi parasını bile önüne sıfır koyarak devlete ödetmemiştir( chp genel merkez çalışanları:D ) bu insanlar.. oğlu ortaaöğretim okurken ssk bünyesinde çalışıyo göstermemistir insanlar...

yav beyler madem yabancı ülkeler de serbes onlar laik burda yasak kardeşim burda laikliğe aykırı onların laiklik kavramları farklı heralde bir arkadaş yazmış eğer türban serbest olsa olay çıkmazdı diye terör örgütü pkk yada doğuyu versen olay çıkarmazdı dimi ne farkınız kaldı şimdi illa bireyler uğruna olay çıkarıp toplu kavgalarmı çıkması gerekiyor eylemlermi yapılmalı biraz bilinçli olalım...

bak gir akp nin sitesine orda mal varlığı yazar...

gir bak nolur... adam neyi nasıl kazanmıs tek kurusuna kadar yazar...

bi arkadastan istedim erdoğanın ortaq oLduqu şirketin adını o da verdi.. musaıt bı zamanımda arastırıp yazıcaqımı söLemiştim... bu yuzden burayı şimdiLik es geciorum ama iLeride seve seve konusabiLiriz :goz:

yamyamların yaptığı gibi bindikleri taksi parasını bile önüne sıfır koyarak devlete ödetmemiştir( chp genel merkez çalışanları:D ) bu insanlar.. oğlu ortaaöğretim okurken ssk bünyesinde çalışıyo göstermemistir insanlar...

abdullah güLün ogLu mu yeğeni mi ne tam hatırLamıorum... bu sigorta olayLarında bi bakanın şirketinde bu kişiyi caLısıo göstermiş ama cocuqu orda caLısanLardan tanıyan yok bu nsL iş :) bu mudur dindarLıq? :)

yazdıklarına dikkat et bence... aceLe etme... bu da benden sana bi taqtiq :goz:

onlar ağzına sadece Atatürk ü alır ve onun haricinde hiçbir şey yapmaz biz Atatürkçüyüz derler vatan millet umurlarında değilki bunu samimi olarak söylüyorum Atatürk şu dönemde olsa bu kaypaklar Atatürk e de karşı çıkarlardı adamların hayata isyankarlıkları var tabi samimi Atatürkçülere sözüm yok onlarla aynı saftayız o rektörlerin şunu bilmesini isterim Gazi Mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923 yılında Zagnos Paşa Camii nde öyle güzel bir konuşma yapmıştır ki bugünkü Atatürkün arkasına saklanıp dini kötüleyenlere çok güzel kapak olmuştur saygılarımla

onlar ağzına sadece Atatürk ü alır ve onun haricinde hiçbir şey yapmaz biz Atatürkçüyüz derler vatan millet umurlarında değilki bunu samimi olarak söylüyorum Atatürk şu dönemde olsa bu kaypaklar Atatürk e de karşı çıkarlardı adamların hayata isyankarlıkları var tabi samimi Atatürkçülere sözüm yok onlarla aynı saftayız o rektörlerin şunu bilmesini isterim Gazi Mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923 yılında Zagnos Paşa Camii nde öyle güzel bir konuşma yapmıştır ki bugünkü Atatürkün arkasına saklanıp dini kötüleyenlere çok güzel kapak olmuştur saygılarımla

dini kötüLeyen yok.. bazı seyLerin arkasına sıqınan yok... herşeyde cvp net ve acık... ancak sorduqum soruLarın cvpLarını aLamıorum???

acaba cLoneLarın arkasına sakLanan varmı ki :melek

Utanırsınız tabi imamın kızı biiiip. cemaat biiip.

berkezin düşünceleri farklı beyler bende türbana karşıyım bir arkadaşımız yazmış siz milleti kılık kıyafetle yargılıyorsunuz diye kılık kıyafet önemsiz olsa atatürk böyle bir devrim yapmazdı günümüzde insanlar dinlediği müzik tarzını bile kılık kıyafetiyle belli ediyor küpeyle giriyor türbanla niye girmesin demişsiniz üneversitelerde sırf bu türbanlılar ve türbansızlar diye gruplaşmalar yüzünden yılda kaç olay çıkıyor bilmiyormusunuz siz nezaman gördünüz küpelilerle küpesizler gruplaşsınlar laikliğe türbanı serbest yapan başbakanımızın başbakan olmadan önce dediği lafı hatırlayalım "hem müslüman hem laik olunmaz" ben böyle bir adamdan laikliğe yönelik bir davranış sergilemesini beklemiyorum!

sen laiksin ki öyle olmalıda ama laiksen müslüman değil mi sin?
peki sen müslüman mısın müslümansan laik değilmisin?

arkadaşım ben hem laik türkiye cumhuriyetinin vatandaşıyım.hemde elhamdülillah müslümanım.şunuda unutma laiklik ateistlik değil,din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmasıdır.

Sabrın sonu selamettir.
Kemal Paşanın vefatından bu yana
çoğunluk Müslüman Türk halkının önüne
konulan her bir taş yerinden
oynayacaktır. Bu ülkeyi, Kemalism
arkasına saklanıp da anarşism
yapanlara yar etmeyiz..

ulkemizde yasayan herkese ozgurluk sadece benden olana degil herkese

başka milletlerde din de özgürlük ve dine saygı var ...Türkiye'de başka dinlere saygı var ama nedense kendinimiz olan muslümanlığı kısıtlamaya çalışıyorlar ..akıl alacak gibi değil...

başka milletlerde din de özgürlük ve dine saygı var ...Türkiye'de başka dinlere saygı var ama nedense kendinimiz olan muslümanlığı kısıtlamaya çalışıyorlar ..akıl alacak gibi değil...
Burada sorulması gereken soru neden sorusudur.
Oda şunun cevabını verir bazı kişi ve\veya kişiler dediğim gibi laikliğin tanımını anlamamış atatürk ilke ve inkılaplarını tam oturtamamıştır.
laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması olayıdır.Ve bu ülkede aynı zamanda herkes dinini özgürce yaşayabilir.
fakat bizim Avrupacı halkımız orayı daha medeni görüp açılıp saçılmayı modernize bir hal sandığından dolayı islamiyet daha gerici bir din gibi durur.Oysaki islamiyet bu dünyadaki en modern dindir bunu bilmiyorlar.
Yanlışta anlaşılmasın hani şeriat diye tutturmuş biriside değilim sadece Laik ve Demokratik bir Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin anayasasının verdiği yetkiyle din özgürlüğümü yaşamak isteyen bir vatandaştan öteye gidememiş vatandaşım.Benim okulumda hac takıp derse giren öğrenci var birşey denmiyor ama başı açık ve avret yerleri kapalı bir kız görünce yobaz oluyor.Soruyorum şimdi ben kim yobaz. :clap :clap :clap

herkese selam .bir yorumda ben yazayım dedim. herkes fikrini açıklamada özgürse buda benim fikrim .egerki müslümanım diyor ve bu ülkede yaşıyorsanız islamın ve kuranın herşeyden üstün oldugunu bilmelisiniz.ALLHU tealanın emirlerimi üstün, yoksa Atatürkün kıyafet devrimimi bizler ELHAMDÜLİLLAH müslümanız ve ALLAHu tealanın emir ve yasaklarıyla yaşayacagız

bu ülkede ALLAHI PEYGAMBERİ tanımayan insanlar var oldukça bu görüntüleri biraz hatta birazda değil çok çok zor görürüz.İSLAM KOLAYLIKLAR DİNİDİR,ZORLUKLAR DEĞİL.

Hepsini bir yana bırakın ...
Adamların üniversitelere girerken ne türban ne de onun gibi bir kıyafet yasağı var...
Buna karşılık bizim öğrencilerimiz orda okuyor ve oraya hizmet yapıyor ...
Biz de anca birbirimizi yiyelim ...
Yerimizde sayalım ...
Valla millet olarak koşubandında koşan biri gibiyiz ...

Geri