Erdoğan’ın kızının resmini görünce utandım

ciddi mantıqLı bi insan der ki;

ewet türbana karsı deiLim sonucta onların secim hakkı bu.. fakat; o üLke de okuLLara cemaat ve tarikat giriyor mu ki? bizim üLkemiz de istenmemesinin tek sebebi okullar da cemaat ve tarikat örgütLerini engellemek... bunLarın oLmayacakLarını biLseLer zaten türbanLı arkadasLarında yoLu acıLır ;) önceLikLe bunları bi beynimize aksettireLim :goz:

erdoğanın kızına geLince;
okumus... umarım daha iyi yerLere geLir... ama benim, babamın, işçinin, emeklinin vs.. parasıyLa vergiLeriyLe deiL... kendi babasının "alın teriyLe kazandıqı parayLa" okusun.... erdoğan b.ş.beledie baskanıyken ne kadar parası vardı... şimdi ne kadar? 10 yıLda sabancı koyamamıs kasanına milyon dolarları... erdoğan nsL koymus acaba?

akp nin sitesinde her kurusuna kadar yazıyo malvarlığı... peki hangi baska lider bu kadar seffaf ve güveniyor kendine...????????

daqıtım şirketi? iLk defa duydum ama oLabiLir...

o daqıtım şirketinin adını verirsen ufaq çapLı saqLam kaynaklardan arastırma yapıcam :) ondan sonra buraya yazarım neyin ne oLduqunu :)

baykala geLince umrumda deiL :D chp nin basında o oLduqu sürece chp kaybeder... ewet soL görüşLüyüm ama baykalı da sevmem bu böLe biLine ; ) baykalın ne oLduqunu as coq biliorum taqma kafana ;)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ülker Grubu ile yollarını ayırıyor. Erdoğan'ın yüzde 12 ortağı olduğu Emniyet Gıda, Ülker'e başvurarak, distribütörlükten ayrılmak istediğini bildirdi. Ülker, Erdoğan'ın "distribütörlüğü başkasına devretme" talebini incelemeye aldı.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, zaman zaman eleştirilere neden olan Ülker Grubu ürünlerinin dağıtıcılığını tamamen bırakıyor. Erdoğan, Başbakan olduktan sonra, Ülker'in İstanbul Anadolu yakasındaki yetkili dağıtıcısı olan Emniyet Gıda'nın yönetiminden ayrılmış, hisselerinin kontrolünü de büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'a bırakmıştı.

ÜLKER İNCELİYOR:

Erdoğan'ın yüzde 12 ortağı olduğu Emniyet Gıda, distribütörlüğünü bir başka şirkete devretmek istediğini Ülker Grubu'na bildirdi. Ülker de, Emniyet Gıda'nın başvurusunu incelemeye aldı. Ülker Holding İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Grubu Başkanı Metin Yurdagül, "Sözkonusu distribütörden böyle bir istek geldi, haklarını başka bir şirkete devretmek istiyor. Konuyu inceliyoruz" dedi.

500 DİSTRİBÜTÖRÜMÜZ VAR:

Ülker Grubu'nda dağıtımın 500'e yakın distribütör tarafından yapıldığını belirten Metin Yurdagül, şunları söyledi: "Her yılın sonunda distribütör arkadaşlarımız kendi şirketleri içinde durum değerlendirmesi yapar. Bazen bazılarının görevi bırakma ve devretme talebinde bulunduğu olur. Sözünü ettiğimiz distribütör (Emniyet Gıda), 500 şirketten sadece birisidir. Bunun da belli bir dağıtım bölgesi vardır. Kendilerinden böyle bir istek gelmiştir."

DEVİR BİZİM ONAYIMIZA BAĞLI:

Hakların devir işleminin distribütörlerin kendi tasarruflarında basit bir işlem olmadığına işaret eden Metin Yurdagül, "Bu bizim onayımıza bağlıdır" dedi. Yurdagül, şöyle devam etti: "İşe talip olan distribütör adayının ticari yetenekleri, itibarı, referansı, teşkilatının gücü, mali olanakları ve kefilleri incelememiz gereken hususlardır. Bu konuda değerlendirmemiz devam etmektedir. İnceleme sonunda vereceğimiz kararı da önümüzdeki günlerde duyuracağız."

YÖNETİMDEN AYRILMIŞTI:

Başbakan Erdoğan'ın kurucusu olduğu Emniyet Gıda, Erdoğan'ın daha belediye başkanı olmadığı dönemlerden beri Ülker ürünlerinin Anadolu Yakasında dağıtıyordu. Başbakan Erdoğan, Emniyet Gıda'nın yönetiminden 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra ayrılmıştı.

COLATURKA'YI DA DAĞITIYORDU:

Sözkonusu şirkette Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın da hissesi bulunuyordu. Burak Erdoğan, daha sonra Ülker'in 2003 yılı ortalarında pazara sunduğu ColaTurka'nın da otomatikman Anadolu Yakası Bayisi olmuştu.

YILLARDIR ÜLKER BAYİSİYİZ:

Başbakan Tayyip Erdoğan, o günlerde yaptığı bir konuşmada, ColaTurka bayiliği konusunda çıkan haberler üzerine, "Biz yıllardan beri Ülker'in bayisiyiz. Siyasete atılınca işimi oğluma bıraktım. Ülker'in bayisi olduğumuz için de ColaTurka'yı da satıyoruz. Yani, yeni bir bayilik sözkonusu değil" demişti.

Ülker, 4 milyar cirolu gıda devi

ÜLKER Topluluğu, 2004 yılını yaklaşık 4 milyar dolar ciro, 333 milyon dolar ihracat ve 21 binin üzerinde çalışanla kapattı. 58 şirkete sahip Ülker'in Türkiye dışında 6 ülkede 7 fabrikası bulunuyor. 1944 yılında İstanbul'da Eminönü'ndeki küçük bir hanın üçüncü katında küçük bir fırın ve 3 işçiyle yola çıkan Ülker, bugün bisküviden çikolataya, kolalı meşrubattan dondurmaya, yağdan bebek mamasına birçok gıdayı üretiyor.

http://www.gidasanayii.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2775&mode=nested

Burada bir düzeltme yüzde 12 imiş

ben ce gayet dogal paranız varsa her yerde kralsınız karlicesiniz sizde gidin yabancı üniveristelere özel üniveristelere babanız başbakansa türbanda takarsınız iştediginizide yaparsınız herkesde size alkışlar haber kaynagına bakınca zaten herşey anlaşılıyor tayyip kanal7 deniz feneri üçgeni burda deniz feneri yok zanetmeyin finasman ordan geliyo başbakanın maaşı yetmez ki.... bu kadar.. anlayan alnadı...

dağalın lan!! yok türkiyeymiş size mi kaldı lafla olmaz lafla icraat görelim

türban sorunu çözülür

türban çözülünce

Açıkçası bende mezuniyet görüntülerini görünce aydınlık Türkiye için üzüldüm. Bu insanlar mı bizi Avrupa da temsil ediyor diye hayıflandım. Hatta içimden daha kötü şeylerde geçirdim de.. Burası yeri değil...

Açıkçası bende mezuniyet görüntülerini görünce aydınlık Türkiye için üzüldüm. Bu insanlar mı bizi Avrupa da temsil ediyor diye hayıflandım. Hatta içimden daha kötü şeylerde geçirdim de.. Burası yeri değil...

Samimi söylede

üniversiteden mezun olan kızları görünce mi yolsa Baykal ın Karaçarşaflıların ününde diz çökmesinden mi türkiye adına daha çok üzüldün :)

Samimi söylede

üniversiteden mezun olan kızları görünce mi yolsa Baykal ın Karaçarşaflıların ününde diz çökmesinden mi türkiye adına daha çok üzüldün :)

Gerici yobaz kişilere üniversitede okuma hakkı verilmesine üzüldüm. Bu cevap yeterli mi?

Gerici yobaz kişilere üniversitede okuma hakkı verilmesine üzüldüm. Bu cevap yeterli mi?

İLk önce şunu bilelim de öyle konuşalım abi
Üniversite okuma hakkı verilmez kazanılır:goz:
Ayrıca adil,demokrat bir ülkede yaşamak istemiyor musunuz yoksa
Hani bu tezin isteklerine uyuşmuyor da o bakımdan

İLk önce şunu bilelim de öyle konuşalım abi
Üniversite okuma hakkı verilmez kazanılır:goz:
Ayrıca adil,demokrat bir ülkede yaşamak istemiyor musunuz yoksa
Hani bu tezin isteklerine uyuşmuyor da o bakımdan

Demokrasi anlayışlarımız uyuşmuyor Mehmet.

Birimiz aydınlanma ilericilik adına Demokrasi istiyoruz. Kadın haklarının erkeklerinkine eşit olmasını istiyoruz. Aydınlık bir geleceğin kurulması adına Demokrasi istiyoruz.

Diğerimiz kapanma adına, geriye gidiş adına, kadının sosyal hayattan dışlanması adına Demokrasi istiyoruz...

Demokrasi anlayışlarımız uyuşmuyor Mehmet.

Birimiz aydınlanma ilericilik adına Demokrasi istiyoruz. Kadın haklarının erkeklerinkine eşit olmasını istiyoruz. Aydınlık bir geleceğin kurulması adına Demokrasi istiyoruz.

Diğerimiz kapanma adına, geriye gidiş adına, kadının sosyal hayattan dışlanması adına Demokrasi istiyoruz...

Kesinlikle iddia ettiğin gibi bir demokrasi anlayışım olmamıştır bunu bilmeni isterim öncelikle
Ayrıca ben kesinlikle kapanma yanlısı olan,kadının eve kapanıp hiçbir şeye katılmayan olaylar karşısında suspus kalan bir yapıya bürünmesini isteyen biri olmadım bundan sonra da olmayacağım...
Ben sadece gerici ve yobaz olduğunu iddia aettiğin kişilerin(ki bu husus tartışılması gereken ayrı bir konu)üniversiteye alınmaması gerektiğini söylemene şaşırdım...
Şaşırmamın nedeni de tartışılması ayrı birşey olan hususdan kaynaklanmaktadır:goz:

Ne o yaaa

biraz önce çok fiyakalı cümler kurmuştun oysa.Aydınlık Türkiye gibi Avrupa da utanmak gibi :)

bir soru sorunca birden dağıldın

bir daha sana sormam

sen fiyakalı cümleler kurmaya devam et.

ayrıca heerkese papağan gibi yobaz demeyide kesin artık

ayrıca heerkese papağan gibi yobaz demeyide kesin artık

siz bize iLeri düşünceLiLer diosunuz aklı sıra daLga geçiosunuz... ama sizin bize iLeri düşünceLisiniz derken kendi yobazLıqınızı kabuL etmiş oluosunuz? ondan sonra yobaz demeyi kesin diosunuz bu nsL bi mantıq?

siz bize iLeri düşünceLiLer diosunuz aklı sıra daLga geçiosunuz... ama sizin bize iLeri düşünceLisiniz derken kendi yobazLıqınızı kabuL etmiş oluosunuz? ondan sonra yobaz demeyi kesin diosunuz bu nsL bi mantıq?

bu senin ne noktadan baktığını gösterir... yobazlık nutukları atmadan önce sizi bizi ayırmamak lazım gelmez m???
sayın siz??

yobazlıkta son nokta olmasın sakın...?

bu senin ne noktadan baktığını gösterir... yobazlık nutukları atmadan önce sizi bizi ayırmamak lazım gelmez m???
sayın siz??

yobazlıkta son nokta olmasın sakın...?

her noktadan bakarım sizin gözünüz de iLeri düşünceLiyiz yha :D

siz biz yerine ne diim?

lan ahmet mehmet mi diim?

bu kadar da oLmas yha waLLa güLdüm :)

her noktadan bakarım sizin gözünüz de iLeri düşünceLiyiz yha :D

siz biz yerine ne diim?

lan ahmet mehmet mi diim?

bu kadar da oLmas yha waLLa güLdüm :)

haberin mi yok yoksa:D bizim username miz var ( kullanıcı adı ) ( isimizi gücümüzü bıraktık moda forum öğretiyoz :D )

sizin ilericiğiliniz hollanda tarzında... ben benimsemiyorum ...

KaranLık;3861779' Alıntı:
haberin mi yok yoksa:D bizim username miz var ( kullanıcı adı ) ( isimizi gücümüzü bıraktık moda forum öğretiyoz :D )

sizin ilericiğiliniz hollanda tarzında... ben benimsemiyorum ...

yahu senin bana bişiLer öretmen için 40 deiL 140 fırın ekmek yemen biLgi edinmen lazım bu 1 ; )

2.si de sen şu benım üstte sıorduqum soruyu cvpLa.. :goz: meLih gökçeke rakipsiniz waLLa kıvırma konusunda :)

edit:
sana bunu daha once de söledim anLamıo musun? hollandagay üLkesi.. Biz Türk'üz!! Bizim deLikanLıLıqımız ortada ;) aynı lafı bana karsı bi daha kullanmassan ii oLur ;)

İleri düşünce ve siz öyle mi

güldürmeyin adamı

fırsattan istifade alakası olmadığınız bir mertebeyi kelime oyunları ile üzerinize bedevadan yapıştırmaya çalışıyorsunuz

yemezlerrrr

daha çokkkkkk çalışacaksınız

ileri görüşlü olduğunuz noktasında sadece şuan katılırım

önce varmak istediğiniz noktaya gidip sonra tekrar geri gidiyorsunuz

sonra geriden daha önce vardığınız noktaya bakıp kendinizi ileri görüşlü sanıyorsunuz :)

bu biraz ağır oldu herkes anlamaz ama artık anlayabilen anlasın

madness sen boşuna bakma sen almazsın :)

imaj ortada

6qusyb.jpg

2iup3du.jpg

2469tog.jpg

Geri