Erdoğan’ın kızının resmini görünce utandım

Bende Çok utandım ama bizi Türkleri böyle İranvari şekilde tanıttığı için,

Erdoğanın Kızı yıllık en az 150.000 dolar harcayarak Londra'da okul bitirsin, oğlu gemilerle oynasın

sizde gelip burda cebinizdeki son parayı ayda 50 Ytl gavurun telekomuna vererek sayın başbakanınızın kızından övgüyle bahsedin auhauhauah :durdurun :durdurun :durdurun

Ağzına sağlık, doğru söze ne denir. :clap:clap:clap

berkezin düşünceleri farklı beyler bende türbana karşıyım bir arkadaşımız yazmış siz milleti kılık kıyafetle yargılıyorsunuz diye kılık kıyafet önemsiz olsa atatürk böyle bir devrim yapmazdı günümüzde insanlar dinlediği müzik tarzını bile kılık kıyafetiyle belli ediyor küpeyle giriyor türbanla niye girmesin demişsiniz üneversitelerde sırf bu türbanlılar ve türbansızlar diye gruplaşmalar yüzünden yılda kaç olay çıkıyor bilmiyormusunuz siz nezaman gördünüz küpelilerle küpesizler gruplaşsınlar laikliğe türbanı serbest yapan başbakanımızın başbakan olmadan önce dediği lafı hatırlayalım "hem müslüman hem laik olunmaz" ben böyle bir adamdan laikliğe yönelik bir davranış sergilemesini beklemiyorum!

aynen katılıyorum

Bende türkiye cumhuriyetinde: babalarının malı gibi; devletin her karış toprağını, devletin zamanında ne emeklerle kurulmuş olan kaynaklarını çıkar ilişkileri için ona buna peşkeş çeken zihniyetleri gördükçe, işsizlikten,yokluktan para bulamayıp yakacak alamayan insanlara kömür,soba dağıtırken (sosyal devlet anlayışı bunu gerektiriyor gibi bir ifade kullanan başbakanın çoook bilimsel !!!! sosyal devlet tanımını yaparken ki konuşmalarını dinlerken ), bizi gün geçtikçe üretken bir millet olmaktan uzaklaşıp dışa bağımlı (ekonomisi) bir ülke yapmaya çalışan ve bunun sonuçlarını asla düşünmeyen idarecileri gördükçe, ayrımcılığa karşıyız deyip işine geldiğinde ayrımcılığın kralını yapan zihniyeti gördükçe, ülkemde hala okuma yazma bilmeyen,eğitim hakkı elinden alınan,okulu,elektriği,suyu olmayan,okulu olsada öğretmeni olmayan,kitabı defteri olmayan küçücük elleri gördükçe ve bunlar olurken eğitim sisteminin hiç durmadan yozlaşmaya devam ettiğini gördükçe,emeklilerin maaş kuyruğunda çektiği çileleri görürken,belediyelerin ucuz ekmek kuyruğunda sabahın ayazlarında ekmek almak için sıraya giren elleri titreyen vatandaşın haline kulak tıkayıp ona %3-3,5 luk zammı lütuf ederken,sıcacık koltuklarında aldıkları maaşı az bulan milletvekillerini gördükçe vs.. vs....ve güzel ülkemde bu kadar çok sorun varken,iyileştirilmesi gereken bu kadar yara varken,sırf birilerine dalkavukluk olsun diye yazılar yazan bazı gazetecileri gördükçe; inanın : Akşam gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Serdar Turgut sizden kat be kat fazla u-t-a-n-ı-y-o-r-u-m.....

Bende türkiye cumhuriyetinde: babalarının malı gibi; devletin her karış toprağını, devletin zamanında ne emeklerle kurulmuş olan kaynaklarını çıkar ilişkileri için ona buna peşkeş çeken zihniyetleri gördükçe, işsizlikten,yokluktan para bulamayıp yakacak alamayan insanlara kömür,soba dağıtırken (sosyal devlet anlayışı bunu gerektiriyor gibi bir ifade kullanan başbakanın çoook bilimsel !!!! sosyal devlet tanımını yaparken ki konuşmalarını dinlerken ), bizi gün geçtikçe üretken bir millet olmaktan uzaklaşıp dışa bağımlı (ekonomisi) bir ülke yapmaya çalışan ve bunun sonuçlarını asla düşünmeyen idarecileri gördükçe, ayrımcılığa karşıyız deyip işine geldiğinde ayrımcılığın kralını yapan zihniyeti gördükçe, ülkemde hala okuma yazma bilmeyen,eğitim hakkı elinden alınan,okulu,elektriği,suyu olmayan,okulu olsada öğretmeni olmayan,kitabı defteri olmayan küçücük elleri gördükçe ve bunlar olurken eğitim sisteminin hiç durmadan yozlaşmaya devam ettiğini gördükçe,emeklilerin maaş kuyruğunda çektiği çileleri görürken,belediyelerin ucuz ekmek kuyruğunda sabahın ayazlarında ekmek almak için sıraya giren elleri titreyen vatandaşın haline kulak tıkayıp ona %3-3,5 luk zammı lütuf ederken,sıcacık koltuklarında aldıkları maaşı az bulan milletvekillerini gördükçe vs.. vs....ve güzel ülkemde bu kadar çok sorun varken,iyileştirilmesi gereken bu kadar yara varken,sırf birilerine dalkavukluk olsun diye yazılar yazan bazı gazetecileri gördükçe; inanın : Akşam gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Serdar Turgut sizden kat be kat fazla u-t-a-n-ı-y-o-r-u-m.....

Eline yüreğine sağlık güzel yorum.

Erdoğanın Kızı yıllık en az 150.000 dolar harcayarak Londra'da okul bitirsin, oğlu gemilerle oynasın

sizde gelip burda cebinizdeki son parayı ayda 50 Ytl gavurun telekomuna vererek sayın başbakanınızın kızından övgüyle bahsedin auhauhauah :durdurun :durdurun :durdurun

konuya bir kapak yapacaktım ama senin yorumun yanında sönük kalır diye yapmıyorum resmen ALKIŞŞŞ :clap:clap:clap:clap:clap:clap

daha düne kadar yazdığı yazılarda ''penis'' kelimesi neredeyse sıradan bir kelime iken,her platformda

terbiyesiz yazılar yazmakla övünen serdar turgut bey acaba ne oldu da hidayete erdi. bu günlerde

hayatında ne gibi değişiklikler olduğunu incelemek lazım. bana kalırsa akp den ve erdoğan dan

bir menfaati olsa gerek yoksa kızların baş örtüsü o şahsiyetin çok ta umurunda değildir....

[COLOR="Navy"9]Erdoğanın Kızı yıllık en az 150.000 dolar harcayarak Londra'da okul bitirsin, oğlu gemilerle oynasın

sizde gelip burda cebinizdeki son parayı ayda 50 Ytl gavurun telekomuna vererek sayın başbakanınızın kızından övgüyle bahsedin auhauhauah :durdurun :durdurun :durdurun[/COLOR]

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

:clap:clap:clap:clap:clap

Konu nerden nereye getirilmiş adeta konunun içeriğine tecavüz edilmiş

Bu türk halkının beynine hayranım siz nasıl bi dünyadasınızda ben oraya giremiyom:D

Ben de utandım yahu. Böylelerini neden LSE' den mezun ediyorlar. LSE' nin de itibarını düşüyorlar. Çok utandım doğrusu...:))))

Adalet özgürlük eşitlik seni teğet geçmiş arkadaşım bu zamana kadar yaşamak için yaşamışın varolduğunun hiçbir kanıtı yok şuan benim gözümde:goz:

Ben de utandım yahu. Böylelerini neden LSE' den mezun ediyorlar. LSE' nin de itibarını düşüyorlar. Çok utandım doğrusu...:))))

senin mantığın mini etek mantığı onun için pek bişi demiyorum

arkadaslar ........laık lık........ dın ıle devlet ıslerının bırbırınden ayrılmasıdır bazı kendı soyunu unutanlar unutan dıyorum osmanlı torunlarıyız hepımız bır kısım soyunu unutmus ınsanlar baskı yapa yapa ınsanları ne hale getırdıler ıslam da kuran ı kerım de kadınlara ALLAH kapanın dıyor ne dıyor korunursunuz ve tehlıkelere acık olmassınız dıyor ALLAH ..kısaca karsı gelenler dıkkat etsın yazık olur bu ıslerın öldükten sonraki surecıde var zamanında ataturk hılafetı kaldırmıs kaldırdıktan sonra tekrar sartlar olusursa gerı getırılır demıstır zamanın sartları geregı bazı olaylar yapılmıstır ama her onune gelen laıklık kemalıstlık deyıp cahıl sozler soylerse hem ulke karısır dusmana gerek kalmaz hemde ahırette hesabı var ınce konular bu ınce konularda dusunerek konusmak lazımdır saygılar

Serdar TURGUT;
Başörtüsü yasağını kaldıracağım diye Milleti heveslendirip,mualefetle sözünden dönmeyeceğine dair protokol imzaladığı halde 17. maddeyi (kısaca; başörtüsünün bağlanma şeklini kapsayan madde) döneklik yaparak meclisten geçirmediği ve bu kadar Türbanlı insanı yüz üstü bıraktığı için R.T.E'den utanç duysun bence.
Haaa ne oldu CHP Anayasa mahkemesine kaptma davası açtı diye Türban Yasası geçmedi dediler. Dört ayak üstüne düştüler. Ne ballı MAZLUM bu akp liler yaaaa...

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap
Ağzına diline sağlık beeeee. Bu kadar mı güzel dile getirilir. Ben UTANMADIM, KISKANDIM SENİ haaa :biggrin:biggrin

zoruna giden bişey varsa açıkça söyle de bilelim
ayrıca cebimizde son 50 liramız değil daha cok var öyle bi yazmuışsın ki sanki hortun-mculardansın sen de çok paran var gibime geldi
türkiyedede 150000 dolara bitecek okul var ama türbanı kabul eden yok
o para da y.dışına gider işte böyle

berkezin düşünceleri farklı beyler bende türbana karşıyım bir arkadaşımız yazmış siz milleti kılık kıyafetle yargılıyorsunuz diye kılık kıyafet önemsiz olsa atatürk böyle bir devrim yapmazdı günümüzde insanlar dinlediği müzik tarzını bile kılık kıyafetiyle belli ediyor küpeyle giriyor türbanla niye girmesin demişsiniz üneversitelerde sırf bu türbanlılar ve türbansızlar diye gruplaşmalar yüzünden yılda kaç olay çıkıyor bilmiyormusunuz siz nezaman gördünüz küpelilerle küpesizler gruplaşsınlar laikliğe türbanı serbest yapan başbakanımızın başbakan olmadan önce dediği lafı hatırlayalım "hem müslüman hem laik olunmaz" ben böyle bir adamdan laikliğe yönelik bir davranış sergilemesini beklemiyorum!

kişler değil devletler laik olur ve bi insan hem hristiyan hem laik de olamaz farkeden bişey yok burada türbandan olayı çıkaran sizsiniz türbanlıların yaptığı bişey yok
ayrıca o .bne küpelilere yer verip de o okullarda kızlarımıza yer vermeyen sizler at gözlüğünüzü çıkarmadan yolunuza devam edin bakalım görüşecez ...

Türkiye eşitlik falan yoktur insan hakkını kendisi almalıdır yoksa bu gerici yobaz laikçi sistm onları yutar

konuya ve yorumlara baktım, sonuç ortada. başbakanımızın sevgili kızı türkiyede okuyamadığı için? ingilterede okumuş. kimsede türbanına laf etmemiş. niye etsinlerki, onların derdi ingiltereyle değilki, ingilterede düşman oldukları Atatürkçü bir düşünce yokki.ingilteredeki sistemi şeriata uydurmaya çalışanıda duymadım. ingilizler için hiç dert değil, adamlarının kızı nede olsa. neyse konuyu türbana çevrilmek için yazılmış, belli, amacınada ulaşmış. yine aynı noktaya geldik , buyrun türban özgürlük naralarına. bu arada küpelilere .bne demek eedep anlayışını ortaya koymuş arkadaşın birinin. tehtidide eklemiş. madem istiyorsunuz tartışalım. aynı nakaratlardan devam. dikkat edin ama, hakaret etmek kolay iştir. açık söyleyeyim ben insanlara saygı duyarım, başındaki beze değil. ayrıca çok iyide biliyorumki kuranda böyle bir emir yok. var iddiasında bulunanların, bilinçli ise kendini Allah yerine koyarak şirk yaptığını, Bilinçsiz ise iyice araştırmadan önyargılarıyla saldırdığını söylüyorum. şimdilik bu kadar.
gerici laik yobaz demiş sisteme arkadaş. ben birde bölücü ekliyeyim tam olsun. evet haklısın, ilginç şekilde mecliste bulunan tüm partilerin birleşimi gerici, laik, yobaz ve bölücülerden oluşmaktadır. saygılar...

Geri