Erdoğan’ın kızının resmini görünce utandım

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Sümeyye Erdoğan'ın mezuniyet fotoğrafını bizim faşistler de incelesin..

Akşam gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Serdar Turgut, Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın mezuniyet töreninde çekilen ve Cumartesi günü Hürriyet gazetesinde yayımlanan fotoğrafı görünce utandığını yazdı.

2lvo7px.jpg

BABALIK DUYGULARIM COŞTU
Geçen cumartesi günü Hürriyet gazetesinin sürmanşetinde harika bir fotoğraf vardı. Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan mezun olduğu London School of Economics (LSE)’ den diplomasını almak üzere kürsüye doğru yürümekteydi. Fotoğrafı görür görmez önce babalık duygularım coştu ‘İnşallah bana da oğlumun böylesine kaliteli bir okuldan mezun olduğunu görmek nasip olur’ dedim kendi kendime.

O FOTOĞRAFTAN ÇOK UTANDIM
Sonra da o fotoğraftan çok utanç duydum. Cüppeleriyle oturmakta olan profesörlerin yeni mezun olan kıza nasıl gururla baktıklarını ve onu ne güzel alkışladıklarını görünce bizdeki üniversitelerin kapılarına türban nöbetçileri koyduran, üniversite kapılarına itiraf odaları filan kurduran heybetli üniversite hocaları aklıma geldi. Onların yaptıkları adına utandım.

BİZİM FAŞİSTLER İNCELESİN
Yıllardır kızlara üniversitede okumayı bir eziyet haline dönüştürdükleri için öfkelendim, hiçbirisinin lakaplarına layık insanlar olamadığını düşündüm, Türkiye’nin anlamsız mücadelelerle bu kadar vakit, enerji kaybetmesine lanet ettim ve ülkem adına utandım. O fotoğrafı asıl o faşistler bulup incelemeliler.

ÜNİVERSİTE KAPILARINA NÖBETÇİ DİKENLER
Ve sonra düşündüm ki bizim ülkede inanç meselesi üzerine kapsamlı ve derin düşünme âdeti nedense hiç yok. Bu olmadığı için birçok insan sembollerle mücadele ediyor ama mücadelesini ne uğruna yaptığını da bilmiyor. ‘İnanç’, ‘İnanmak’ kavramlarını kapsamlı olarak ele almak ve korkmadan, açık fikirle tartışmak gerekiyor. Bu yapılabilirse hem toplumda güzel bir diyalog ortamı oluşur hem de üniversite kapılarına kılık kıyafet nöbetçileri dikmek gibi ayıplardan da vazgeçilir belki. İnanç konusunda derin düşünmeyi ilk önce bilim insanları yapmalı. Bu iş biraz sonra açıklayacağım nedenlerden dolayı dünyada da böyle. Türkiye’de de bir an önce yapılmalı.

Kaynak1:http://www.haber7.com/haber/20081222/Erdoganin-kizinin-resmini-gorunce-utandim.php

Kaynak2:http://www.ensonhaber.com/gundem/172850/o-fotografi-gorunce-utandim.html

Ergenekocu zihniyetin rektörleri üniversitleri bilim yapma merkezinden çok nazi kampna dönderdiler

onlarda utanacak yüz var mıki utansın

bu görüntüleri elbet birgün Türkiye'de de göreceğiz.

Bende Çok utandım ama bizi Türkleri böyle İranvari şekilde tanıttığı için,

Erdoğanın Kızı yıllık en az 150.000 dolar harcayarak Londra'da okul bitirsin, oğlu gemilerle oynasın

sizde gelip burda cebinizdeki son parayı ayda 50 Ytl gavurun telekomuna vererek sayın başbakanınızın kızından övgüyle bahsedin auhauhauah :durdurun :durdurun :durdurun

sizde gelip burda cebinizdeki son parayı ayda 50 Ytl gavurun telekomuna vererek sayın başbakanınızın kızından övgüyle bahsedin auhauhauah :durdurun :durdurun :durdurun

Konuyla alakasız ama TT a kafam girsin .
:durdurun

Erdoğanın Kızı yıllık en az 150.000 dolar harcayarak Londra'da okul bitirsin, oğlu gemilerle oynasın

asıl sizin kafanız iranwari onlar gibi at gozluguyla baqıyosunuz milleti kılıgı kıyafetiyle yargılıosunuz onlar acıklara yapıo siz kapalılara.Bende bu ülkede sizin gibiler oldugu için utanıorum

türbana karşı cıkanlar senın zihniyetınde olanlar.tabi bazı olaylar oldu bende kabul ediyorum ama üniversite kapılarında bacı bildiklerimizi millet sovunce bişey diyen cıkmıyor o zaman laikllik oluyor türbanla üniye girince o laiklik deil.uLan küpeLi bile giriyorda bu türban giremiyor bu nasıl bir adalettir bide üniversitede kıyafet ozgurlugu var diyorlar haklısın tayip erdogan sonuna kadar arkandayım.

Yakında 150.000 dolarda senın cebındekı 50 ytl de ceblerde kalır

Nede olsa chp nin buyuk atagı Carsaflı Hanımefendilere rozet takarak basladı..

Seçime kadarda anayasa mahkemesine verdikleri davayıda cekerler Bu goruntulerde Turkiyedede Yaşanır Hepimiz Mutlu oluruz :D

Allah Deniz Baykala Zeval Vermesin :)

berkezin düşünceleri farklı beyler bende türbana karşıyım bir arkadaşımız yazmış siz milleti kılık kıyafetle yargılıyorsunuz diye kılık kıyafet önemsiz olsa atatürk böyle bir devrim yapmazdı günümüzde insanlar dinlediği müzik tarzını bile kılık kıyafetiyle belli ediyor küpeyle giriyor türbanla niye girmesin demişsiniz üneversitelerde sırf bu türbanlılar ve türbansızlar diye gruplaşmalar yüzünden yılda kaç olay çıkıyor bilmiyormusunuz siz nezaman gördünüz küpelilerle küpesizler gruplaşsınlar laikliğe türbanı serbest yapan başbakanımızın başbakan olmadan önce dediği lafı hatırlayalım "hem müslüman hem laik olunmaz" ben böyle bir adamdan laikliğe yönelik bir davranış sergilemesini beklemiyorum!

şimdi bütün tartışmaları bi yana bırakın başbakan kızı yada başkası sırf başörtülü diye ecnebi okullarına senede bilmem ne kadar vererek okuyor.o ecnebiler hiç sormazmazlarmı
-niye ülkende okumuyorsun da burda okuyorsun
kızımız
-başörtüsü yasağı yüzünden
ecnebide bıyık altından güler
-hani siz laik ve demokratik bir ülkeydiniz..peki bu yasak neden.
kızımızın cevabı
- laikliğin gereğimiş hocam yoksa laiklik elden gidermiş
ecnebi de
yani ozaman bizde laiklik elden gitmiş mi demek oluyor..bizde hertürlü dini simge serbest demekki bizde laik değilmişiz tühh..sizden öğreneceğimiz çok şey varmış laiklik hakkında kızım.

kendi yanıtımın cevabımı ?onu nasıl alacam.

baskı uygulayan yasak koyan kim acaba türbanlılar mı laiklermi önce bu soruyu yanıtlayın.siz bilmezmsiniz yasak olan şeye her zaman ilgi artar türban serbest olsa bu kadar kıyamet koparmı bu kadar gruplaşma olurmu sizce ..laiklik 3-5 türbanlı öğrencinin üniv. gitmesiyle yıkılacak kadar çürükmü..

Gundemi gereksiz seylerle mesgul etmeyin be kardesim..
Milletin derdi bizimi gerdi.Devletimiz elden giderken siz burda birnirinizi yiyorsunuz:saskin

türban üstüne ne kadar konu açılırsa açılsın ,birileri zulme rıza göstermekten geri durmuyacak bu belli. ama çağdaş türkiyeden muasır medeniyet denilen şeyden anladıkları,kendi ülkesinde okutulmayan,bilimden uzak tutmak istedikleri kesimin yanında birde göstermelik masonik 3-5 yılda bir çydd add gibi kurumlarca ''okumayan kız kalmasın diye'' sahtekarlık yapmazlarmı ..en çok ta bu garabet uygulamalr ve açılımlar insanı güldürüyor.sen git silopide cizrede okumak işsteyen kız çocukjlarını haber yap 2 saat star tv de ,sonrada okumak isteyeni ülkeden kov. hadi erdoğanınki paralı milyarlar veriyor,ya onun gibi olupta para veremeyen zulümlerden okuyamayanları napacaz.. utanmak için paraya lüzum yok. vicdanı ve ar damarı olanların utanmaya ihtiyacıda yok değilmi...

laiklik denen şeyi ülkemiz gerçeklerine göre uyarlayıp uygulamak yerine sırf batı özentisi olsun diye birebir uygulamaya çalışırsak ki onu bile beceremedik olacağı bu zaten
laikliği kılık kıyafet, içilen içki miktarına göre, batı tarzı abuk subuk tv programlarının çokluğuna göre, değerlendirenler olduğu sürece bu tartışmalar bitmez olanda gencecik beyinlerimize olur..

sen ve senın gıbıler boyle dusundukçe biz bir arpa boyu yol alamayız madem okadar laıksın demokrasıden yanasın hangi zihniyete dayanarak bir türban bir başörtüsü yüzünden onca kişinin okumamasını istersin söylermisin bana bunun adını söylermisin bu ne şimdi laiklikmi demokrasimi eğer laiklik bir türban yüzünden bozulacaksa ben böyle laiklik istemiyorum eger demokrasi bir türban yüzünden bozulacaksa ben böyle demokraside istemiyorum ATATÜRKÜN saglam temeller üstüne kurduğu laıklıgı demokrasiyi kendini bilmez bir kaç kişi türban yüzünden bozulacak iran olucağız diyorsa olmayacak bir memlekete gitsinler kimse korkmasın ne laiklik bozulur türbandan ne demokrasi yeterki kimsenin özğürlüğü bu saçma sapan sebeplerden dolayı kısıtlanmasın........

bende türbana karşıyım ama sadece türbana başörtüsüne deil
başörtüsüyle türban cok cok farkıl seyler bunları karıstırmaya calısanlar var
ama ikisi ap ayrı bişi

Geri