Erdoğan'ın İlk Yorumu

Hacı Birde Evet Diyenlere Cahil Demezlermi İşte Ona Tav Oluyorum=) Yok Kırsal Kesim Yok Dogu Yok Batı. İstanbul İzmir Ankara Bursa Adana Buralarda Evet Diyenler Ne Oluyo Peki Buralarda Cahilse Kırsalsa Neresi Zeki=) Sonuç Ortada Millet Kendi Darbesini Yaptı... EVET...

Cahil yaşadığı şehre , okuduğu okula , kaç kitap okuduğuna vs göre sınıflandırılmıyor ne yazık kı..Cahil cahildir beynini yenilemediği sürece..

Yorumumu kimse üstüne almasın.
Sadece cahilliğin şehirle yada okumakla yada vs sebeplerle ilgisi olmadıgını anlatmaya çalıştım hepsi bu...

Seçim sonuçlanmış,milli irade açıklanmışken çıkıpta dikta beyanatında bulunmak ne derece doğru tartışılır.
1982 anayasası ile 1961 anayasasını karşılaştırın bakalım kim diktalık yapmış.
O Kenan Evren denen asalak bütün yetkileri cumhurbaşkanına vermiştir.
Bütün dünyada uygulanan bir sistem ülkemize getiriliyor ama Ak parti dikta oluyor
nasıl oluyorsa o =) O zaman Avrupa'daki ülkelerin %75-80 dikta iktidara sahip =)

Ayrıca Atatürk'ün çok sevdiğim bir sözü var belki duymamış (?) olanlar olabilir.
Eğemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
Buda umursanmıyorsa şayet ''gerisi koy ****** rahvan gitsin oluyor'' sanırım.

Bu birliğe katılmak çok taviz ister , yeri gelecek o kadar tavizler vereceğiz ki ülke olarak, Milliyetçi tavırlar , şimdiki komünistlerin hareketlerine benzeyecek.

BiLmediği birşeye körü körüne inananLara,birinin endamına vurulup üLkesinin anayasasını bir partiye bağımLı haLe getirene cahiL denir.Hatta kör cahiL denir..

Bi üLkede şeriat kanunLarıyLa üLke yönetmenin doğru oLduğu biLe tartışma konusu oLuyorsa o KafaLarı örümcek kapLamış demektir.Şeriat bu üLkeye geLmedi ama türkçe versiyonu vizyona girdi..BaşkanLık sistemi de geLirse ver eLini padişahLık..

Bugün içeridekiLerin Gazına geLen topLum yarın birgün dış düşmanLarın kışkırtmaLarıyLa gaza geLir..O zaman tayyip erdoğan size vaaz veremez..Ya pennsylvania'da oLur ya da karadan gemiLeri yürütün der..

Katılım %77'lerde - %23'lük kesim oy kullanmamış
Ben %55 - 45 Evet bekliyordum fakat Bahçeli'nin tabanına sahip çıkamaması sonucu Ülkücüler Evet oyu kullandı .
Fakat bu - Ülkücüleri - ben anlamıyorum , Yeni Habur'lar yeni Aflar Apo'nun muhattap alınmasının önünü açtılar

Bunlar nasıl milliyetçi ?
Akp döneminde Terörün azdığını göremeyecek kadar körler mi ?

Evet Türkiye'de bugünden sonra dtp'li Milletvekilleri Demokratik Özerklik vede Değiştirilemez maddelerin değiştirilmesi için çalışmalarına hız verecekler .

Hepimize Yeni ve ' Sivil ' bir Anayasa hayırlı olsun .
:thumbup:

Başta Chp'yi aşırı destekleyen hayırcılar unutmasın ki. Doğu ,batı , kültürlü, kültürsüz ayrımı yaptıkları sürece daha tam anlamıyla halka açılamadıkları durumda buna razı olunacak.
Hala bu yanlışa karşılık asilzade tavırlar yanlışa yanlış katmaktadır.
Diyarbakır'da, Hakkari'de,Muş'ta,Van'da, Urfa'da, İç Anadoluda etkili siyaset yapamıyosan, yıllardan beri yapmamışsan sonucu bu olacaktır.

Akp'nin demokrasi anlayışına hiç inancım yok, göz boyamaya giren siyaset anlayışıyla demokrasi olamaz. Din istismarı ile demokrasi olamaz. Din ile demokrasi olamaz.

Biz ülkeyi çok seviyoruz diyen Mhp ve Chp'ye ise ülkenin sadece belli kesminden oy alıyosa bu; o ülkeyi sevmiyosun, sevemiyosun, kapsayamıyosun demektir.

Chp'nin kendini eleştirmeyen, burjuvaist kısmına gelsin. Herkes iğneyide , çuvaldızıda bi kere kendine batırsın.
ey zavallı milletim dinle! şu anda, hepimiz burada seni kurtarmak için toplanmış bulunuyoruz. çünkü ey milletim, senin hakkında, az gelişmiştir, geri kalmistir gibi soylentiler dolasiyor. ey sevgili milletim! neden boyle yapiyorsun? neden az gelişiyorsun? niçin bizden geri kalıyorsun. bizler bu kadar çok gelisirken geri kaldığın için hiç utanmıyor musun? hiç düşünmüyor musun ki, sen neden geri kalıyorsun diye durmadan düşünmek yüzünden, biz de istedigimiz kadar ilerleyemiyoruz. bu milletin hali ne olacak diye hayatı kendimize zehir ediyoruz. fakir fukaranın hayatını anlatan zengin yazarlarımıza gece kuluplerinde içtikleri viskileri zehir oluyor. zengin takimının hayatını gozlerimizin önüne sermeye çalışan meteliksiz yazarlarımız da aslında şu fakir milleti düşündukleri için, küçük meyhanelerinde ağız tadıyla içemiyorlar. ey şu fakir milletim! aslında seni anlatmıyoruz. sefil ruhlarımizın korkak karanliğını anlatıyoruz. işte onun için sana yanaşamıyoruz. senin yanında bir sığıntı gibi yaşıyoruz. peki hiç utanmıyor muyuz? hiç utanmıyoruz.

oğuz atay - oyunlarla yaşayanlar

Burada kimse chp'yi aşırı destekLemiyor.Ki ayrıca konu chp değiL,bir üLkenin geLeceğini beLirLeyen anayasa..
Doğu ve Güneydoğu anadoluda oyLar din ve etnik miLLiyetçilik ekseninde veriLiyor.Bu yüzden oraLardan oy aLınamıyor..ALmak için ya ziya gökaLp'in şiirini değiştirip okuyacaksın ya da o insanLara demokratik özerkLik vereceksin..

İşte burada açıkça sırıtan birşey var.ÜLkeyi karanLığa götüren iktidar eLeştiriLemiyor ama chp'ye geLince taşlama şiirLeri yazıLıyor..Sen onu bunu ne yapacaksın,üLkene sahip çık,cumhuriyetine sahip çık..Chp birşey yapmazsa sen bu insanLara boyun mu eğeceksin?Biraz kendinizi sorguLayın,acaba bu konuşmaLarLa akp'nin ekmeğine yağ sürüyormuyuz diye..

Demokratik yoLLa gelip otokratik yoLa sapanLara diyecek bişeyiniz oLsun..Chp'yi eLeştirince eLinize birşey geçmiyor.Kendi kuyunuzu kazıyorsunuz..8 YıL birşey oLmaz oLmaz dediniz,aLın işte size anayasaL güvence aLtında nur topu gibi akp diktası..

TÜRKİYE'ye Büyük Geçmiş Olsun. Artık AKP bütün heryeri tek tek eline geçiriyor. Anayasa Mahkemesinide eline geçirdi. Bu cahil halk nasıl evet verdi anlamak zor. İşciye yaramıyor memura yaramıyor çiftçiye yaramıyor yeni maddeler. İnşallah AKP ülkeyi satmadan 2011'de CHP iktidara gelir yoksa vay halimize.

TÜRKİYE'ye Büyük Geçmiş Olsun. Artık AKP bütün heryeri tek tek eline geçiriyor. Anayasa Mahkemesinide eline geçirdi. Bu cahil halk nasıl evet verdi anlamak zor. İşciye yaramıyor memura yaramıyor çiftçiye yaramıyor yeni maddeler. İnşallah AKP ülkeyi satmadan 2011'de CHP iktidara gelir yoksa vay halimize.

Aynen hoca. akp ve taraftarları yatıp kalkıp dua etsin. Bol bol kömür bol bol buzdolabı dağıtsın. Bol bol kamera karşısında ağlaşsın. Çünkü eskaza seçim kaybederde CHP yada MHP iktidar olursa, o hazırladıkları ve evet dedikleri anayasa kendilerine zindan olacak. O zaman kaçacak delik bulamayacaklar. Bir ihtimal amerika abileri kucak açarsa anca kurtulabilirler...

oldness_07 ye

şaşıyorum sana.

gözünü kapatmış, herşeyi savunuyorsun.

diyorsun ki "başbakanın böyle bir hitap şekli olabilir mi?"

yahu kameralar önünde "ananı da al git " diyen

temel atımı sırasında beton makinasının arıza yapması karşısında "şimdi sövdüreceksiniz beni" diyen aynı adam değil mi?

onları söylerken başbakan değilde bir kurumda şube müdürü müydü?

bu lafları söyleyen bir kişi o şekilde hitabı elbette ki yapar.

laiklikle ilgili söylemleri için elinin altındaki bilgisayardan google ye gir "erdoğan laiklik elden gidiyor" yaz, bak bakalım ne çıkacak.

ya bazı şeyleri görmüyorsunuz ya da işinize gelmiyor.

işinize gelmiyorsa sorun yok ama görmüyorsanız sorun büyük...

Erdoğan laikliği ''Franda'dan aldığımız şekilde'' kabul ediyor.Türkiye'de ''Dayatmaya çalışılan'' şekilde değil.

İkincisi başbakanın ananıda al git dediği tepki çokda yerindeydi.
Söyleyiş tazı hoş olmasada başbakanda sinirlenebilir.
Ayrıca bizim siyasetimiz sütten çıkmış ak kaşıkta sanki bir Erdoğan sırıtıyormuş
gibi lanse edilmesinde çok yanlış.Bu siyaset anlayışından neler duyduk biz.

BiLmediği birşeye körü körüne inananLara,birinin endamına vurulup üLkesinin anayasasını bir partiye bağımLı haLe getirene cahiL denir.Hatta kör cahiL denir..

Bi üLkede şeriat kanunLarıyLa üLke yönetmenin doğru oLduğu biLe tartışma konusu oLuyorsa o KafaLarı örümcek kapLamış demektir.Şeriat bu üLkeye geLmedi ama türkçe versiyonu vizyona girdi..BaşkanLık sistemi de geLirse ver eLini padişahLık..

Bugün içeridekiLerin Gazına geLen topLum yarın birgün dış düşmanLarın kışkırtmaLarıyLa gaza geLir..O zaman tayyip erdoğan size vaaz veremez..Ya pennsylvania'da oLur ya da karadan gemiLeri yürütün der..

İnf evet diyen kesime sadece küfür etmediğin kaldı yakında onu da duyacağız sanırım ?
Kendini Atatürkçü olarak tanımlıyorsun güzel.Peki Atatürk'ün en önemli ödevlerinden biri nedir.Demokrasi,halkın yönetime katılması halk iradesi
Sen bu kesime kör cahil gibi ağır bir itamda bulunursan bende senin Atatürkçülüğünden şüphe ederim.
Her lafa başlarken Atatürk diye başlıyorsun ama bakıyorum söylediklerin gerçekten Atatürk'ün düşüncülerine uyuyor mu diye TEĞET bile geçmiyor malesef ;)

Sana diyorum nasıl Ak partinin anayasası oldu o maddeyi açıklar mısın diyorum ses yok?
Soruyorum ülke nasıl şeriata gidiyor diye bana ''UYDURMALARLA DOLU'' bir COPY PASTE yaptın hepsinin UYDURMA-KARALAMA KAMPANYASI olduğunu açıkladım ses yok.
Ama hala aynı şeyleri söylemekte diretiyorsun ve bende gururla EVET diyen biri olarak soruyorum bana nasıl cahil diyorsun sen ?
Yani %42 lik kesin dünyayı aşmış uçmuş insanlar 58 lik kesim kör cahil beyinsiz mi ?
Yok öyle birşey ;) %42 lik hayır kesiminin tamamı darbe anayasasını sivil anayasaya Ak Parti yüzünden tercih edenler topluluğudur.Bu arada evet diyen kaç GAZETECİ SİYASET BİLİMCİ YÜKSEK ÖĞRENİM GÖRMÜŞ kişi var habaerinde mi böyle insanlara hiç düşünmeden çok ağır itamlarda bulunuyorsun ?
Kendi istediğiniz çıkmadı diye bir küfür etmediği kalan kişi nasıl Atatürkçü olur anlat bana.
Yorum yazmadan geçiyim diyorum ama bu iş hakaret noktasına dayanıyor ?
İstediğin çıkmadı diye insanlara sövemessin ;) Yazdıklarınını onaylamadan önce bir gözden geçir...

Kına Yaksın Bi Yerlerine Recep Bey

Recep Bey değil halk yakıyor pose,Haberleri aç izle :thumbup:

oldness_07 ye

şaşıyorum sana.

gözünü kapatmış, herşeyi savunuyorsun.

diyorsun ki "başbakanın böyle bir hitap şekli olabilir mi?"

yahu kameralar önünde "ananı da al git " diyen

temel atımı sırasında beton makinasının arıza yapması karşısında "şimdi sövdüreceksiniz beni" diyen aynı adam değil mi?

onları söylerken başbakan değilde bir kurumda şube müdürü müydü?

bu lafları söyleyen bir kişi o şekilde hitabı elbette ki yapar.

laiklikle ilgili söylemleri için elinin altındaki bilgisayardan google ye gir "erdoğan laiklik elden gidiyor" yaz, bak bakalım ne çıkacak.

ya bazı şeyleri görmüyorsunuz ya da işinize gelmiyor.

işinize gelmiyorsa sorun yok ama görmüyorsanız sorun büyük...

Erdoğan laikliği ''Franda'dan aldığımız şekilde'' kabul ediyor.Türkiye'de ''Dayatmaya çalışılan'' şekilde değil.

Ayrıca bizim siyasetimiz sütten çıkmış ak kaşıkta sanki bir Erdoğan sırıtıyormuş

İnf evet diyen kesime sadece küfür etmediğin kaldı yakında onu da duyacağız sanırım ?
Kendini Atatürkçü olarak tanımlıyorsun güzel.Peki Atatürk'ün en önemli ödevlerinden biri nedir.Demokrasi,halkın yönetime katılması halk iradesi
Sen bu kesime kör cahil gibi ağır bir itamda bulunursan bende senin Atatürkçülüğünden şüphe ederim.
Her lafa başlarken Atatürk diye başlıyorsun ama bakıyorum söylediklerin gerçekten Atatürk'ün düşüncülerine uyuyor mu diye TEĞET bile geçmiyor malesef ;)

Sana diyorum nasıl Ak partinin anayasası oldu o maddeyi açıklar mısın diyorum ses yok? yoksa sen mi ''bilnmediğin şeue ahyır çektin''
Soruyorum ülke nasıl şeriata gidiyor diye bana ''UYDURMALARLA DOLU'' bir COPY PASTE yaptın hepsinin UYDURMA-KARALAMA KAMPANYASI olduğunu açıkladım ses yok.
Ama hala aynı şeyleri söylemekte diretiyorsun ve bende gururla EVET diyen biri olarak soruyorum bana nasıl cahil diyorsun sen ?
Yani %42 lik kesin dünyayı aşmış uçmuş insanlar 58 lik kesim kör cahil beyinsiz mi ?
Yok öyle birşey ;) %42 lik hayır kesiminin tamamı darbe anayasasını sivil anayasaya Ak Parti yüzünden tercih edenler topluluğudur.Bu arada evet diyen kaç GAZETECİ SİYASET BİLİMCİ YÜKSEK ÖĞRENİM GÖRMÜŞ kişi var habaerinde mi böyle insanlara hiç düşünmeden çok ağır itamlarda bulunuyorsun ?
Kendi istediğiniz çıkmadı diye bir küfür etmediği kalan kişi nasıl Atatürkçü olur anlat bana.
İstediğin çıkmadı diye insanlara sövemessin ;) Yazdıklarınını onaylamadan önce bir gözden geçir...

Recep Bey değil hal yakıyor pose,Haberleri aç izle :thumbup:

Sana diyorum nasıl Ak partinin anayasası oldu o maddeyi açıklar mısın diyorum ses yok?

anayasanın her maddesine ama her maddesine gözün kapalı evet dedinmi?

Millet iradesini hiçe sayan çoğunluğu aptal yerine koyup kendini onlardan zeki
gören memleketim insanına yine halk cevabını verdi. Çoğunluğa aptal diyeceğinize onların kararlarına
saygı duymayı öğrendiğinizde,Atatürk'ü sadece İktidar karşıtı söylemlere malzeme etmeyi bıraktığınızda,memleketi İran yapmaktan vazgeçtiğinizde yani KLİŞE CÜMLELERi bıraktğınız gün
muhalefet değil iktidar olacaksınız.

Anlayana....

Recep Bey değil halk yakıyor pose,Haberleri aç izle :thumbup:

Sana diyorum nasıl Ak partinin anayasası oldu o maddeyi açıklar mısın diyorum ses yok? yoksa sen mi ''bilnmediğin şeue ahyır çektin''

Ben her Lafıma Atatürk iLe başLamıyorum..Atatürk'ün iLke ve inkıLapLarından yoLa çıkarak konuşuyorum..KonuşmaLarımda bir sorun yok sadece sen farkLı aLgıLıyorsun..;)

Akp'ye oy veren kesimLeri daha iyi araştırırsan kime kör cahiL dediğimi daha iyi anLarsın..

Bu anayasa değişikliğinin akp anayasası oLmadığını iddaa etmek için afganistanda yaşıyor oLmak gerek..Ben sana uydurma hiçbirşey yazmadım,sen inanmak istemiyorsun.Dün sana ulaş da söyLemişti..Eğer istersen kLavyeni kuLLanarak benim verdiğim biLgiLerden daha ötesini buLabiLirsin..;)
Copy paste'yi sen yapmışsın,haberin yok..2 kere aynı mesajı yayınLamışsın..=)
Sen hayırcıLara darbeci diyorsun,burada yanLış birşey yokda evetçiLer körükörüne,cahiLce oy veriyoLar dediğimiz zaman bu mu zorunuza gidiyor?..

Ben yazdıkLarımı her zaman 2 kere düşünürüm..SürekLi söyLüyorsun,evet ben bir atatürkçüyüm..Ben atatürkçüyüm diyip tayyip erdoğana tapanLardan değiLim.Sonuna kadar atatürk ilke ve inkılapLarının ışığında hayatımı sürdüreceğim..
% 58 evet çıktı diye bu haLkın anayasası oLmuyo..HaLkın tamamının görüşLerini kapsayan bir anayasa ne zaman yapıLırsa böyLe birşeyden bahsediLir.BöyLe 'ben yaptım oLdu'..Hadi saygı duyun,hadi şakşakçıLık yapın gaLeyanına geLecek tipLerden değiLim,asLa da oLmam..

Ben her Lafıma Atatürk iLe başLamıyorum..Atatürk'ün iLke ve inkıLapLarından yoLa çıkarak konuşuyorum..KonuşmaLarımda bir sorun yok sadece sen farkLı aLgıLıyorsun..;)

Akp'ye oy veren kesimLeri daha iyi araştırırsan kime kör cahiL dediğimi daha iyi anLarsın..

Bu anayasa değişikliğinin akp anayasası oLmadığını iddaa etmek için afganistanda yaşıyor oLmak gerek..Ben sana uydurma hiçbirşey yazmadım,sen inanmak istemiyorsun.Dün sana ulaş da söyLemişti..Eğer istersen kLavyeni kuLLanarak benim verdiğim biLgiLerden daha ötesini buLabiLirsin..;)
Copy paste'yi sen yapmışsın,haberin yok..2 kere aynı mesajı yayınLamışsın..=)
Sen hayırcıLara darbeci diyorsun,burada yanLış birşey yokda evetçiLer körükörüne,cahiLce oy veriyoLar dediğimiz zaman bu mu zorunuza gidiyor?..

Ben yazdıkLarımı her zaman 2 kere düşünürüm..SürekLi söyLüyorsun,evet ben bir atatürkçüyüm..Ben atatürkçüyüm diyip tayyip erdoğana tapanLardan değiLim.Sonuna kadar atatürk ilke ve inkılapLarının ışığında hayatımı sürdüreceğim..
% 58 evet çıktı diye bu haLkın anayasası oLmuyo..HaLkın tamamının görüşLerini kapsayan bir anayasa ne zaman yapıLırsa böyLe birşeyden bahsediLir.BöyLe 'ben yaptım oLdu'..Hadi saygı duyun,hadi şakşakçıLık yapın gaLeyanına geLecek tipLerden değiLim,asLa da oLmam..

Her lafına Atatürk ile başla sorun bunda olamaz zaten sorun Atatürkçüyüm deyipte
Atatürk'ün ilkelerine KARŞI GÖRÜŞ bildirmendir.Atatürkçülük ne demektir;Atatürk'ün
düşünce ve görüşlerine tümden,tamamen katılmaktır.Ama sen yazdığın %58 lik kısım kör cahildir lafıyla Atatürkün CUMHURİYETÇİLİK görüşüyle çok açık ayrı düşüyorsun.

Ben kendi görüşlerimi copy paste yaparım sen başkalarının safsatalarını ;)

Öncelikle evet oyu yeni sivil anayasayı hayır oyu darbe mahsülü anayasayı temsil ediyor.
Hayır dendiğinde darba anayasasını savunuyorsan sen darbecisin demektir.Çokda
doğru bir kelimedir.Çünkü seninde savunduğun Atatürkçülük'te ''milletin iradesi ile,siyasete katılıyla ortaya çıkan anayasa DOĞRU anayasadır.''Eğer sen bunu kabul etmeyip
askerin anayasasına evet dersen çok açık ve net şekilde darbecisindir ve bunu kabullenmek hayır attığına göre çok zor olmamalı şahsi görüşümce.
Çünkü burada da görüşünü gerçek anlamda yansıtmıyorsun.

Birincisi bu ülkede %100 oy alacak bir anayasa HİÇBİR ZAMAN yapılamayacak bunu sende biliyorsun.Çoğunluk ne derse o olacak buda halkın genel kararıdır ve Cumhiriyet'in bir gereğidir.Halkın tamamının görüşünün olduğu bir anayasa yapılamaz bunu kendinden yola çıkarak bulabilirsin.Savunduğun görüş itibariyle sivil anayasaya evet demen gerekirken yok ben bu Ak Parti yi sevmiyorum (zaten bu anayasanın partilerle bir alakası yoktur) diyerekten hayır oyu kullandın.Peki ya senin gibi bu ülkede Ak Parti sevmeyen ne kadar insan var düşünebiliyor musun.
Bak bu dediğin nereye çıkıyor TKP bile İşçi partisi bile Ak Partinin anayasasına evet diyecek.
Bunun %100 olabileceğine hala inanıyorsan biz boşuna tartışıyoruz çünkü ben olacakları konuşuyorum sen olabilme ihtimalinin olmasından konuşuyorsun değil mi ?

Öncelikle kimse ''ben yaptım'' diyemez çünkü bu halkın %58 yaptı bunu burada anlaşalım.
İkincisi sen çıkan sonuca ''saygı duymuyorum'' dersen ben senin ideolojinin samimiyeti hakkında çok kesin ve net kararlara varabilirim.
Üçüncüsü de asla şakşakçılık yapma zaten.Bunu senden isteyen kimse olmadı olmuyor ve olmayacak ;)

Hayır o değil 1982 anayasası %91 evetle geçti. O günden bu güne 83 maddesi değiştirildi. Yahu ortada darbe anaysası diye bişey kalmamış buna hala darbe anayasası diyorlar. O 2 maddeyi geçirebilmek için milli serveti saçtılar üstüne halkı birbirine düşman ettiler.

Birde hayır diyenleri darbeci ilan edecek kadar saçmalayanlar var. Yahu değiştirilsin. Biz değiştirilmesin demiyoruz. Ama o paket hazırlanırken karşıt fikirlerinde düşüncesi alınsın. Kendileri de diyor bu akp anayasasıdır. akpnin tüm pisliğini aklamaya yarayacak bir anayasadır. Aferin size. akp vatan toprağını yahudiye peşkeş çektiğinde kime gideceksiniz bakalım. Siz yatın kalkın o nefret ettiğiniz anayasa mahkemesine dua edin. akpnin üçkaıdına dur demeseydi şimdiye sınırlarımızda, bizim toprağımızda bir israil daha kurulmuştu. Aferin size aferin. Hep böyle devam edin. Sonunda böldürceksiniz vatanı...

gerçekten söyleyecek laf bulamıyorum.

laiklikle ilgili söylediklerini yediğin yetmiyormuş gibi birde başka bir açıdan savunmaya kalkıyorsun.

başbakanlık makamında oturan biri (ki bu kişi balkona çıkıp " ben herkesin başbakanıyım" diyordu) kalkıp bir çifrçiye yakışıksız birt söz ediyor ve onu da yerinde buluyorsunuz.

ve en nihayet erdoğanı savunmak için bütün siyasetin kirliliğinden bahsediyorsunuz.

başkasının kirliliğinden bahsetmek için önce insanın kendisinin temiz olması gerekmez mi?

gerçekten sizi anlamak zor.

siz böyle konuşunca aklıma hep nalıncı keseri denen marangozluk aleti geliyor.

nalıncı keserini bilirsiniz değil mi? her zaman kendine yontar.

Geri