Erdal demirkiran .. bir kartal hikayesi .. okuma tavsiyesi

Aysar

New member
Reaction score
0
sevdigim yazarlardan olan ve kendimi daha iyi tanimama ve ufkumu genisletmeme ve beni motive eden Erdal demirkiran`in bir kartal hikayesini sunuyorum .. kitabta bir kactane hikaye var.. "Ben dünyanin en iyi akkili insaniyim" kitabindan .... okumanizi cok ama cok tavsiye ederim ... slmetle ...

2s7gihe.jpg

3zqd9q1.jpg

teşbihte hata olmaz.yazar arkadaşta tavuk gibi yaşarken birden gökte süzülür olan birisidir.
kitabı piyasada yok..olsada bende para yok. bi e-book olarak bulup koyabilseymişsin tam süper olacakmış.
sağol

dostum e-book yok herhalde .... ondan haric kendisine sormadan eklemezdimde .. eklenmeye karsi olanagi düsük olsa bile ...

Güzel Bir Yazı...

bu bizim memlekete konferansa gelmişti ve salondaki öğrencilerin tamamını bozacak laf söylemişti.bende salonun ortasında öğrencilere adamın lafına karşılık bağırarak laf sölemiştim...salonun yarısı boşalmıştı:D

hikayeleri güzel...onun dışında yeni kitabını arkadaşlar beğenmemişler...bende o yüzden okumadım...

ama "günde sadece aptallar 8 saat uyur" isimli kitabını okuyabilirsiniz...

bir konferansta issiz olanlara aylaz arkadaslar dedigini biliyorum .. valla o kitabini bilmem ama "ben dünyanin en akilli insaniyim" kitabi cok güzel ... "adam dedigin benim gibi olur" idare eder .....

wala bu adamın kitaplarını piyasada bulamıyomm yerim seni öss yle sadece aptallar günde 8 saat uyur u okudum gsl kitaplardı.diğerlerinin de gsl olduğuna inanıyorum.tşkkrler dostum

Geri