Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erdal demirkiran .. bir kartal hikayesi .. okuma tavsiyesi
sevdigim yazarlardan olan ve kendimi daha iyi tanimama ve ufkumu genisletmeme ve beni motive eden Erdal demirkiran`in bir kartal hikayesini sunuyorum .. kitabta bir kactane hikaye var.. "Ben dünyanin en iyi akkili insaniyim" kitabindan .... okumanizi cok ama cok tavsiye ederim ... slmetle ...
teşbihte hata olmaz.yazar arkadaşta tavuk gibi yaşarken birden gökte süzülür olan birisidir.
kitabı piyasada yok..olsada bende para yok. bi e-book olarak bulup koyabilseymişsin tam süper olacakmış.
sağol
bu bizim memlekete konferansa gelmişti ve salondaki öğrencilerin tamamını bozacak laf söylemişti.bende salonun ortasında öğrencilere adamın lafına karşılık bağırarak laf sölemiştim...salonun yarısı boşalmıştı
hikayeleri güzel...onun dışında yeni kitabını arkadaşlar beğenmemişler...bende o yüzden okumadım...
ama "günde sadece aptallar 8 saat uyur" isimli kitabını okuyabilirsiniz...
bir konferansta issiz olanlara aylaz arkadaslar dedigini biliyorum .. valla o kitabini bilmem ama "ben dünyanin en akilli insaniyim" kitabi cok güzel ... "adam dedigin benim gibi olur" idare eder .....
wala bu adamın kitaplarını piyasada bulamıyomm yerim seni öss yle sadece aptallar günde 8 saat uyur u okudum gsl kitaplardı.diğerlerinin de gsl olduğuna inanıyorum.tşkkrler dostum