Erce Mi? MozoLe Mirach Mı?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Erce Mi? MozoLe Mirach Mı?

• Kullanılan toplam oy
    74
İso Sende Ahmet Çakar Gibi OLma Sonra Ama :durdurun

Şaka Bir Yana GaLatasarayLı OLduğum BiLinir Burada Hakem Konumunda OLduğumdan Oy KuLLanmayacağım İyi Oynayan Hakeden Takımın Kazanmasını DiLiyorum Ama GönLüm GaLatasaray'dan Yana ELbette :goz:

aLi BabanLa Beraber izLe Bizim Maçı..BeşiktaşLının Hışmına Ugra Maçta :hhmanD

мσzσℓє мιяα¢н;3834669' Alıntı:
aLi BabanLa Beraber izLe Bizim Maçı..BeşiktaşLının Hışmına Ugra Maçta :hhmanD

Yok Ben ALmiim Kanka PederLe Maç İzLerken GeriLiyorum Ben :D

Ama BakaLım MiLLeti TopLucam Benim Evde Yine Derbi Keyfi Yapacam :goz:

Forza KaraKartaL...

ben bı çarşılı olarak tabıkı mozale diyorum ama sunu da bılıyorum gs suan en formda takım....ama sunu da bılıyorum.....bizim takım da mustafa denızlı ye ragmen bu macı alacaktır.....
herseye ragmen centılmenlık kazansın..........................................................

Bende BunLara Koptum :hhmanD
xomc83.jpg
izm9hs.jpg
oggvic.jpg

Gsde En Çok Korktugum Adam eLMahmut Kanka :hhmanD

Kanka Eski KonuLarı AçamayaLım :D OnLar Kim Ben Tanımıyorum :D Ama Yeni GoLcü İyiymiş Gözüm Tuttu :D

Ahh ahh Baki Mercimek HaLa Bizde oLcaktıki Sizin ForvetLere Göz Açtırmazdı...BaLtayLa DaLardı eLMahmutunuza Valla :hhmanD

мσzσℓє мιяα¢н;3839923' Alıntı:
Ahh ahh Baki Mercimek HaLa Bizde oLcaktıki Sizin ForvetLere Göz Açtırmazdı...BaLtayLa DaLardı eLMahmutunuza Valla :hhmanD

Kanka WaLLa İyi Yırttık O Adamdan Ama Kötü Haber Devre Arasında Fener'e GeLiyormuş :durdurun

..єЯDєM..;3839921' Alıntı:
Real nasıl tanımazsın Chelsea den aldınız ya :hhmanD

Gelecegın yıldızı deger bıcılemıyor :hhmanD

Kanka WaLLa CheLsea Den GeLdiyse Kesin İyidir :durdurun:durdurun

мσzσℓє мιяα¢н;3839932' Alıntı:
Bunun Neresı Kotu Haber Kanka :durdurun Fener Edu Ve Baki 2LisiyLe Kume Duser :durdurun

Kanka ÖyLe Deme O Baki'yi Ne ReaL MadriLer , BarcaLar , Man UtdLer İstedi De VermediLer :durdurun

tabiki "Galatasaray / erce"

Geri