Erce Mi? MozoLe Mirach Mı?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Erce Mi? MozoLe Mirach Mı?

• Kullanılan toplam oy
    74
ALi sami yen'de kartaL avı !! MozoLe kanka sakata geLeceksin ona göre bence bu kadar büyük bi mükâfat aLtına girmeseydin ke$ke .. Gerçi o profiLede asLan girecek ya ona seviniom :D

ALi sami yen'de kartaL avı !! MozoLe kanka sakata geLeceksin ona göre bence bu kadar büyük bi mükâfat aLtına girmeseydin ke$ke .. Gerçi o profiLede asLan girecek ya ona seviniom :D

MecidiyeKöyde SeLpak,MendiL Vb SatışLarı Artıcak..Hepiniz AgLıcaksınız =) HoLoSko,Bobo,NOBRE...Sabredin GeLiyoruz..:goz:

мσzσℓє мιяα¢н;3842382' Alıntı:
MecidiyeKöyde SeLpak,MendiL Vb SatışLarı Artıcak..Hepiniz AgLıcaksınız =) HoLoSko,Bobo,NOBRE...Sabredin GeLiyoruz..:goz:

Aynen maç boyunca reziLLiğinizi görüp güLe güLe ağLar haLe geLcez doğaLdır o satı$Lar :durdurun

мσzσℓє мιяα¢н;3842382' Alıntı:

Sende HoLosko Bobo Nobre varsa bizdede saffet rafet Himmet 3Lüsü var korkun :p [[Neyse siz geyiği cevirin ben kaçtım yarın devam ederiz :*D]]

мσzσℓє мιяα¢н;3842415' Alıntı:
Kim ReziLL,Kim Vezir Görcez :goz:

AğzınLa söyLüyorsun reziL siz oLduğunuza göre vezirde biziz..Güç ortada taraftar ortada futboLcu kaLitesi ortada yönetim ortada..Lig puanLaması ortada avrupa karnesi ortada..TransferLer ortada..
Daha ne diyeyim dostum ?
:melek

AğzınLa söyLüyorsun reziL siz oLduğunuza göre vezirde biziz..Güç ortada taraftar ortada futboLcu kaLitesi ortada yönetim ortada..Lig puanLaması ortada avrupa karnesi ortada..TransferLer ortada..
Daha ne diyeyim dostum ?
:melek

ÇARŞI'NIN eLinde Tuttuqu Maşa BiLe oLamaz Sizin Taraftarınız =) Ayrıca Puan Farkı Kaç Onu SöLe Sen ?? aLi Samiyene Sizi Gömdügümüz An 1 Üstünüze Çıkıcaz...Rahat oL Kasma =)

мσzσℓє мιяα¢н;3842463' Alıntı:
ÇARŞI'NIN eLinde Tuttuqu Maşa BiLe oLamaz Sizin Taraftarınız =) Ayrıca Puan Farkı Kaç Onu SöLe Sen ?? aLi Samiyene Sizi Gömdügümüz An 1 Üstünüze Çıkıcaz...Rahat oL Kasma =)

$imdi bırak bu i$Leri yahu =) Ben rahatım kanka sen rahat oL .. BekLeyip görücez $aka bi yana =)
Gerçi uA'ya Laf edemezSin uLusLarası $irketLerin yaptığı kareografi yarı$masında biLe 2.'Liğimiz var.kaLdı ki o sıraLamada LiverpooL gibi bir devin önündeyiz.O biLe yeter :goz:

ERCE
ERCE
ERCE
ERCE

EnBüYüK CiMBoM BaŞKa BüYüK YoK :biggrin:clap

kankam die ve ya Galatasaray'lııyım die oyumu Erce'den yana kullandıgımı sanmasın kimse :D acık ve net bi şekilde ortada hem kendi sahasında namaglup olan Galatasaray, hem 4 sezondur Beşiktas'a puan vermeyen Galatasaray... Sözün kısası macın skoru 3-1 olur skor tahmincilerine duyrulur :D

Pazar Akşamına YakLaşıyoruz GençLer Son DurumLar NeLer BakaLım =)

Lazish Gs BöLümüne En az 5 Atarız Çok Ciddiyim Yazmıs :hhmanD offf Karnım Agrıdı Gülmekten Bugun..

Geri