мσzσℓє мιяα¢н;3829064' Alıntı:Kimin Kazanacagı Şimdiden BeLLi =) Her Zaman Yerde En Büyük KartaL :goz:
eRce 4eva dostum =)
Karizman çiziLecek o avatara asLan girecek !! :goz:
мσzσℓє мιяα¢н;3829064' Alıntı:Kimin Kazanacagı Şimdiden BeLLi =) Her Zaman Yerde En Büyük KartaL :goz:
Galatasaray kazanmassa üyeLiğimi siLdiririm :hhmanD
Tabi biraz fazLa emin konuştuk o kadar değilde %90 Gs şans veriyorum hem kendi ewinde hemde Gs'nin son haftaLardaki performansı oLdukça iyi...LincoLn zaten KaptanLıkLa öLe bir gaza geLdi ki RonaLdinho'dan beter oLdu..
LincoLnde gol atacak bu maçta boL goLLü 3-0 4-1 gibi bişi bekLıyorum ben açıkçası ama Gs aLıcak maçı =)
adsuahdasuh konudan daha yeni haberim oLdu =) En son msnde konuşmuştuk ve Estudiantes maçını takip ederken arada bunLara yazıyordum :*D Bi baktım konusu acıLmış =) Ama biz herzaman söyLedikLerimizin arkasındayız :*D
performans,Seyirci,FutboL kaLitesi'ne bakarakta kimin kazanacagını az buçuk tahmin ediyorsunuzdur :*D [[Edit : Bu arada futboL kaLitesi derken yanLış anLaşıLmasın son haftaLardaki gidişata göre yazdım :goz:]]
MozoLe Mirach karizman fena çiziLicek kanka :durdurun İyi oLan kazansın :hhmanD
Galatasaray kazanmassa üyeLiğimi siLdiririm :hhmanD
Tabi biraz fazLa emin konuştuk o kadar değilde %90 Gs şans veriyorum hem kendi ewinde hemde Gs'nin son haftaLardaki performansı oLdukça iyi...LincoLn zaten KaptanLıkLa öLe bir gaza geLdi ki RonaLdinho'dan beter oLdu..
LincoLnde gol atacak bu maçta boL goLLü 3-0 4-1 gibi bişi bekLıyorum ben açıkçası ama Gs aLıcak maçı =)
sonuç ne olur bilemem ama cvp veriorum;
en büyük FENERBAHÇE
:durdurun