Erbakan'a küfreden Paşa vatandaşa 'angut' dedi

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Erbakan'a küfreden Paşa vatandaşa 'angut' dedi

Erzurum Jandarma Bölge Komutanıyken dönemin Başbakanı Erbakan'a, 'Başbakan değil istersen bilmemne bakanı ol' deme cüretini gösteren küfürbaz general Osman Özbek, şimdi de vatandaşa "angut" dedi, Başbakan ve bakanlara hakaret etti. 28 Şubat sürecinde dönemin Başbakanına hakaret etme cüreti gösteren emekli general Osman Özbek, şimdi de vatandaşa "angut" dedi.

Küfürbaz Paşa yeniden sahnede

Emekliliği ardından siyasete atılan fakat hiçbir varlık gösteremeyen Osman Özbek, Başbakan Erdoğan ve emekli Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'a yönelik de ağır sözler sarf etti.

YİNE SAHNEDE
Emekli general Osman Özbek, uzun süren sessizliğinin ardından tekrar ortaya çıktı. Özbek, Âşık Veysel Kültür Derneği'nin panelinde yaptığı konuşmada inanılmayacak açıklamalar yaptı. Özbek, bu defa AK Parti, Başbakan ve bakanlara ağız dolusu hakaretler yağdırdı. OHAL'in geri getirilmesini istedi. 28 Şubat post-modern müdahalesini destekleyen Özbek, AK Parti hükümetini yıkmaya dönük girişimleri de çok masum buldu.

Osman Özbek, Sarıkız ve Ayışığı isimli darbe planlarını hazırlayan orgeneral Şener Eruygur'un Ergenekon operasyonunda tutuklanmasına gerekçe olarak Jandarma Genel Komutanlığı döneminde Kur'an kurslarının üzerine gitmesini gösterdi. Ergenekon'un provokasyonlarına, darbe girişimlerine, işlediği cinayetlere ise hiç girmedi.

MİLLETE VE BAŞBAKAN'A HAKARET
Erdoğan'ın Güneydoğu gezisi sırasında DTP'lilerin öncülüğünde düzenlenen provokasyonlara değinen Özbek, “Böyle bir Başbakan olamaz” deyip işi hakarete kadar götürdü: “Ben Başbakan olacağım da orada valinin emrinde bazı belediye başkanları çalışacak… Bu kadar mı insan angut olur, angut millet mi olur, bu kadar mı salak olur?! Aptal, angut, demokrat olabilir mi bir insan? Silahlı Kuvvetler'e kaplan oluyor, Amerika'ya, DTP'ye karşı kuzu gibisin…”

BÜYÜKANIT'A SERT SÖZLER
Kendi düşüncelerine yakın askerleri savunan Osman Özbek, Hilmi Özkök gibi isimleri kıyasıya eleştirdi. Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın ilk yılında hükümete karşı başarılı olduğunu, ikinci yılında eksi not aldığını anlattı: “Sözde değil, özde Cumhurbaşkanı dedi, bir de muhtıra (27 Nisan) yayımladı. Ama adam (Abdullah Gül) Cumhurbaşkanı oldu. Şahsi fikrim, o muhtıraya gerek yoktu, onu veriyorsan Cumhurbaşkanı olmamalıydı. Ama oldu, o zaman istifa edecektin.”
Emekli tümgeneral Osman Özbek, bir saati aşan konuşmasının ardından paneli izlemeye gelen bazı vatandaşlarla da tartıştı.

OSMAN ÖZBEK KİMDİR?
Emekli tümgeneral Osman Özbek, 28 Şubat sürecinin önemli isimlerinden. Erzurum Jandarma Bölge Komutanıyken dönemin Başbakanı Erbakan'a, 'Başbakan değil istersen bilmemne bakanı ol' deme cüretini göstermişti. Ordudan ayrıldıktan sonra siyasete giren Özbek Paşa, Cumhuriyetçi Demokrasi Partisi'ni (CDP) kurdu. 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde "ulusalcı kanat"ın etkin isimlerinden Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Yekta Güngör Özden ve Yargıtay Cumhuriyet eski Başsavcısı Vural Savaş ile birlikte siyasete atıldı. Siyasette hiçbir varlık göstermeyen ve milletin teveccühünü kazanamayan Özbek, Erbakan'a sarf ettiği hakaret sebebiyle herhangi bir ceza almamıştı.

kaynak

Ağzına biber sürmek lazım!

Ağzına acı biber sürmek lazım!

haaa dtp haaaaa akp farketmez bu partilere oy verenler için ne dense ne yapılsa az gelir çünkü daha fazlasını hakediyorlar.

erdoğana neden küfrediosunuz ki? onun yaptıkları zaten ortada... ne demek "ananı aLda git burdan" bunu bi çiftçiye demişti hatırLıyorsanız? bu adam bu üLkenin başbakanı yha daha bashka bişi demek istemiorum dersem ortaLıq ayaqa kaLkar :hhmanD

haaa dtp haaaaa akp farketmez bu partilere oy verenler için ne dense ne yapılsa az gelir çünkü daha fazlasını hakediyorlar.

yazıyı okumadın galiba,,ilk mesajı buraya çaktığına göre foruma hoşgeldin değil konuma hoşgeldin diyecem ama sen aslında çoktan beri üyesin değilmi? ayrıca sen vatandaş değilsin galiba.. çünkü paşa vatandaşlara angut demiş..sen vatandaş olmadığın için alınmıyorsundur zaten.. hadi gözüm mesaj diye yazdığın cümleye bu kadar söz bile fazla..üye ismini clonluk namına yanlış yazmışın zaten .yeni başkanı iyi tanıyın o kadar haber geçiyor tv .lerde iyi öğren bari.

erdoğana neden küfrediosunuz ki? onun yaptıkları zaten ortada... ne demek "ananı aLda git burdan" bunu bi çiftçiye demişti hatırLıyorsanız? bu adam bu üLkenin başbakanı yha daha bashka bişi demek istemiorum dersem ortaLıq ayaqa kaLkar :hhmanD

valla bu ülkede zaten herkes '' bir konuşursam ülke ayağa kalkar' bir konuşursam yer yerinden oynar muhabbetiyle'' baya yer edindi. aysun kayacı da ,çağla şıkelde ,aysu baceoğludaa aynı sözleri söylüyor hatta demirelde.. vallabiz baykala diyeceğimizi diyoruz ,korkma kardeş sende tayyibe de diyeceğini.. korkma hiç bişey oynamaz türkiyede.

hımmmm ....faşizan bir mesaj gibi gözüksede doğru bakış açısı olarak yaklaşmışsınız düşüncelerinize katılıyorum.

tayyipin suçu yok adı gibi temiz.halkta bir problem var 47+8+5=60 bu denklem aziz nesinin %60 ı aptal dediğini doğrulayan bir denklemdir.
aziz nesinin dediği %60 içindeki %47 yi aptal oğlu aptal %8 i pkk %5 de spastik özürlülerden oluştuğunu söylemek acı olsada gerçeği değiştirmez.

yazıyı okumadın galiba,,ilk mesajı buraya çaktığına göre foruma hoşgeldin değil konuma hoşgeldin diyecem ama sen aslında çoktan beri üyesin değilmi? ayrıca sen vatandaş değilsin galiba.. çünkü paşa vatandaşlara angut demiş..sen vatandaş olmadığın için alınmıyorsundur zaten.. hadi gözüm mesaj diye yazdığın cümleye bu kadar söz bile fazla..üye ismini clonluk namına yanlış yazmışın zaten .yeni başkanı iyi tanıyın o kadar haber geçiyor tv .lerde iyi öğren bari.

valla bu ülkede zaten herkes '' bir konuşursam ülke ayağa kalkar' bir konuşursam yer yerinden oynar muhabbetiyle'' baya yer edindi. aysun kayacı da ,çağla şıkelde ,aysu baceoğludaa aynı sözleri söylüyor hatta demirelde.. vallabiz baykala diyeceğimizi diyoruz ,korkma kardeş sende tayyibe de diyeceğini.. korkma hiç bişey oynamaz türkiyede.

sakin relax...
misafire böylemi davranılır
kızacak bir şey yok
burası serbest kürsü
herkes dilediğince fikrini söyliyecek
önce saygı göstermesini öğreneceksinki saygı göresin
sen erbakanı tayyipusu ve diğer boşbakanları seviyorsun diye onlarda sevmek zorundamı
bak ne güzel alıntılamışsın
adamın yüreği varki angut demiş
bu arada o meşhur al ananıda git vecizini söyleyen sayın şahıs pılısını pırtısını toplayıp gitmek zorunda kalınca sizlerin hali nice olacak
sakin
relax...

Saygılarımla...

Ben bu üLke için söLemedim forum için söLedim ayaqa kaLkar die :)

yha kim nsL konusmak istiosa konusur kimsenin ağzını bantLayamayıs... yeter ki seviyeLi bi konusma oLsun... yanLış anLama... ben burda cok denk geLdim küfredenLere birbirine hakaret edenLere... ama güzeL bi tartışma ayrı kötü bi tartışma ayrı... din diL renk ırk farkLı oLabiLir görüşLer düşünceLerde ayrı oLabiLir... ama sorunLarı önce kendimizde daha sonra karşımızda aramaLıyız ; )

erdogan ve zamaninda erbakanda basbakan olmadan once ataturk ve onun kurdugu duzen hakkinda atip tutuyorlardi basbakan olduktan sonra yavvvv ben duzeldim dediler hatirlayin amac farkli tabi tamamen duygusallar

ayrıca sen vatandaş değilsin galiba.. çünkü paşa vatandaşlara angut demiş..sen vatandaş olmadığın için alınmıyorsundur zaten..

Yahu bu ülkenin başbakanı değil mi VATANDAŞA ananı da al git diyen,bu başbakan değil mi ülkenin canı pahasına koruyan askere kelle diyen?Sen vatandaş değil misin neden bunları sorgulamıyorsun?Küfürcü paşaymış,yaftalamayın arkadaşım :goz:

sakin relax...
misafire böylemi davranılır
kızacak bir şey yok
burası serbest kürsü
herkes dilediğince fikrini söyliyecek
önce saygı göstermesini öğreneceksinki saygı göresin
sen erbakanı tayyipusu ve diğer boşbakanları seviyorsun diye onlarda sevmek zorundamı
bak ne güzel alıntılamışsın
adamın yüreği varki angut demiş
bu arada o meşhur al ananıda git vecizini söyleyen sayın şahıs pılısını pırtısını toplayıp gitmek zorunda kalınca sizlerin hali nice olacak
sakin
relax...

Saygılarımla...

ben gayet sakinim de; sana alkış yapanlarla senin alkışladıkların bu barakobama denen clono neden ozaman şikayet te bulunuyorsunuz:) benim kızdığım nokta seni sevindiriyorsa aynı şahsa sen niye kızdın ..bu yaman çelişki niye kardeş.. hiç olmassa senin fikrinden olana saygın olsun..ben dediğimi bilirim kızacağımada ALLAH için kızarım sevdiğimide ALLAH adına severim..senin ölçün nedirki hem sevdiğin saydığını şikayete götürüyorsun..

ѕσηυη¢υ;3691918' Alıntı:
Yahu bu ülkenin başbakanı değil mi VATANDAŞA ananı da al git diyen,bu başbakan değil mi ülkenin canı pahasına koruyan askere kelle diyen?Sen vatandaş değil misin neden bunları sorgulamıyorsun?Küfürcü paşaymış,yaftalamayın arkadaşım :goz:

bu ülkenin başbakanı bir vatandaşına diyorsa o sözü; olayı iyi hatırlayın bakalım genelde tüm vatandaşamı yoksa densizlik yapan bir pravakatöremi demişti o sözü? ayrıca bir paşa sırtındaki apoletin gerçek sahibi bir vatandaşa angut diyemez ,sonuçta bir memurdur.. paşalarında askeri bir memur olduğunu artık kavrasanız diyorum..paşa dediklerimiz benim seçtiğim vekil değilki vekilliği veren milleti suçlayalım,atanmış yükselmiş gelmiş bir makamın başına oturmuş memurdur sonuçta..bunu türkiye kavaramalıdır böyle bilmelidir. genel müdüre sövmek faziletse bu ülkede paşayada toz konmayacak diye bir şart yok.

paşa önceden beri aşırı uç çıkışların sahibiydi ..ölçüyü fazla kaçırmış bence.

az bile demiş
ağzına sağlık paşam .
bu halka ananı diyen bir başbakanda az demiştir.
kendini iki torba kömüre satan bir halkın onuru olamaz.

velhasıl bu halka her şey mübahtır.

bende şu söölim bari

sürünmeyi ezilmeyi sömürülmeyi hak ettiniz sürünmeye devam edin şükür etmeyide unutmayın bu dünyayı kaybettiniz bari öbür tarafıda kaybetmeyin

az bile demiş
ağzına sağlık paşam .

bende şu söölim bari

sürünmeyi ezilmeyi sömürülmeyi hak ettiniz sürünmeye devam edin şükür etmeyide unutmayın bu dünyayı kaybettiniz bari öbür tarafıda kaybetmeyin

biz bedavaya gidenleride gördük milli şef dönemlerinde ,üstüne tarlasındaki arpayı buğdayıda zorla alan bir iktidar vardı solun o dönemlerinde. millet unutmadı..

bu konuya "doly"lerden dadananlar mı olmuş bana mı öyle geliyo.

biz bedavaya gidenleride gördük milli şef dönemlerinde ,üstüne tarlasındaki arpayı buğdayıda zorla alan bir iktidar vardı solun o dönemlerinde. millet unutmadı..

farketmez ,o zamanda halk aynıydı, şimdi imkanlar biraz geniş olduğu için iki torba kömüre kendini satıyor yarın kendini biraz daha pahalıya satar üç torbaya.halk aynı halk vur beline kazmayı .

lisede bir hocamız vardı bir kelam etmişti: b.ka bir nevi pislik düşse b.ku murdar eder b.k b.ka b.k diyince b.k kendinden ar eder. anlayan anlamıştır ne demek istedigimi.

az bile demiş
ağzına sağlık paşam .

bende şu söölim bari

Ağır laflar bunlar...bu şekilde yaşayacak olan sensin hayatın boyunca insanlık için bunu istersen...Ayrıca bu kadar kızmanın bi anlamı yok hem halka cahil deniyor hem okumasına izin verilmiyor,burda bir çelişki var.Bu kararın yanlış olduğu düşünülüyor cahil kalmış halk çoğunlukta deniyor halkın okuması engelleniyor sence bu bir çelişki değilmi ?Ayrıca ben şunuda gördüm AKP sayesinde halk siyaset yapıyor bugün parti binalarına halkın kendisi girmiş durumda halk kendini yönetiyor devrim oluyor ülkede devrim buna müsade eden tek parti AKP bundan önce burak siyaseti halk konuşamıyordu bile

Geri