Erbakan'a küfreden Paşa vatandaşa 'angut' dedi

bu yazıdan ve yorumlardan şunu anladım tayyip dışında akp li vekiller bakanlar dışında kim vatandaşa hakaret ederse suçtur akplilere böyle imtiyazlar verilebilir......

provaköter vatandaşa ananı al git diyo terörist başına sayın diyo vatan bekçilerine kelle diyo.demek ki gücü sadece vatandaşa yetiyo...
siz de hala tayyibi savunmaya çalışıyosunuz.....
ne güzel gene benim hırsızım çalarsa helal dir felsefesi...
biz bu kafayla gidersek Allah sonumuzu hayır etsin....

niye birbirinizle tartışıyorsunuz ki ? siz tartışınca yukardakiler duycakmı sanki... hamuduyla götürmeye halkı ezmeye dewam ediyorlar...boşuna birbirinizi kırmayın bence...
bari biz birbirimize destek olalım...baştakilerin bize destek olcagı yok...

niye birbirinizle tartışıyorsunuz ki ? siz tartışınca yukardakiler duycakmı sanki... hamuduyla götürmeye halkı ezmeye dewam ediyorlar...boşuna birbirinizi kırmayın bence...
bari biz birbirimize destek olalım...baştakilerin bize destek olcagı yok...

BU İŞTE TARAF olmak derdindeyiz. yoksa biri tayyibe sövmüşse bana ne yada ben baykala sövsem başkasına ne..sövmek çare olsaydı kahvelerden idare olurdu bu ülke. lakin saldıranın saldırması ,eleştirenein salt ülke sevdasından eleştirmesini kabul edilebilir görsemde burda olan biten şey,hak ile batılın islama saldırıların yada bir kişi yada zümrenin üzerinden dini değerlere olgulara ve halkın değerlerine yüklenilmesine karşıyım..birilerinin anlamadığı şu ki; biz beşeri sisteme eleştiri getirsek onlar islamın içinden yanlış uygulamaya islamın esası gibi cephe almaktan geri durmuyorlar. güya karşı duruş yapıyorlar. biz sisteme eleştiri koysak adamların, vatan hainliği satılmışlığı gibi yaftalarına maruz kalıyoruz oysa vatan ne babalarının nede çetelerinin malıdır bunu öğrenmeleri gerek.. ayrıca beşeri sistemin karşılığı islam değildir. ben sisteme karşıysam onlar bunun karşılığında dine karşılık vererek cevap arıyor ,bu durumda iş zıvanadan çıkıyıor. keşke mümkün olsada burda kimin dini belli olsa hiç olmassa dinsize saygımız olurdu.. ha ben sistem karşıtı görüşüm var diye gocunmuyorum eleştiriye açığım ama elmaları elmayla ,armutları armutla işleme koymak şartıyla...böyle bilinse iyi olur.

BU İŞTE TARAF olmak derdindeyiz. yoksa biri tayyibe sövmüşse bana ne yada ben baykala sövsem başkasına ne..sövmek çare olsaydı kahvelerden idare olurdu bu ülke. lakin saldıranın saldırması ,eleştirenein salt ülke sevdasından eleştirmesini kabul edilebilir görsemde burda olan biten şey,hak ile batılın islama saldırıların yada bir kişi yada zümrenin üzerinden dini değerlere olgulara ve halkın değerlerine yüklenilmesine karşıyım..birilerinin anlamadığı şu ki; biz beşeri sisteme eleştiri getirsek onlar islamın içinden yanlış uygulamaya islamın esası gibi cephe almaktan geri durmuyorlar. güya karşı duruş yapıyorlar. biz sisteme eleştiri koysak adamların, vatan hainliği satılmışlığı gibi yaftalarına maruz kalıyoruz oysa vatan ne babalarının nede çetelerinin malıdır bunu öğrenmeleri gerek.. ayrıca beşeri sistemin karşılığı islam değildir. ben sisteme karşıysam onlar bunun karşılığında dine karşılık vererek cevap arıyor ,bu durumda iş zıvanadan çıkıyıor. keşke mümkün olsada burda kimin dini belli olsa hiç olmassa dinsize saygımız olurdu.. ha ben sistem karşıtı görüşüm var diye gocunmuyorum eleştiriye açığım ama elmaları elmayla ,armutları armutla işleme koymak şartıyla...böyle bilinse iyi olur.

inan benimde tek derdim elmayı elmayla armutu armutla işleme koymak.....
ama akplilerin genelinde bu yok....
Örneğin ZAMLAR cevap chp gelse nasıl olurdu
örneğin GEMİCİKLER cevap Bundan öncekiler yapmıyomu
örneğin Necdet seze ramazanda su içti diye yaygara kopardınız tayyip de meyve suyu içti Cevap O SEFERİ İÇEBİLİR.....

daha çook da bu kadarı anlatmak istediğimi anlatmaya yeter...

inan benimde tek derdim elmayı elmayla armutu armutla işleme koymak.....
ama akplilerin genelinde bu yok....
Örneğin ZAMLAR cevap chp gelse nasıl olurdu
örneğin GEMİCİKLER cevap Bundan öncekiler yapmıyomu
örneğin Necdet seze ramazanda su içti diye yaygara kopardınız tayyip de meyve suyu içti Cevap O SEFERİ İÇEBİLİR.....

daha çook da bu kadarı anlatmak istediğimi anlatmaya yeter...

bu akp lilere özel bir durum değil münafıklara özel bir durumdur.
müslüman görünüp her türlü kafirliği bozgunculuğu kargaşayı çıkarıp menfeat sağlayan ahlaksızlara özel bir durumdur.

münafıklığa en etkili çözüm laikliktir
bunun tek çözümü vardır oda Laiklikten geçiyor.kimse din adına allah adına siyaset yapmamalı politika üretmemeli halka seslenmemeli devlet işlerini din üzerine oturtmamalı.
ilahi varlık allahın siyasetçi olmadığı politikacı olmadığı bu halka öğretilmelidir.

siyasetçiler allah adına değil ülkemiz ve dünya adına politikalar üretmeli
*yurtta ve dünyadaki barışı sağlama adına politika üretmeli
*halkın karşısına projeleriyle programlarıyla çıkmalı icraatlarıyla yargılanıp sandığa gömülmeli yada yüceltilmeli .günahlarıyla sevaplarıyla değil günahı sevabı soracak olan halk değildir olmazda zaten.

Geri