(ENG) FuLL Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009) [RS & HH]

yaw arkadaşlar hayrına biri şu part_37 'yi yükleyebilir mi?... Tüm partları indirdik o partı bekliyoz yaw.. benim niceleri var sanırım... Hade Klavyenize sağlık

Antix arkadaş senin gönderdiğin partı yükledim. ama aynı hata devam ediyor.

tamam arkadaşlar birde ben indireyim bakalım sorun neyse çözmeye çalışalım

37.partı 2 kez tekrar upLayıp disk 1 i 2 kez indirip denememe rağmen bozuk dosya hatası var.

Disk 1 i tekrar upLuyorum.Sorun için üzgünüm.

arkdasım ben su multı işini anlamadım yaw çok karışık geldi ksura bakma:s ?

arklar ben vip-fileden ındırdım sızde denesenıze 11 gb ı 3.5 saatte ındırdım vallaa:) ama kardesım yukarda verdıgın lınklerın hepsınde error verıyo neden acaba ındıremıyom bı ılgılenırmısın

tabıkı hackhell den verılmıs vıp-file yanlıs olmasın:)

Dostum 2.disk i indirdim. Birinci disk i hala bekliyorum.Umarım en yakın zamanda yüklersin ...

Bu upload çok uzun mu sürer dostum ? Eğer yükleme yapmıyacaksan başka yerden indirmeye çalışalım.
Konuyla alakalı açıklama yaparsan sevirim.

1.disk 39 parçadan mı oluşuyor ? Bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler ...

20.12.2009 MuLtipLayer %100 çaLışmaktadır.

What is Steam buradan steam'ı indirip yeni bir hesap açın.İşLemLeri eski hessabınızLa yapmayın.Steam'dan Ban yeme riskiniz var.
524472.jpg

Zero Gear - beta adresine girip alttaki kutucuğa Steam'a kayıt oLduğunuz maiL adresini girin.

MaiLinize aLttaki resimdeki gibi şifre geLecek.

523673.jpg

Steam'ı açın . Alttaki resimde iŞaretLi yere tıkLayıp geLen kodu girin.

523710.jpg

523674.jpg

523676.jpg

523677.jpg

Zero Gear inmeye başLayacak.TamamLanınca Alttaki rasimdeki gibi Steam'da MY GAMES 'de Zero Gear'ın üzerine sağ tıkLayıp '' Right click -> properties -> Update tab select Automatic updates - select Do not automatically update this game .. deyip Steam'ı kapatın.
523757.jpg

1 - RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

2 - RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

B iki dosyayı indirin. rar passLar : tiesto@hackhell

2.dosyadaki Crack i uyguLayın.

Aşagıdaki resimdeki gibi C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server Klasöründeki dosyaLarın hepsini siLin.
523776.jpg

MW2'nin kuruLu oLdğu kLasördeki tüm dosyaları C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server 'e kopyaLayın .
523784.jpg

1.dosyadaki kLasörü C:\Program Files\Steam\steamapps içine kopyaLayın.
523796.jpg

Steam'ı açıp Zero Gear'ı tıkLayın

523798.jpg

523799.jpg

523825.jpg

523826.jpg

523828.jpg

523829.jpg

523830.jpg

523831.jpg

En güzel açıklamayı sen yapmışsın diğer siteler 2 3 örnek resim koyarken sen sıralamalı şekilde vermişsin. Bu resimli anlatıma uyan sorun yaşamaz. Ben otomatik güncellemeyi olayını yapmamıştım. Sende gördüm yaptım sağol

Zero Gear - beta sayfasında mail yazacak bir yer yok,alımlar durdurulmustur diyor :(

COD 4 ü yükledim ancak steam yok bende...çift tıklayınca oyuna girmiyor hiçbi şekilde. Ne yapmam gerekiyor,elimde crack de yok steam de yok no-steam crack de yok :(

Yardım yolda....

Yokmu yardım edebilecek?

Yardım elbette gelecektir. Tiesto abimizin yoğun bir iş temposuyla çalıştığı için gündüzleri sınırlı şekilde forumda olduğun yada başka işleri olduğun sanıyorum sizin sorununuz ile ilgilenemedi, sanıyorum en kısa zaman da cevap yazacaktır.
Burdan Tiesto abiye saygılar...

trr.jpg

Geri