(ENG) FuLL Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009) [RS & HH]

Yav arkadaşlar ben bu 28. partta sorun yaşıyorum. diğer hepsini indirdim ama onu bir türlü indiremedim hep 6kb olarak iniyor acaba eksik bir yükleme mi var bir yardımcı olursanız sevinirim...

Yav arkadaşlar ben bu 28. partta sorun yaşıyorum. diğer hepsini indirdim ama onu bir türlü indiremedim hep 6kb olarak iniyor acaba eksik bir yükleme mi var bir yardımcı olursanız sevinirim...

28. part saglam simdi kontrol ettim. Belki senin kota limitin dolmus olabilir bir onu kontrol et bakalim.

arkadaşım 28 part indirsen ne olur 37 part hata veriyo daha önceki mesajları okuyup indirseydin:crying:

37.part sorunu çözüldümü acaba bilgisi olan bi haber versin

partlarda sorunu olan arkadaşlar ? partları onarabiliyorlarmı ? bunu kontrol ettinizmi ?

partlarda sorunu olan arkadaşlar ? partları onarabiliyorlarmı ? bunu kontrol ettinizmi ?

nasıl onarıcazki anlamadım
crc wrongpassword hatası veriyor 37.partda ıkı defa ındırdım aynı partı değişen bir şey yok
hesabım kapanmadan bir el atsalarda tekrar ındıreceksek ındırelım yanii

Bende disk1 in şifresine yanlış diyor. tiesto@hackhell diye yazdım. Disk2 tamam ama 1 de olmadı. Açanlar bu problemle karşılaştı mı?

Part onarma icin secili parti acip alt + r tus kombinasyonu ile onarabilirsiniz.
Ben onarmayi simdi deniyorum bakalim ne sonuc verecek hala tiestoyu beklemekteyiz ;)

Onarma ise yaramadi hala sonuc alamadim.

bu konu ile kimsenin ilgileneceği yok
en iyisi sağlam bir yerden 1 cd yeniden indirmek
tabi indirğimiz 8 gb bize kapak oldu

Bu oyunu paylaşan arkadaşım şu 37.partla bir ilgilensin , öylece kalakaldık o kadarda uğraştık indirmek için 8gb bu boşuna gitmesin bir part yüzünden. Defalarca indirdim ama CRC hatası yanlış parola deyo.

dostum ben senin önceden verdiğin razor linklerinden indirdim, içinden dvd1 ve dvd2 çıkıyor
fakat onların içinde yine partlar var ancak nasıl açacağımı bilemedim daha doğrusu açamadım,
dosyaların uzantıları *.01, *.02, *.03........ die devam ediyor uzantıları rar yapıyom bu seferde hata veriyo yardım ettttttt
help mee please
teşekkür

dostum ben senin önceden verdiğin razor linklerinden indirdim, içinden dvd1 ve dvd2 çıkıyor
fakat onların içinde yine partlar var ancak nasıl açacağımı bilemedim daha doğrusu açamadım,
dosyaların uzantıları *.01, *.02, *.03........ die devam ediyor uzantıları rar yapıyom bu seferde hata veriyo yardım ettttttt
help mee please
teşekkür
bak şöyle yap *.r01 ilk partın üzerine sağ tıkla "birlikte aç" winrar ile seç açaması lazım
yapamazsa şyle dene *.01.rar yap birde böyle dene
birde oyunu razor linklerinden indirip 200mb rarları silmediysen 37.partı yüklemisin bir çok kişi bunu bekliyor

help mee please
teşekkür

Arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam Hj Split diye bir program var onla birleştireceksin o partları. Bu dediğim programda winrara benzer bir program ama uzantısı farklı oluyor.

http://www.chip.com.tr/forum/HJ-Split-nedir-nasil-kullanilirresimli-anlatim_t74226.html

Burda programın açıklaması ile birlikte indirebileceğin linkte var umarım faydası olur, kolay gelsin.

Bu arada hala bekliyoruz 37........ partı. yüklenecek yada yüklenmeyecek diye bir bilgi verilse ona göre indirdiklerimizi silekte başka yerden indirelim... bekliyoruz

eğer bendeki 37 uyuyor ise hemen yüklerim fakat bende premium hesap yok yinede deniyorum şimdi
rapid dosyayı kara listeye almış üç defa değişik isim ile denedim yine olmadı
hotfile ye yüklüyom inş olur.
upload devam ediyor.....

buyrun
http://hotfile.com/dl/19800516/da1d2dc/a_f_b.rar.html

heyecanla bekliyoruz. Oyunu haftasonu oynayamadım ya, evlat acısı gibi koydu. Bide bu elimde patlayan ikinci paket :) 22 gb indirene kadar haybeye elektrik yaktık :)

Geri