Yav arkadaşlar ben bu 28. partta sorun yaşıyorum. diğer hepsini indirdim ama onu bir türlü indiremedim hep 6kb olarak iniyor acaba eksik bir yükleme mi var bir yardımcı olursanız sevinirim...
Yav arkadaşlar ben bu 28. partta sorun yaşıyorum. diğer hepsini indirdim ama onu bir türlü indiremedim hep 6kb olarak iniyor acaba eksik bir yükleme mi var bir yardımcı olursanız sevinirim...
37.part sorunu çözüldümü acaba bilgisi olan bi haber versin
partlarda sorunu olan arkadaşlar ? partları onarabiliyorlarmı ? bunu kontrol ettinizmi ?
bak şöyle yap *.r01 ilk partın üzerine sağ tıkla "birlikte aç" winrar ile seç açaması lazımdostum ben senin önceden verdiğin razor linklerinden indirdim, içinden dvd1 ve dvd2 çıkıyor
fakat onların içinde yine partlar var ancak nasıl açacağımı bilemedim daha doğrusu açamadım,
dosyaların uzantıları *.01, *.02, *.03........ die devam ediyor uzantıları rar yapıyom bu seferde hata veriyo yardım ettttttt
help mee please
teşekkür
dostum ben senin önceden verdiğin razor linklerinden indirdim, içinden dvd1 ve dvd2 çıkıyor
fakat onların içinde yine partlar var ancak nasıl açacağımı bilemedim daha doğrusu açamadım,
dosyaların uzantıları *.01, *.02, *.03........ die devam ediyor uzantıları rar yapıyom bu seferde hata veriyo yardım ettttttt
help mee please
teşekkür
razor linklerinden olan 37.part ekte verilmiştir.
umarım işinize yarar...
Hotfile.com: One click file hosting
birde oyunu razor linklerinden indirip 200mb rarları silmediysen 37.partı yüklemisin bir çok kişi bunu bekliyor