(ENG) FuLL Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009) [RS & HH]

yardım edermisiniz lütfenn

yükleyemedimmm

ilk uploud linklerinden rapidden indirdiğimm partları çıkarttım vede dvd1 vede dvd2 diye cıkarttımm
çıkarttktan sonra kalıp dosyası diye daemon toolsta gösteremiyorum yardım ederseniz svinirimm
dosyayı çıkarttım vede dvd1 ve dvd2 diye cıkarttı
klasoru acınca da 001 veya 002 uzantılı dosyalar cıktı yardım edermisinz lütfenn

onlarıda winrar ile açmayı dene

yardım edermisiniz lütfenn

yükleyemedimmm

ilk uploud linklerinden rapidden indirdiğimm partları çıkarttım vede dvd1 vede dvd2 diye cıkarttımm
çıkarttktan sonra kalıp dosyası diye daemon toolsta gösteremiyorum yardım ederseniz svinirimm
dosyayı çıkarttım vede dvd1 ve dvd2 diye cıkarttı
klasoru acınca da 001 veya 002 uzantılı dosyalar cıktı yardım edermisinz lütfenn

001'in devamına .rar ekle sadece 001'e sora diğer partı istediğinde 002'i seçersin

hocam Disc_1.part37 crc parola hatası veriyor neden olabilir acaba lütfen çözüm indirdim o kadar :(

Şifreyi hatalı girmişsindir.Ya elle gir yada kopyala yapıştır yaparken bazen en sona boşluk ekliyor ona dikkat et. Bide Partların boyutlarına bak eksiklik varmı diye. Multiplayer Crackte ayın 30'unda çıkabilirmiş Bir erteleme olmazsa

hocam sadece part37ye geldiginde sorun cıkarıyor tekrar tekrar indirdim part37yi ama çözemedim :(

Son part dışında tüm partların boyutu aynı mı onu bi kontrol et ayrıca şifreyi hatalı yapmış olabilirsin.Bi daha dene.

hocam kesinlikle eminim dün geceden beri ugrasıyorum yani

arkadaslar iki gündür bekliyorum yardım edecek birisi yok mu yauw :(

slm arkadaşlar bnim bi sorum olucak benden baska kimse yasadımı bu sorunu bilmiorum ama special ops da 2. bolumde oyundan atıoyor o bolumu açamıyorum bide oyunda 5. gunde rusyada kaldım o bolumdede sorun warmış gibi oyundan atıyor bu sorun crakclemi ilgilidir pc denmi anlayamadım okdr zevk alarak oynadım bu oyunu o bolume kdr hiç kasma kitleme olmadan 1024 te oynadım hatta fakart orda kaldım internette bu sorunu araştırdım bi iki crakc koymuşlar denedim ama gene aynı sorunu yaşadım eğerki bu konu ile ilgili yardmcı olabilicek ark warsa beklkiyrm tşkler...

arkadailar call of duty modern war 2 oyun yarıda kaldı ne yapmak gerekiyo %51de kaldı enson adamın bıçakla gözünden vurdum orda bitti devamı yokmu bu oyunun

pc dayanabilir mi bu oyuna acaba :p
eline saglık

tiesto rica etsen eklermsn [email protected] ya hacı oynadkda multiplayer ı yapamadım arklan two player oynadık ama normal baglanamıyorm multıde serverlara bır yardım etsen

hocam Disc_1.part37 crc parola hatası veriyor neden olabilir acaba lütfen çözüm indirdim o kadar :(

Aynı sorun bende de oldu. Defalarca 37. partı tekrar tekrar indirmeme rağmen bir türlü bu sorunu aşamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara minnetkar kalacam. bi dünya dosya indirdim bir part yüzünden çöpe gitmesin yazıktır yaw :(

Tiesto bi baksana haci benimde ayni problem mevcut disk1 37. part crc error veriyor.

eklediginde bana msnden yada profilden bir mesaj gecersen makbule gecer ;)

tiesto bayadır giremiyordum ama giremediğim zamanlardan beri gördüğüm kadarıyla aynısın on numarasın kardeş devam :)

arkadaşlar kimse indirmesin 1 cd 37 part hata veriyo
tabi 11 gb indirdiğin dosyada çöp oluyo
konuyu açan arkadaşda ilgilenmiyo trafiğe takıldı galiba

arkadaşlar kimse indirmesin 1 cd 37 part hata veriyo
tabi 11 gb indirdiğin dosyada çöp oluyo
konuyu açan arkadaşda ilgilenmiyo trafiğe takıldı galiba

Biraz bekleyin arkadaslar aldigim haberlere gore eskisehirde tatildeymis dondugunde zaten kontrol eder ve yeni link verir bizde indiririz ;)

sabirli olalim lutfen..

Geri