en piskopat intihar yolunu yazalım

Mephisto

R€B€L
Altın Üye
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
bana göre en piskopatca intihar
bilekleri kesmek falandır
yada daha güzel bi fikir
kendi kendinin derini yüzceksin tabi bu acıya dayanabilirsen
yüzemezsen yüzdertcen intihar deilmi sonucta
sonra ise kendini denize atcan yada tuza bascan
en iiiisi budur herhalde intihar yollarından en piskopatı.
sonrada allah rahmet eylesin:cool:
:hhman:

elektrikli testereyle kesilmek:saf:​

odanın kapısına silah bağlicaksın bi sigara yakıcaksın son fırtı çekmeden önce evde kim varsa onu çağıracaksın tam kapıyı açıcağı zaman son fırtı çekiceksin ve boooommm

Uzun sürmesi lazım acının...

Mesela paso yemek yemek ve hiç bir zaman su içmemek ;)

türkiyede borsaya sokacaksın:D:D

ahaa site komple psikopat cıktı yaw.....:)

acayip yaratıcı aynı zamanda bi filmden çalıntı.. vahşi hayvanların olduğu bi dağa çık gece sonra ayak bileklerini el bileklerini kes kaçamıycak duruma gel sonra kanın kokusunu duyan hayvan- artık kısmet ayı mı olurr kurt mu olurr- gelsin seni bi güsel ham yapsın parçalasın...

MüHeNDiS' Alıntı:
en iyisi intahar eden erkekse yumurtalıkların birini piyanoya diğerinide büyük bir kaya bağlayın ve kayayı penceredn aşağıya fırlatın

kadın ise 100 m yukarıdan bir kazığın üzerine atlasın :D
bu icimi kaldırdı baya yaaw:(:)
özellikle erkekli kısmı
kizliyı bilmiom:D

size bi eski zamanların bi kaç işkencesini yazıyim.

1- çinlilere ait : vucüda neşterle 99 ufak çizik atıp adamı ayakta bi kalasa bağlı şekilde tutmak.Yanlız çizikler kesinlikle surata atılmıyor vucüdun çeşitli yerlerine

2-fransızlara ait : vucüdun göğüs ile diz kapağı arasına demir kafes geçirilip kafesin içine fare ve köstebek konuyor bi kaç tane koyup kapatıyorlar.daha sonra alttan ateşi verip demiri ısıtıyorlar ve sağa sola kaçmak isteyen hayvan insanın vucüdunu parçalıyor ve öyle bırakıyorlar fransızlar
3- gene çinliler : adamı 4 duvar arasına kapatıyorlar ve sadece günlük 1 sürahi su veriyorlar.Her türlü ihtiyacını içerde gören adamın dışkı ve idrarı 2-3 gün sonra kokudan dolayı zehirli gaz haline geliyor ve adam 1 hafta sonra ancak ölüyor

ben bunların hepsinide yapardım sırası ile denerim yani :D:D:D:D

gerilla_21' Alıntı:

1- çinlilere ait : vucüda neşterle 99 ufak çizik atıp adamı ayakta bi kalasa bağlı şekilde tutmak.Yanlız çizikler kesinlikle surata atılmıyor vucüdun çeşitli yerlerine

2-fransızlara ait : vucüdun göğüs ile diz kapağı arasına demir kafes geçirilip kafesin içine fare ve köstebek konuyor bi kaç tane koyup kapatıyorlar.daha sonra alttan ateşi verip demiri ısıtıyorlar ve sağa sola kaçmak isteyen hayvan insanın vucüdunu parçalıyor ve öyle bırakıyorlar fransızlar
3- gene çinliler : adamı 4 duvar arasına kapatıyorlar ve sadece günlük 1 sürahi su veriyorlar.Her türlü ihtiyacını içerde gören adamın dışkı ve idrarı 2-3 gün sonra kokudan dolayı zehirli gaz haline geliyor ve adam 1 hafta sonra ancak ölüyor

psikopat dostum bnm:eek:

gerilla_21' Alıntı:

iii güzelde
şu 1. öldürmez herhalde
onu birinde denemek lazım aslında:D
eğer bi gün intihar etmeye karar verirsem onu deneyim 1.yi
işe yaramazsa söylerim:D

R€B€L' Alıntı:
iii güzelde
şu 1. öldürmez herhalde
onu birinde denemek lazım aslında:D
eğer bi gün intihar etmeye karar verirsem onu deneyim 1.yi
işe yaramazsa söylerim:D

yok hepsi garantili öldürüyor ama daha deneme şansım olmadı.Ayrıca kendi bazı yöntemlerim var ama onlar daha denenmediği için şimdilik kendime saklıyorum

Önceden kandi hazırladığımız ucu çok sivri ve kalın bir kazığı uygun bulduğumuz bir gökdelenin önüne sabitliyoruz ve en üst kattan kazığa tam göbeğimiz denk gelecek şekilde kamikaze atlama yapıyoruz

benim alanım.. ok başliim anlatmaya :)
1-)yatağı çinliler usulu çivilerdim hemde uzun uzun sonra üzerine yatar ve artık ayarladığım bi makina mı diim alet mi diim, büyük bi yük düşüttürürdüm.. sonra vıck die bi ses ve son nefes...
2-)psikopat kendini aç aslanlara atar ve öldürülmesini bekler
3-)eline bi neşter alır yavaş yavaş kendini doramaya başlar.. önce ayak parmaklarını keser.. sonra karnını güselce bi yarar böbrekleri de akar, sonra da gücü warken boğasını as derinden can çekişecek şekilde keser.. ve yavaşca büyük bi acıyla ölür...

yaf piskomusunuz intahar yakışmaz bize :D

Geri