En iyi Taraftar Grubu?

En iyi Taraftar Grubu

• Kullanılan toplam oy
    245
gfb yide gördük arfy geçen yıl manisa deplasmanına giderken .. Zavallı suçsuz marketçiyi öldürdüler

bıçaklayarak..... Yanlarına kar kaldı.. Hele geçen yıl bi şampiyonlar ligi maçı öncesi tribünde rant

için birbirlerini bıçaklamalar cabası 10 larca kişi yaralanmıştı.. Pehhh anlat anlat bitmez ... :D

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=5985279&tarih=2007-02-20 al kaynak...

her ak'ın içinde bi kara çıkar .. bunu tümüne mal edemezsiniz :goz::goz::goz:

Hehe ne 1i ne 2 si yaa nerdeyse bütün telsim tribünü birbirini kesiyordu... :D

televizyonların ana haber bültenlerini takip edin 2-3 günde bir çarşı bir şekilde haber oluyor..edirneden vana herkes çarşıyı tanıyor popüler olmak isteyen anadolu kulüplerinin taraftar grupları bunu sağlamak için çarşıya saldırıyor..bütün bunlar herkesçe bilinen gerçeklerken birinci zaten belliyken merak edilmesi gereken kimin ikinci olduğudur

Taraftar gruplari arasinda en iyisini bilmeyen yok..fenerbahce li,galatasaray li ve diger klup taraftarlari bir cok arkadasim var..kendileride bizzat kiskanmaktalar CARSI yi:)

Birakiniz turkiyeyi dunyada bile CARSI gurubu taninmakta....

siyasetle politikayla bu işler olmaz çarşı herşeye karşı.

çarşı sembolündeki a işareti neyi tamsil ediyor bi açıklar mısınız*
Allah affeder çarşı affetmez sözünden kasıt nedir?
hangi takımın tribününde kendi seyircisi bıçakla öldürüldü?
hangi taraftar grubu kendi ülkesinin polisiyle çatıştı ve yaraladı?
düzce çarşı mağazalarının sahibi neden hapse alındı

siyasetle politikayla bu işler olmaz çarşı herşeye karşı.

çarşı sembolündeki a işareti neyi tamsil ediyor bi açıklar mısınız*
Allah affeder çarşı affetmez sözünden kasıt nedir?
hangi takımın tribününde kendi seyircisi bıçakla öldürüldü?
hangi taraftar grubu kendi ülkesinin polisiyle çatıştı ve yaraladı?
düzce çarşı mağazalarının sahibi neden hapse alındı

çarşının ''a''sı anarşizmin a sı olduğundan üzerinde epeyce durur. resimden anlayan yada biraz geniş düşünen bir insan a nın anlamını zaten çarşı yazısındaki özel yazılışından çıkarabilir. anarşizim kural tanımayan belli sınırlar içinde tutulamayan düşüncedir. çarşıdaki a da görüldüğü gibi sınırlarının dışına taşmış durumda...

Allah affeder çarşı affetmez neden bazı arkadaşlara ağır geliyor anlayamıyorum. allah şöyle dememişmi; bana ne ile gelirsen gel kul hakkı ile gelme. yani ben burdan şunu çıkarabiliyorum ben affederim ama kulum affetmeyebilir. yani illa affetmek zorunda değiliz çarşı olarakta bu hakkımızı kullanmak istiyoruz.

tribünde olan olayın 2 kişi arasındaki özel durum olduğunu günlerce bağırdılar ama tabi maksat karalamaksa hiç fark etmez sizin için sağırda olursunuz.

hangi taraftar grubu olduunu hemen söyliim koyun olmayan şey pardon kurt mu demem gerekirdi evt yani sürü psikolojisi olmayan her taraftar grubu çatışır çatışmalıdırda yoksa sadece yönetilir ve sadece sömürülürsünüz sonuç olarak yoksulluğa devam.

son bahsettiğin olayla ilgili bilgim yok...

arkadaşlar çevremde olan 15-20 arkadaşımın 3-5 tanesi beşiktaşlı olmasına rağmen çoğu abi çarşı çok iyi diyo... ama siz burda grurunuza yedirip çarşı diyemiyorsunuz çok garip geldi... ilginç yaw dünya kabul etti siz etmesenizde olur sanırım...

biri arfy'e emzik versin... burda skor falan mı tartışıorz bi türlü anlayamıorum seni... hodrimeydan size bi beste yapmıştı bilmem hatırlarmısın...
7.4 le sallandık işte..
nasıl .... ama PENDİK fenere!.. PENDİK fenere!...

die...hatırladınmı bence skor muhabbetlerine girmeyelim çıkamayız işin içinden. biz en azından dünyanın en iyi takımlarından birinden 8 gol yedik.
bence sen şuna bi bak yılda kaç taraftar desteklemeye gelio sizi?.. yani sadece ortalamaya vur bakalım ne görücen... ha birde şu istatisliğe bi bakıver bizim 2 desibel altımıza çıkabilen liverpool taraftarı bu işi yanlış hatırlamıosam 60 000 kişiyle başardı... peki ya siz kaç kişiyle başarırsınız?(not:beşiktaş 30 000 kişi ile çıktı)

açık ve net söylerim ; biz bunları lisede yapıyorduk .. en piss taraftar kimin .. ne çirkeff .. en psikopat diye nitelendirip sewinilen taraftar kimin diye .. hep çarşı cıkardı .. bnde sewinirrdim .. gfb çirkef olmadıgı için .. ;)

futboldan şiddet değil eğlence bekleyen birisi oldugumdan bi sıkıntım yok ...

futboldan küfür değil takımı ateşlicek marşlar bekleyen biri olarak fb maclarına gtmmeyi tercih ederim .. hea ama amacım küfretmek belden aşşaaa wurmaksa hertürlü çarşının içine karışırım tabi ..

+ awrupada sıfır çeken 2 takımdan 1i biziz ama

awrupada 8 gol yiyen TEK takım BJK ; onur duydum :clap:clap:clap

+ gsden faark yemişiz :) ne ii etmişiz ... sene m.ö700lü yıllar .. öle bi " RİVAYETE " göre öle olmuş ... ama bn ne şanslııyım ki " KENDİ GÖZLERİMLE " 6 tane attığımızı görebildim ..

M.Ö Die Cvp vErmi$sin karde$im Peki 9 ki$i ile 4-3 ü Hatirlatirim ...

biz 8 yediysek Bu istatistlige göre Siz 12 falan Yersiniz Diom =)))

tmm egonu tatmin et büyüksünüz ... :hhmanD

M.Ö Die Cvp vErmi$sin karde$im Peki 9 ki$i ile 4-3 ü Hatirlatirim ...

biz 8 yediysek Bu istatistlige göre Siz 12 falan Yersiniz Diom =)))

tmm egonu tatmin et büyüksünüz ... :hhmanD

futbol her zaman istatik'e uymaz .. mac oynanmadan da skor belli olmaz ...

yok siz 12 yerdiniz yok 250 yerdiniz .. bahçede yakar top oynayan çocuk ağızları bunlar ..

tatmin oluncak bişey olsa ben seni ederim :D

futbol her zaman istatik'e uymaz .. mac oynanmadan da skor belli olmaz ...

yok siz 12 yerdiniz yok 250 yerdiniz .. bahçede yakar top oynayan çocuk ağızları bunlar ..

tatmin oluncak bişey olsa ben seni ederim :D

Top yuvarlaktir Hesabi Konu$uyorsan Kendinle Celi$Kiye Dü$tün demektir Karde$im ...

8-0 yenilme Sonucunu da Bu futbol i$ine baglayabilirsin i$ine geldigi gibi CEvir YAnmasin =)))

tatmin Olcak bi$Ey Olursa Yabana GItmez Eywallah :hhmanD

bence unifeb (ben muğlalı olduğumdan dolayı muğlad gfb yok unifeb var)

Top yuvarlaktir Hesabi Konu$uyorsan Kendinle Celi$Kiye Dü$tün demektir Karde$im ...

8-0 yenilme Sonucunu da Bu futbol i$ine baglayabilirsin i$ine geldigi gibi CEvir YAnmasin =)))

tatmin Olcak bi$Ey Olursa Yabana GItmez Eywallah :hhmanD

kare top görmedim hayatımda zaten .. hep yuwarlak gördüm :D :D :D

8-0 ı çewirmeye gerek yok ki skor ortada :D

yabancıya gitmesin tabi anam :D

Taraftar olarak en iyi takım -->>> Beşiktaş

Takım olarak en iyi takım -->> Fenerbahçe

Bende fenerbahçeliyim :goz:

Superligden tabiki ULTRASLAN,TFF'den ise DEREBEYLERİ...

Geri