siyasetle politikayla bu işler olmaz çarşı herşeye karşı.
çarşı sembolündeki a işareti neyi tamsil ediyor bi açıklar mısınız*
Allah affeder çarşı affetmez sözünden kasıt nedir?
hangi takımın tribününde kendi seyircisi bıçakla öldürüldü?
hangi taraftar grubu kendi ülkesinin polisiyle çatıştı ve yaraladı?
düzce çarşı mağazalarının sahibi neden hapse alındı
çarşının ''a''sı anarşizmin a sı olduğundan üzerinde epeyce durur. resimden anlayan yada biraz geniş düşünen bir insan a nın anlamını zaten çarşı yazısındaki özel yazılışından çıkarabilir. anarşizim kural tanımayan belli sınırlar içinde tutulamayan düşüncedir. çarşıdaki a da görüldüğü gibi sınırlarının dışına taşmış durumda...
Allah affeder çarşı affetmez neden bazı arkadaşlara ağır geliyor anlayamıyorum. allah şöyle dememişmi; bana ne ile gelirsen gel kul hakkı ile gelme. yani ben burdan şunu çıkarabiliyorum ben affederim ama kulum affetmeyebilir. yani illa affetmek zorunda değiliz çarşı olarakta bu hakkımızı kullanmak istiyoruz.
tribünde olan olayın 2 kişi arasındaki özel durum olduğunu günlerce bağırdılar ama tabi maksat karalamaksa hiç fark etmez sizin için sağırda olursunuz.
hangi taraftar grubu olduunu hemen söyliim koyun olmayan şey pardon kurt mu demem gerekirdi evt yani sürü psikolojisi olmayan her taraftar grubu çatışır çatışmalıdırda yoksa sadece yönetilir ve sadece sömürülürsünüz sonuç olarak yoksulluğa devam.
son bahsettiğin olayla ilgili bilgim yok...
arkadaşlar çevremde olan 15-20 arkadaşımın 3-5 tanesi beşiktaşlı olmasına rağmen çoğu abi çarşı çok iyi diyo... ama siz burda grurunuza yedirip çarşı diyemiyorsunuz çok garip geldi... ilginç yaw dünya kabul etti siz etmesenizde olur sanırım...
biri arfy'e emzik versin... burda skor falan mı tartışıorz bi türlü anlayamıorum seni... hodrimeydan size bi beste yapmıştı bilmem hatırlarmısın...
7.4 le sallandık işte..
nasıl .... ama PENDİK fenere!.. PENDİK fenere!...
die...hatırladınmı bence skor muhabbetlerine girmeyelim çıkamayız işin içinden. biz en azından dünyanın en iyi takımlarından birinden 8 gol yedik.
bence sen şuna bi bak yılda kaç taraftar desteklemeye gelio sizi?.. yani sadece ortalamaya vur bakalım ne görücen... ha birde şu istatisliğe bi bakıver bizim 2 desibel altımıza çıkabilen liverpool taraftarı bu işi yanlış hatırlamıosam 60 000 kişiyle başardı... peki ya siz kaç kişiyle başarırsınız?(not:beşiktaş 30 000 kişi ile çıktı)