En Iyi Anakart

sizce en iyi anakart hangisi??

• Kullanılan toplam oy
    329
en eski anakart ve gelişmiş olanı gıgabayt asus hem onun gerisinda hem pahalı bizim insanımız pahalı diye asusu çok iyi zannediyor saygılar

asus ve gigabyte bence.. Gigabyte kullandığım için oyum ona :d

jetway ı kimse ciddiye almıyor ama ordakilerden cogundan daha iyi

yaklaşık 5 yıldır asus p4 p800 s-x kullanıorum sigorta yanması dışında hiçbir sornla karşılaşmadım ve asus başka boarda terfi edeceğim

kesinlikle celeron pc lerde MSI üzerine tanımam ama normalde GİGABYT

anakart markamızı nerden öğrenebiliyorz??

en babası asus. anakart dedin mi asus. ram dedinmi kingston

soylediiniz anakartların hepsi intelin yongalarını kullanıyor?sizce kendileri yapamadıklarındanmı..işlemci intel yonga setleri intel ee ana kartı ne olur tabiki intel

Sidi Nacizane kendi fikrimi soylemem gerekirse (ki gerekmiyor :) ) bence anakart seçimi işlemci ile dogru orantılı... eger intel işlemci kullanıyorsanız gigabyte ve asus eğer amd kullanıyorsanız msi,abit,epox... benim ylladır seyrettiğim ve ne yazıkki hepimizin seyirci kaldığı olay marka merakımız yüzünden hatalı seçimler yapıp sonrada donanım çakışmalarına neden olan nalet bir pc ile karşı karşıya kalmamız... mesela benim şahsi görüşüm hangi anakartı alırsan alın intel anakart almayın derim... birde şu varki gene kendi analizim ASROCK firmasını duymuşşunuzdur aslında ASUS firmasından ortagın actıgı fırmadır.. emin olun bir ara (şu aralar pek ilgilenmediğim için bilmiyorum) asus tan iyi durumdaydı çünkü asus piyasaya mal yetiştirmek için ürün kalitesinde bir anlık bir bpcalama yaşadı... neyse çok başınızı ağrıtmadan bence eğer amd kullanıyor isem EPOX (ki battığı söyşentilerinden dolayı yerine MSİ alırım) normal kullanım için tabii bu. eğer overclock yapacaksam ABİT alırım.... ama yok ben intel işlemci alacaksam GİGABYTE derim çünkü bence ASUS gerçekten sadece markasını satıyor....

Nacizae fikirlerimdir hak sahiplerinin Affına sığınırım...

bence herkesin ana kartı kensidine göre iyiir

ASROCK :durdurun

ya anlamıyorum bilgisayar donanımı hakkında neden boyle cins cins başlıklar açılıyor.

herhangi bir kriter vermeden soruyorsun

ne kadar paran varsa o kadar iyisini alırsın.

manavdan karpuz mu alıyorsun ???

Zamanında MSI anakart + MSI ekran kartıyla süper bir sistem toplatmıştım. Gigabyte bulamadığım için MSI anakartı içim yana yana almak zorunda kalmıştım.

Ekran kartı dünyanın en hızlı ekran kartıydı, ben sistemi toplattıktan 1 hatfa sonra ekran kartının yeni modeli çıktı. :D

Toplattığım sisteme uygun Gigabyte anakart modeli Gigabyte Türkiye Distribütörü'nde kalmadığı için MSI Türkiye Distribütörü'nden MSI Anakart satın almak zorunda kalmıştım. Onların da ellerinde bu modelden sadece 1 tane kalmıştı.

1 ay sonra anakart'a BIOS Update yaptığımda anakart ekran kartını yaktı... Allah'tan sistemi toplayan firma tanıdıktı da ekran kartını garanti kapsamında iade edebilmiştim =) 1 - 2 yıl sonra da anakart yandı.

Arkadaşlara katılıyorum, sistem amacına göre toplanmalı.

Amaç Overclock'sa marka Abit,
Oyunsa Asus,
Stabilite'yse Gigabyte olmalı.

Model belirlenirken optimum Fiyat / Performans oranı dikkate alınmalı.

bence böyle bi konu açmak gereksiz çünkü bu anakartların en iyisini beklirleyemezsiniz atıyorum iki anakart var biri x biri y ikisindede 2 tane pcı e 16x yuvası 3 pcı yuvası 4 sata portu 12 usb girişi var ama birinde intel çipset var birinde amd yada ndivia buda fiyatı performansı etkiler ayrıca karşılaştırmayıda aynı özellikte olması lazım asus striker ile msı ın 50-60$ lık kartlarını karşılaştırısak pek iyi sonuçlar alamayız

Geri