En Iyi Anakart

sizce en iyi anakart hangisi??

• Kullanılan toplam oy
    329
Gigabyte derim abi başka bişey demem.

ben ECS anakrt kullanıyorum ama tabiki ASUS derim :D

Foxconn kullanıyom ben ama benimki ii deil heralde asus olması lazım en iii herkes öööle diyo

arkadaslar topladiginiz sisteme gore degisir,asus'ta olur gigabyte'da olur,abit'te olur,msi bile olabilir...

babalar asus tüm ürünlerini 15 senedir kullanıyorum tanımam valla masaüstü laptop pda en sağlam en dayanıklı tabiki benim için teşekkürler

profosyonellerin tercihi gigabeyte-sorun olsun istemeyenlerin tercihi intel-karizması olsun diyenlerin asus

Herkez kulladına oy vermıs en iyi anakart abittir.

işin aslı benim içinde en iyi anakart intel chipset'e sahip asus ama ben oyumu gigabyte'a verdim, Türkiyedeki elektrik problemlerine dayanabilen tek anakart gigabyte sanırım, intel ve asus sağlam anakart üretiyorlar ama elektriklere dayanamıyorlar .)

En iyi anakart power sub desteği güçlü olan ana karttıt bence eğer power suply niz 500 watın üzerindeyse ve elektrik kesilme ve ani yükselmelerine karşı koruması varsa asus ta gigabat ta intelde mükemmel verim üretir .

MSI kullanmaktayım bir sorun yapmadı.Taby kullanıcıya göre değişir.

Bana asus demeyinde ne derseniz deyin 939 pin Amd a8v asus anakrt kullanıyorum sataa diski tanıtana kadar başım ağrıdı anakart sata 1 destekliomuş sata 2 hdd ye jumper ayarı yaptı gene olmadı en son bios update emek zorunda kaldım anca yedi (pata kullanıodum düne kadar) 2 gündürde sata diske windows kurmaya çalışıom sata /ahci sürücüsü yokmuş windows cdsinin içinde disket sürücüsünden yüklemek zorunda akaldım sata sürücüyü Anca halledebildim şuan sata hdd ile mutlu mesut geçiniom :D

Asus demeyinde ne derseniz diyin 10-20 dolar uğruna asus alayım demeyim delitebilir
(amd tabanlılar için MSİ ) intel tabanlılar için giagabyte derim başka bişi demem
HA asusun şahane anakartları yok mu var ama dudak uçuklatıo fiyatları

asus ama gigabyte çok gelişirdi anakartlarını güzel ve kullanışlı

Geri