Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence kavgaylada başlayan aşklar vardır. başlarda nefret edersın ama sonradan ne biliyim çekici gelmeye baslar.baslarda gözler birbirine öldürcekmis gibi bakarken zamanla bu aşk dolu bakışlara döner
tabıı her bırbırınden nefret eden çiftler için böyle diildir. olucagı varsa olur bişiler.. ama olmaz diil
bence en büyük aşklar demek yanlış olurr..aşkın her türlüsü olabilir, uzun yada kısa dönemli.ama şu gerçek kavgayla başlayan aşk yok değil...örneğin şekil (A)
aşk versiyonunu değilde dostluk versiyonunu yaşadım ben
ilk başlarda çok gıcık olursun hani bi baksada yada laf etse dünyayı dar ediyiim şuna dediğim
insanlaa öyle bir samimiyet yakaladım ki konuşmalarında 5 senelik çok sevdiğim bir dostum olup çıktı kendisi...
23. oy da benden ben katılmıyorum bu lafa, şu anda daha önce
olmadığım kadar aşığım ve onun da bana aynı şekilde aşık olduğunu
biliyorum. biz gayet güzel bir şekilde tanıştık ve Allah bozmasın hala öyleyiz.
tabi nefretle başlayan büyük aşklar da vardır ama bunu bi kurala dönüştürmek
çok saçma.
umarım herkes istediği aşkı yakalar ve öyle devam eder
gerçek nefret sevgiye dönüşmez dolayısıyla aşk die bişi de çıkmaz ortaya ,kavga etmek,tartışmak başka nefret etmek başka.sanırım bazı arkadaşlar bunları karıştırıo..herkese sewdikleriyle birlikte mutlu bi ömür dilerim