En Büyük Aşklar Nefretle Başlar

Sizce???

• Kullanılan toplam oy
    75
react0r' Alıntı:
gülmekten katılıyorum, nefret gibi bir duygu nasıl aşka dönüşür ? filmlerdeki aptalca senaryolara aldanmamak lazım .. :?
haklısın kardeşim

istisnalar kaideyi bozmaz bana göre nefret her şeyi bi kalemde silebilecek kadar büyük bişeydir vede onun için böyle bişeye inanmıyorum

Bence ewet kesinLİkle basıma geldi ordan bılıoRum..

aşkın nerden çıkacağı belli olmaz büyük aşklarda sadece kavga ile başlamaz .. kavga değilde takılma desek hadi bi nebze.. :D

aslında bu laf söyle söylenmeli....en büyük asklar nefret ettiklerimiz içindir!!!!!:p

Kime göre ve neye göre en büyük aşk unutulmamalıki aşk soyuttur bir ölçüsü olamaz küçük aşk-büyük aşk olur mu hiç :D

çok doğru bence...5 sene önce nefret ettiğim bi kişiyi sonradan sevmiştim bende=) ama nedense şimdi yine nefret ediyorum =))

bence de doğru hatta hoşlandığım kişilerle bi aşk başlasın diye kavga ederim önce:)

valla bende pek inanmazdım ama yaşayınca inanıyo insan :D canımcımla baya tartışarak barış çaarış tanışmıştık :D hiç unutmoorum :D ama şimdiiii 1 yıll olduu ve herşey süperrr:utan

evet bende sallamazdım o tezi ama bizimki nefret deildi.ben inatçıyımdır bazen orda benm üstüme gidince bende inat yapıp konuyu kapattırmıştım ama onu yapmasam böle olmıcaktı demi cnm :D

evet bende sallamazdım o tezi ama bizimki nefret deildi.ben inatçıyımdır bazen orda benm üstüme gidince bende inat yapıp konuyu kapattırmıştım ama onu yapmasam böle olmıcaktı demi cnm

ewet cnm.nefret deildi ama baya bi inattı hani nie kapattırıyon die uyuz olmuştum :D iiikide öle olmuş ama bak niirdeeen nireeeee :utan

J@CK@L' Alıntı:
şu anda bi sevgilim var ve 4 senedir beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz..
onu çoooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.
Bizde kavga ederek başladık.:)

ahh aşkım nerelerdesin şimdi. kimlerlesin. Seni o kadar çok özlüyorum kii.

..................................................

Geri