En Çok Avlamak İstediğiniz ?

En Çok Avlamak İstediğiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    171
benim için farketmez hangisi olursa vururum

Ben Gidip Biraz PKK Vurmak İstiyorum ..!!!!!

aç kalmadığımız sürece neden bosa hayvan öldürelim ki doğal dengeyi bozuyoruz :)

arkadaşım avcılıktan anlamam ama meraklıımdır avcılara, malzemelerine, maceralarına, yaban tv izliorm çk hoşuma gdio :victory

snn dediini, doğaya zarar verme işini cepçi/torbacı die tabir ettikleri kendini bilmez adamlar yapıyor, bu adamlar, sezon mezon, yaşlı genç demeden gördüü canlıya sallıyor kurşunu.... eğer avcılık doğaya zarar veren bir faaliyet olsaydı kanunlarla yasal olmazdı, avcılık belgesi verilmezdi.....

ben daglarda pkkli avlamak isterim

Vurduğunuz avın; yavrusuna yiyecek getirmek için aranan bir anne yada baba hayvan olduğunu ve onun ölmesi halinde yuvadaki yavruların durumlarını düşünebiliyormusunuz...? Biz vurmayalım..bırakalım onlar doğal yaşamda dengelerini kurarlar zaten...Selamlar.

Vurduğunuz avın; yavrusuna yiyecek getirmek için aranan bir anne yada baba hayvan olduğunu ve onun ölmesi halinde yuvadaki yavruların durumlarını düşünebiliyormusunuz...? Biz vurmayalım..bırakalım onlar doğal yaşamda dengelerini kurarlar zaten...Selamlar.

Kardeş senin dediğin çok ayrı bir konu.Bazı anneler yavrusuna yiyecek getiremeden başka hayvan tarafındanda saldırıya uğranıp öldürülebiliyo yada getireceği yiyecek elinden alınabiliyo:melek
Avcılar işini bilen insanlardır,tecrübelere güven gerisini merak etme sen:victory

geyik dısında hepsını avladım bı o kaldı bıde domuz

2 bacakLı HayvanLarı avLamak isterdim..Söz mecLis dı$ı..[hic bir seyi isaretLedim,Coqu hayvanların yanında bunlar zararsız.. :goz:]

vuramam hayvani yazkya :saskin

şahsen kendim balık avlamayı cok severim. tüfekle av vurmaktan iidir

Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz.

Geri