Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de!!! (TEK BAŞLIK)

Ne zmn Fb Tv ye cıkar Fb bayragını oper o zmn ınanırım bu transfere ..:victory

Zamanında bu adama Fenerbahçeliler katil,tarikatçı,Terim'in torpillisi diyorlardı,ama şimdi en büyük taraftar sitesi bile formalı resmini giriş sayfasına koymuş..
Futbolcular profosyeneldir,eskiden rakip olduğu takıma gider,bunu anlarım ama,her fırsatta bir çok yerde ben Galatasaray'lı Emre'yim Türkiye'de Galatasaray'dan başka kulübe gitmem diyen adamın böyle rahatlıkla bu kulube gelmesini anlayamıyorum,anlayamayacağım
Son olarak tek bir lafım var,anlayan anlar:
"Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba."

Siz Servete NeLer sayıyordunuz_?? Bi hatırLayın ? Anca tek TarafLı düsnürsünüz :goz: Siz Serveti , Thoması, Revivioyu Bizden ALmadınızmı DİREKT hemde ... :vur BaLiçte Kefen Giyerim Gs Forması Giymem dedi ama Gsde oynadı :eek:ha Bu FutboL Biraz oLaya ProfosyeneL yakLaşın :melek

Emre Demiş ki:

“Galatasaray Milli Takımdan Fazla Tanınıyor!”

Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi. Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Kaynak: AA

-Hala Medyada Fenerbahce'nin 100.yılında Süpriz Transferlerden Biri Olacağın Konuşuluyor?

Emre Demiş ki:

Fenerbahçe’den teklif geldiği doğrudur, hem de Newcastle’dan daha büyük teklif yaptılar ama ben Newcastle'ı tercih ettim. Çünkü ben Türkiye’de Galatasaraylı Emre olarak anılmak istiyorum, ben Türkiye’de efsane kadro oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Emre denince Galatasaray’dan sonra parantez içinde Fenerbahçe oyuncusu olmak istemem, ama bana ilgi duymaları beni memnun etti zaten onlara teklifleri için teşekkür ettim yaşım 26 en verimli çağımda Avrupa’da kalmam ve Türk futbolunu temsil etmem benim için önemli, artık Anadolu kulüplerindeki futbolcu arkadaşlarımız kendilerini aşsınlar ve dört büyüklerden önce Avrupa’yı tercih etsinler, Avrupa’nın sıra takımı bile olsa gelsinler burası çok farklı bir yer Avrupa’da oynayan oyuncu sayımız çok yetersiz, bence Avrupa’da bizi temsil eden oyuncu sayısı,dünya kupasına gitme kadar önemli bir konudur, Türkiye deyince akla ilk Fenerbahçe’den Tuncay Şanlı geliyor, bence Türkiye’de bazı arkadaşların Avrupa’ya gelme devri geldi ve geçiyor.

Kaynak:TV8

Fenerbahçe profesyonel bir kuluptür

Yabancı sıkıntısı oldugu için Türk ortasahaların en iyisini almak istedi buda Emre Belezoglu geçmişi degil bize verecekleri önemlidir ...

Katil yada çapkın bu onun kişisel sorunudur bizi ilgilendiren kısmı sahadaki performansıdır...

Bunu anlayın artık..

ortega,anelka,carlos gelcek dediler her seferinde inanmadınız..fener alırsa şaşırmayın..hem ntv spor boş haber yapmaz
2 yıldıır top oynamadı adam.Anca adam alıyosunuz onlarada kızıyorsunuz örneğin kezman appiah bu adamların kıymetini bilymiyosunuz şimdide emre emre diye bağırıyorsunuz.Emre de iyi performans göstermediğinde ki buna eminim ona da kızacaksınız onada tepki göstereceksiniz.kanoute fenerde shevchenko fenerde ronaldinho fenerde yok bilmemne hiçbirini alamazsınız.carlos futbolu bıraktı siz adamı bırakmadınız bastınız parayı kazıklandınız. alıp parasını cekti gitti geliceksene gelse ne yazar 2-3 ay sonra çekip gider.şimdide emreden medet umut ediyosunuz.Stadınız var paranız var başkannız ii oyuncularınız ii ama şampiyon yine cimbom para olsada olmasada.Şimdi gidin kanoute yi alıp getirin alisamiyene cıksın sonra o da carlos gibi cekip gitsin!!!

Emre bu hareketiyle GALATASARAY'a ihanet etti bence ayrıca tükürdüğünüde yaladı avrupada yaptığı röpörtajlarda türkiyede hangi takıma gelmek istersin sorusuna ki avrupadaki her türk futbolcuya sorulur bu soru. "Tabi ki klubum GALATASARAY a gelirim orası benim evim öncelik GALATASARAY" gibi cevaplar verirdi. Neyse diyeceğim;

YAZIKLAR OLSUN... emre belözoğlu

Sizin hiç daha çocukken elinden tutup 16 yaşında CL de oynattığınız deli gibi bağrınıza bastığınız bi futbolcunuz olmadı ki. anlayamassınız ona duyduğumuz öfkeyi bu yüzden.

servet revivo tomas kac yaşında geldi size? siz onlara ne verdiniz? tek taraflı düşünmek bu olmasa gerek

Nyon yakınlarındaki La Reserve Otel’de Portekiz maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren A Milli Takım kampında tatsızlık.

34gx1ef.jpg

İdmanın taraftara açık olmamasına rağmen çalışmayı izlemeye gelen bir grup gurbetçi, Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Belözoğlu’na tepki gösterdi. Galatasaray alt yapısından yetişen milli futbolcunun takım otobüsünden inerken yanına yaklaşan bir taraftar, "Ayıp değil mi? Utan, Galatasaray’ı sattın" diye bağırdı. Tepki karşısında şaşıran Emre Belözoğlu, "Ekmek paramızı da mı kazanamayacağız" şeklinde yanıt verdi. Morali oldukça bozulan milli futbolcu daha sonra idmana gitti. Güvenlik görevlileri de antrenmanı izlemeye gelen gurbetçileri çalışma sahasından uzaklaştırdı.

Takımda sakat futbolcu yok

Bu arada şampiyona öncesi yoğun güvenlik önlemleri alan Avusturya-İsviçre polisi, Türk istihbaratının da yardımıyla 4 bölücü örgüt elemanını yakaladı. Türkiye-Portekiz maçında olay çıkarmak için Strasburg’dan yola çıkan 4 kişinin İsviçre’ye girişi sırasında yakalandıkları bildirildi. Bu arada A Milli Takım Sağlık Heyeti, takımda maç oynamasına ya da antrenman yapmasına engel sağlık sorunu yaşayan futbolcu bulunmadığını açıkladı. Sağlık heyeti, daha önce sakatlık sorunu bulunan Hamit, Tuncay, Servet, Uğur Boral, Hakan Balta ve Kazım Kazım’a uygulanan yoğun tedaviyle iyileştiklerini bildirdi.

Hürriyet

R-E-Z-A-L-E-T

Geri