Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de!!! (TEK BAŞLIK)

Rıdvan Dilmen: Emre müthiş bir transfer

2i7ab9e.jpg

Dün akşam saatlerinde Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan ‘Emre Belözoğlu’ açıklaması spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı…

Kulüpten yapılan açıklamadan sonra milli futbolcu Emre Belözoğlu da bu transferi doğruladı ve transferden dolayı mutluluğunu dile getirdi..

Fenerbahçe camiasında büyük heyecan yaratan bu transfer hakkında görüşünü en çok merak edilen kişi olan Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu ve NTV ekranlarından yorumlarıyla tanıdığımız Rıdvan Dilmen, gazetefener.com'a yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu’na büyük övgüler yağdırdı…

Rıdvan Dilmen, öncelikle bu transferde en çok kendisinin mutlu olduğunu dile geitrdi... Dilmen, Fenerbahçe'nin çok büyük bir transfere imza attığını ve milli futbolcunun sarı-lacivertli kulübe çok yararlı olacağına inandığını söyledi...

HERKES GÖRECEK

İşte Rıdvan'ın Emre hakkında görüşleri;

“Bir Fenerbahçeli olarak, uzun yıllardır, en çok sevindiğim transfer oldu bu…Emre müthiş bir oyuncu. Daha da önemlisi pırıl pırıl bir genç futbolcu. Herkes de görecektir, Emre Fenerbahçe tarihine imza atacaktır. Fenerbahçe’ye çok faydalı olacağını düşünüyorum. Göreceksiniz, son yıllarda Fenerbahçe'ye en büyük faydayı Emre sağlayacaktır..."

gazetefener

bu işin gs'si fb'si olmaz..kaldı ki emre'nin fb'li olduunu bilen bilir..çubuklu aşkona ortak olmak isteyen herkese kapı açıktır..aziz yıldırım'a teşekkür ediyorum..

arkadaslar biraz objektif yaklaşın olaya..kelimelerinizi de ona gore secin..emre cok iyi oyuncu herzamn bunu söylemişimdir ve iyi ki geldi diyorum.kimse gs artıgı demesin emre kalitesinde 1 oyuncu bile gs de yok..bu fener -gs arsındaki dolaylı olarak ta olsa ilk transfer degildir son da olmıcak..nasılki fenerin gozbebegi revivo gs ye gitmişse bjk nin herşeyi tumer fenere geldiyse bunu da normal karşılamak lazım..emre alyhine acılan guruplara yapılan yorumlara bakıyorum..cok yazık ediyorsunuz...neden feneri secti de gs yi secmedi bunun üzerinde iyice bir dusunun...

Kıs - Ka - Nan - Lar Çatlasın.....

Emre Belezoğlu dediğin adam Newcastle da yedek kaldığı halde performansını bu şekilde korudu.Fenerbahçede sürekli oynayacağını ve form tuttuğu günler canlanıyor birden gözümde diğer takımlar adına korktum valla :)))

Arkadaşlar kızmayın espri şaka sonuçta. Süper transfer emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler.

ѕσηυη¢υ;2969089' Alıntı:
Pardon ama Siz Koca Göbekli Hasan Şaş'a Kaç Para Ödüyorsunuz?

karın tokluguna oynuomus bilader zzuhahahahaahah::D.D:D:DD:

nabacaz ki bunu biz...

Önce sözleşmeye imza attıracaz.Sonra formalarını satıp etinden faydalanıcaz.Sonra forma giydirip sahaya sürecez. Sonra onu seyredip sütünden faydalanıcaz. En son olurda şampiyonlar ligini alırsak kemiklerindende tabure yapıp üstüne otururuz. Benim aklıma bu cevap geldi böyle bir soru için :durdurun

Zaten Habire Sakatlanan Bi Adam.2 Senedir Doğru Düzgün Kulübünde Oynamayan Bi Oyuncuya Bu Kadar Parayı Sadece Fener Verir Zaten:)puahahaha

Zaten Habire Sakatlanan Bi Adam.2 Senedir Doğru Düzgün Kulübünde Oynamayan Bi Oyuncuya Bu Kadar Parayı Sadece Fener Verir Zaten:)puahahaha

Lanet olsun içimizdeki bu takım sevgisine her sene takıma milyondolarlar kazandırıyor sonrada boşa harcıyoruz :)

o kadar gelmez gelmez dediler geldi adam sonunda ama bir yılda tüm sülalesine yetecek parayı alacak bizden

Zamanında bu adama Fenerbahçeliler katil,tarikatçı,Terim'in torpillisi diyorlardı,ama şimdi en büyük taraftar sitesi bile formalı resmini giriş sayfasına koymuş..
Futbolcular profosyeneldir,eskiden rakip olduğu takıma gider,bunu anlarım ama,her fırsatta bir çok yerde ben Galatasaray'lı Emre'yim Türkiye'de Galatasaray'dan başka kulübe gitmem diyen adamın böyle rahatlıkla bu kulube gelmesini anlayamıyorum,anlayamayacağım
Son olarak tek bir lafım var,anlayan anlar:
"Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba."

ulan emrede gercek galatasaraylı cıkmadı be kendisini şiddetle kınıyorum inşallah alexle anlaşamazlar

TEK
BİRŞEY
KISKANANLAR
CATLASIN

OHHH OHHHHHHHH

"Emre yerini buldu"
Emre'nin Fenerbahçe'ye gitmesine şaşırmadığını söyleyen Galatasaray'ın efsane Başkanı Faruk Süren, şu açıklamayı yaptı:

"Emre'nin profesyonel olduğu ortada zaten. Galatasaray falan bunlar hikaye. İşin gerçeği menfaat gözeterek bir kapıyı kendine açık tutma gayesiyle Galatasaray'a sarılmaktı. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Ben zaten Galatasaray'a dönmesine taraftar değildim. Ama Galatasaray'ın da Emre'yi almak için uğraşmasına diyecek sözüm yok. Galatasaraylıların fazla üzülmesine, Fenerbahçelilerin de fazla sevinmesine gerek yok. Ödenen paralara bakın. Toplam maliyet 17 Milyon Euro. Fenerbahçe bu paralara çok daha iyi oyuncular transfer ederdi. Zaten Emre'nin performansı ortada Newcastle yeterli bulmadığı için onu satıyor. Milli Takım'da biraz parlar ama Emre'nin sorunu istikrarsızlığı. Galatasaray'dan nasıl ayrıldığını, hem maddi hem manevi verdiği zararı hatırlarsak yerini bulmuş derim."

Kaynak: Vatan

01.06.2008

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş zaten.Bahsettiğimiz bir Türk oyuncu.Daha sezon ortasında Mehmet Topuz için Beşiktaş 12 milyon Euro Teklif etmemiş miydi?kaldı ki Emre Türkiye'de mevkisinin en iyisi.Türkiye'den hangi klüp Emre'yi getirmek istese aynı parayı ödemek zorunda..

Geri