Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de!!! (TEK BAŞLIK)

Toması Serveti unutamadınız galiba. Önemli olansize gelmesi değil sizde nasıl oynayacağıdır. Fatih Akyel de gelmişti ne oldu. Ama biz Toması aldık nası oynattık. Servet konusuna ise hiç değinmeyeceğim, eminim ki haaala dizlerinizi dövüyosunuz...Emre konusuna gelince: Emin olun ki elinizde patlayacaktır...tarih tekerrürden ibarettir...

Anlıyoruz Acınız Büyük.Bunda Emre'nin Altyapınızda Yetişmiş Olup,Size Para Kazandırmadan Gitmesi vb. Sebepler Var.Lakin 2 Takımda Oynamış Futbolcular Arasında Özellikle Fb den Gs a Giden Futbolculardan sadece Servet Kendini Bulmuştur..Tomas,Revivo,BaLiç vb Şişen Oyunculara Verebileceğimiz Örneklerden Sadece Birkaçıdır...Ha Buarada Lugano Yerine Servet Mi Diye Sorarsan Fb Taraftarına Sanırım Servet Diyecek Kişi Sayısı Bir Elin Parmaklarını Geçmez.Sizden Aldığımız Oyunculardan İse Bildiğim Kadarıyla Fatih Akyel 6 Kasım'ın Kahramanlarındandır..Zaten Az Oyuncu Alıyoruz.İtina İle Seçiyoruz.

Tümer Örneği De Var Elimizde.Emre'nin De Tümer Gibi Olacağına İnanıyoruz.Daha 1 Transfer Yapılmadan 22685 Kombine Alan,Basında Çıkan 1000lerce Yalan Habere Rağmen Transferlerimizi Sabırla Bekleyen Traraftarımıza Sonsuz Teşekkürler.Bir Sonraki Randevu 2 Haziran Saat:14:00 Adres: FB Tv Ulusa Seslenişte Buluşalım :goz:

ALİ SAMİYEN DE neolacagını biliomu acaba ...tabi bile bile sakatlanmazsa:D

Emre geri dönüş yok dedi.

news_manset_resim_gx_Emre_Fener_For.jpg

Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"

Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.
Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

kesin bir şey yokki ortada beyler umutlanmayın külüple anlaşmakla bitmiyor iş bakalım emre gelecekmi imzayı attırın sonra konuşun eto yuda getirecektiniz ne oldu
ayrıca fener real madrid in bütün yıldızlarını alsada takım ruhu olmadığı için hiç bir iş başaramaz

yha arkadas futbolcuyla anlasılmamıs külübüyle diolar fotografda fotoshop mus ligtv nin haberne göre:D

walla ılgınc olmus ınanması zor..

hayırlı olsun şaşırdım aslında ama para bu beşiktaştan başkasında oynamam diyen tümer Türkiyede gsden baskasında oynamam diyen fatih akyel yani paranın acamıyacagı kapı yok derler ya aynen öyle olmus gerçi emre nin öyle iddiaları olmadı ama gs de efsaneleşip ünlenip fb gitmesi ilginç olmus geci daha emre evet dememiş ama bakalım tahminimce evet der oda

yha arkadas futbolcuyla anlasılmamıs külübüyle diolar fotografda fotoshop mus ligtv nin haberne göre:D

öyle avutamassınız yalnız kendinizi :goz:

Emre Sarı-Kırmızı İle Başladı Kariyerine,Siyah-Beyaz İle Devam Etti,Sonunda Doğru Yolu Buldu:goz:

Geri