Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema...:clap( Emo değilim haa)
Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.(ville gay değillll:vur)
...yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin.:durdurun buna koptumm
Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz(Ville gothic:goz
7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.
cogu arkadasa katılmıyorum..
emo erkekler gercekten cok tipsiz ama kızlar ıcın aynı seyı dıyemıcem..
gercekten cok tatlı olan kızlar var bole emo takılınca..benımsıyolarmıdır nedır?
ama cok tatlı olduklarını soyleyebılırım..
bu hatunun aşırı derecede çekiciliğine
bu hatunun tatlıgına
bu hatunun masumluguna
bu hatunun şirinliğine
bu hatunun kışkırtıcılıgına
bu hatunun güzelliğine
bu hatuna dıcek bısey bulamıyorum gercekten sevgılım olması ıcın cok seyı feda edebılırım....
butun bunlara karsı durabılecek bı erkek daha tanımadım..tekrar soyluyorum erkeklerı ıcın sonuna kadar haklısınız tam dayaklık hepsı..ama kızlar acaip bebeksi bı gorunum altına gırıolar ve muhtesem gozukuyor bazıları...bazılarınada yakısmadıgı dogrudur ama cırkın kız bıle bazen guzellesebılıyor boylelıkle..
Ayrıca Leş gibi ter kokarlar kızıda erkegide mumkunse bi kaç adım yanından veya önünden arkasından yürüyünüz bindikleri toplu taşıma araçlarına binmemeye gayret ediniz =) :hhmanD