:....emo Saçmalığı:.....

süpermiş..Teşekürler..

Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema...:clap( Emo değilim haa:D)
Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.(ville gay değillll:vur)
...yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin.:durdurun buna koptumm
Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz(Ville gothic:goz:)

Arkadaş çevrem ve ben bu tipleri pek bi hoş karşılarız.. onları aramıza alır pogo yaparız.. o kadar severiz.. :D:D

Kişiliği tam olarak oturmamış kişiler böyle arayışlara giriyor.

Emo = yeni bir özenti tarzı :D
bence çok saçma bi aım emo tarzı one öle ya yüze pudra sürmeler felan çok saçma lean:D

7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.

eewt :hhmanD ama bazı kızLar ii bea :hhmanD

sıyırmış hacı bunlar anti---emo :D

cogu arkadasa katılmıyorum..
emo erkekler gercekten cok tipsiz ama kızlar ıcın aynı seyı dıyemıcem..
gercekten cok tatlı olan kızlar var bole emo takılınca..benımsıyolarmıdır nedır?:)
ama cok tatlı olduklarını soyleyebılırım..

bu hatunun aşırı derecede çekiciliğine

2h6fvck.jpg

bu hatunun tatlıgına

14a93iq.jpg

bu hatunun masumluguna

rmuuqe.png

bu hatunun şirinliğine

6hnxn6.jpg

bu hatunun kışkırtıcılıgına

2z4ld8p.jpg

bu hatunun güzelliğine

2cfbn9v.jpg

bu hatuna dıcek bısey bulamıyorum gercekten sevgılım olması ıcın cok seyı feda edebılırım....

2lidg14.jpg

butun bunlara karsı durabılecek bı erkek daha tanımadım..tekrar soyluyorum erkeklerı ıcın sonuna kadar haklısınız tam dayaklık hepsı..ama kızlar acaip bebeksi bı gorunum altına gırıolar ve muhtesem gozukuyor bazıları...bazılarınada yakısmadıgı dogrudur ama cırkın kız bıle bazen guzellesebılıyor boylelıkle..

bu arada yanlıs anlamayın ben emo fılan degılım :)

sadece emo kızlarından cok hoslanıyorum :aşk

ehehe gercekten kapsamlı bı bılgı.cok tesekurler...

Ayrıca Leş gibi ter kokarlar kızıda erkegide mumkunse bi kaç adım yanından veya önünden arkasından yürüyünüz bindikleri toplu taşıma araçlarına binmemeye gayret ediniz =) :hhmanD

Aslnda serbest bırakmak lazım kım nasıl takılırsa takılabilir sonucta..Resimlerin verilmeside ne kadar dogrudur bilinmez.

Elini kolunu verse almazmısın :durdurun :hhamnD O zaman yapmayın beyler lutfen bizbizeyiz diyorum :D

Neyse saka bi yana..
Buda farklı bi emo tarzıymıs.. =)

2j31mye.jpg

2sb73lu.jpg

Hep ilgimi çekmiştir emo kızları benim.. Severim alayını.... hoşuma giderler..

Geri