Ela Bu Senİn İÇİn :)

ehuheuheu açıkçası böylesine hareketli bi sewdiini haykırma konusu görmemiştim :melek dallas gibi :p

azadgirl' Alıntı:
ya ben elaya askımı ıtıraf ettım arkadaslarımı kıramadım onlarada sıır yazdım ama yanlıs anlamıs benı neyse:)

wallahi bana sorarsan birine aşkını itiraf ettiin konuda başkalarınada şiir yasman pek hoş olmamış :melek

Vay be bir Sevgili muhabbetidir gidiyor.. Bir şiir yazdım baktım bütün aşıklar pıtır pıtır dökülmeye başladı.. Birdaha yazmıyorum birşey :p

Yüreğine sağLıK mutLuLuklar..! =)

vee tabikide tüm HH'deki sevenlere de..

=) =)

azadgirl' Alıntı:
tamam zaten beklemekten baskada bı carem yok sen benım 61.dkmsın unutma protype sen yazınca deılde herkez aska olan guvenını yıtırdı!:(
:utan
babarı bekleyen kumrular gibi.... :p
şaka bi yana bekle canım hele şu başımdaki dertler bi bitsin bi sağlıklı düşüneyim o zman isminin başına çok güzel bi sıfat gelicek....sadece benden duyduğunda anlamlı gelcek bir sıfat...şimdilik benim için özelsin kendine dikkat et anlayışına hayranım bunu bıraz daha dewam ettir bak görüceksin herşey güzel olcak...."bu karanlık günlerden sonra elbet güneş doğacak..."

umut dolu hayallerin
yıpranmış olsada
umudunu yitirme
yarın doğacak güneşin
özlemiyle yaşa...(artkık burda güneş ismini kime takmak istersen:aşk ) take care

Geri