Ela Bu Senİn İÇİn :)

al bakalım buda senin abcas

Bir aşk yaşandı. Orda uzakta, ta yüreğimin içinde veya... Üzerimden yürek parçalayarak geçti bir zaman..
Kimi zaman seyirciydim, kimi zaman başrol oyuncusu. Sen hep vardın , benim acıdan o yokolduğum zamanlar bile sen hep vardın. Orada öyle asil, öyle mağrur, öyle güzel duruyordun..
Yüzüne baktığımda yüzüme yayılan aydınlık gülümseme tesadüf değildi... Bir aşk geçti hayatımın ortasından yana yakıla. Ciğerimden parçalarla sürüklendi gitti bir zaman...
Seni hep sevdim ben. Ama uzaktan, ama yanıbaşında, ama düşüncemde, ama kalbimde... Sevdim seni ben olanca gücümle, tüm hücrelerimle, herşeyimle sevdim seni...
Herşeyimle sevdim seni varoluşumun sebebini sana dayandırarak...
Herşeyinle sevdim seni...
Gelişinle, gülüşünle, özürünle, kabahatinle, güzelliğinle, çirkinliğinle, işkencelerinle sevdim seni... Geçti bir aşk yaşamımdan hergün bir parçamı kopararak...
Sadece sevdim seni her yaşadığım anı acı bile verse kar sayarak...
Yüzüne hasret karanlık geceler geçirdim. Uykular iğneli beşik..
Hiç sabah olmayacak, gün yüzü görmeyeceğim sanırdım yokluğunda...
Zordu sesinden uzak yaşamak, zordu sana dokunamamak... Sigaralar tablalarda birikir, hayalin dumanda tüter, yokluğun dayanılmaz bir işkenceye dönerdi. Sabahlara kadar belalar okurdum. Oysa bir sesinle düzelirdi herşey... Herşeyini affedecek kadar çok sevdim seni ben...
Sen sev ya da sevme...
Seni hep sevdim ben...

blue--girl' Alıntı:
nie korkuyon bndn ya allahım allahım :D:D
öcümüyüm benn :(:(

aslında korkmamda ne bilim yazıdan mıdır nedir, hem sen benden kork:hadiordan
dadi bilir cok kroyumdur, öyle diyo :(

herkeze tsk
valla su an yorum yazanlara yolluycam zaten blue ıle abcasa yolladım sıra kımse olsun acaba en cabuk kım 7 yazarsa ona yazacam:) hadı 1 dk surenız var

sure doldu beyler bayanlar ben secıyorum kıme yazacagımı nhahahahahhahaha sırada 1sc0rp!tx var sonra sami var

Geceden sabaha tüm şehir çıplak ayaklarımla dolaştım yine
Önde ben , arkamda ise yalnızlık..
Yoruldu bedenim karanlığın dört mevsiminde
Bir an tökezleyip düşmüşüm Azrail'in önüne
Bedenim kan revan içindeyken
Her bir hücreme ölüm korkusu işlemişken
Son nefesimde ismini sayıkladığım sevdamla
Yine de vazgeçmedim senden.

Sıvası dökülmüş duvarlar gözlerimde büyüyor yine
Sırtımda ayrılık kırbacının kapanmaz izleri
Seni bu kadar sevmişken
Ayrılık defterini elime tutuşturmuşken
Korkuyorum yarınlarımdan ecelden korkar gibi
Gözleri yolcu kalbimle
Yine de vazgeçmedim senden..

Susuz kaldım, çöllerin serabına koştum
Ayrılık konuşurken ben hep sustum
Son kez bir gülüşünü görmek için kaçarken
Düşmüşüm dipsiz kuyuların dibine
Işığa hasret gözlerimde gözlerinin hasreti varken
Mülteci yüreğimle

Karanlık geceye verdim tüm umutlarımı
Beklerken sen' li güzel yarınlarımı
Yalnızlığın hain pususunda
Ölüme boyun eğdi yorgun düşmüş yarınlarım
Hayalleri yarım kalmış yetim çocuk gibi
Azrail' e koşarken tüm ayaklarım
Son nefesimde bile ismini sayıkladığım sevgimle
BU ŞİİR 1sc0rptx İÇİN BEGENMEN DİLEĞİYLEE

abcas' Alıntı:
aslında korkmamda ne bilim yazıdan mıdır nedir, hem sen benden kork:hadiordan
dadi bilir cok kroyumdur, öyle diyo :(

ama bnm hiç kro abim olmadı kızma :(

Buda Senin Icin Samİ :)

:goz: Sensiz kalmayı kaldıramıyor yüreğim. Kısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor,hüzün dolu geceler yaşatıyor bana. Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere,bundan vazgeçemiyorum. Alışkanlık değil bu. Her alışkanlık terk edilebilir bir gün.
Oysa sen benim yaşam kaynağımsın.İnsan hayatından vazgeçebilir mi?
Özlüyorum seni, zlemim büyüdükçe büyüyor içimde,durduramıyorum. Kavuşacağımız anı bekleyerek geçiyor zamanım.
Hiç birşey zevk vermiyor bana sen yokken.
Sıçrayarak uyanıyorum geceleri,yanıma bakıyorum,yoksun.
Tekrar gözlerimi kapatıyorum,dönüp duruyorum sabaha kadar.
Sensizken her güne yorgun uyanıyorum.Tadım yok işte anla.
Oysa yanımdayken sen,günün tüm yorgunluğunu unutuyorum.
Sohbetlerimizin keyfi ,dokunmalarının sihri, yaşanan tüm olumsuzlukları silip götürüyor.Huzurla dalıyorum uykuya.
Seninleyken,sadece bir kaç saatlik uyku bile, ertesi günü ayakata ve sapasağlam geçirmeme yetiyor.
Sevgilim olduğunu,varolduğunu bilmek yetiyor bana.
Döneceksin biliyorum da,dayanamıyorum ne yapayım.
Zamanı seninle,Sadece seninle geçirmek varken,aşkımızı büyütmek,tutkuyla yaşamak varken beklemek çok zor geliyor insana.
“Şimdi olsa” diyorum, “Çıksam işten,gitsem yanına, yemek yesek birlikte, bir,iki kadeh şarap içsek, o gülse,ben baksam,heyecanlı heyecanlıanlatsa yaşadıklarını…
Sonra güzelliğinden bahsetsem,şımartsam onu,boğazın kıyısında yürüsek birlikte,yamur üzerimize yağsa,üşüsek,sarılsak birbirimize,ısınsak tenimizin ateşiyle…”
Ama yoksun işte.
Bu gecede sensiz geçecek ve ben ne şarap içeceğim, ne yediğim yemekten zevk alacağım.
Bu gece sevgilim,bir fırsatını bul ve üzerinde şehir ışıklarının dans ettiği denize bak.
Çünkü ben ne zaman sensiz kalsam,denize bırakıyorum yüreğimi,sana ulaşması için.
Çünkü seninleyken atıyor yüreğim.
Haydi sevgilim gel,al yüreğimi öyle gel….
Ne olur…..

konuyu muhabbet ortamına çewirmeyin her msjdan sonra post yasmak yerine tşk butonunu kullanın yeterli!

QapriS' Alıntı:
konuyu muhabbet ortamına çewirmeyin her msjdan sonra post yasmak yerine tşk butonunu kullanın yeterli!

kızma mod um :utan :durdurun

azadgirl' Alıntı:
öylesine bendesinki ölmüyorsun ölsen bende olecegım sankı.çıkarsan içimden bütün kanımda senınle bırlıkte akıp gıdecek.ben senı kocaman bır yurekle sevdım.gözlerim değil yüreğimdi seni gören.çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek ilk defa bu kadar kolay kabullendı bırısını.bir başka yerdede olamazdın zaten.sen benim en degerli yerimde YÜREĞİMDE ve hep ordasın.ben dört mevsim baharı yasadım senınle çiçek çiçek açtın yüreğimde.seni özlerken dünyayıda sevdim,insanlarıda.kendime bile dar gelirken su koca dunya.içinde herkeze yer olan bır dunyanın sahıbıyım artık.en kızgın ve en uzgun zamanlarımda bıle senı dusunmek yettı bana.seni ÖZLERKEN YORULMADIM ÇÜNKÜ SEN YAŞAM KAYNAĞIMSIN.eksik kalan neyim varsa tamamladın.SEVDİM VE ÖZLEDİM İŞTE ÖTESİ YOK!!
Yüreğim ne dediyse onu dınledım ben kımı ısaret ettıyse ona yoneldım.sımdı sen dıyorda baska bırsey demıyor.ansızın bastıran yağmura hazırlıksız yakalanırya ınsan işte öyle ıslattı ben askın.Bir ustayım ben bir duvarı hatasız ören,bir ağacı nakış nakış işleyen,bir makineye hükmeden...ÇÜNKÜ AŞIĞIM SANA.Senden önce neden hersey anlamsızdı dusunuyorum ama boslugun ıcınde yuvarlanıp duruyorum.niye düşündükçe hersey bombos ve anlamsız?DOYMAK BİLMEYEN BİR BEBEĞİN ANNESİNİ GÖZLEMESİ GİBİ GÖZLÜYORUM BENDE SENİ.sürekli senden gelecek bir haberi bekler durumdayım,zamanı nasıl gecırecegımı hayal eder durumdayım.ne yaptın bana BİLMİYORUM??AŞKSA AŞK SEVDAYSA SEVDA.daha öncede yaşadım en koyu aşkları ama bu başka birsey.hani aşktanda ustun diyeceğim.BİR TÜRK FİLMİNİN KAVUSAMAYAN İKİ KAHRAMANI GİBİ OLACAGIZ BUDA DEĞİLLL!!!!!!!
Bu aralar en acı yanlızlık senın verdiğin yanlızlık oluyor.sen yokken bırsey dugumlenıyor boğazıma yutkunamıyorumm nefes alamıyorum,bulundugum yerde yıgılıp kalacakmısım gibi geliyor bana.Oysakı sensız yarım kaldı yanlız kaldı bu yürek.Birtek en böyle caresiz bırakıyorsun beni,birtek sen yoklugunla ölüme taşıyorsun beni.Yinede seni sana sikayet etmekten başka carem yok!!Bu idişlerin ve yoklugun felç ediyor beni YAPMA!!
Böylesiene severken ben seni yoklugunun acısına dayanmak zor gelıyor.hanı sen varken tıkır tıkır gecen zaman senın yoklugunda duruyor.Ne gece geçiyor ne de gündüz.GÜNLERCE AÇ KALSAM HİSSETMEM.SİTEMiM DOĞRU.Yoklugunun bu kadar dayanılmaz olmasına dayanamıyorum.
GİTME ARTIK SENSİZLİĞİN I KORKUNÇ GİRDABINDA TEK BASIMA BIRAKMA BENİ
SENİ YAŞAMAK İSTİYORUM BEN SENİ
:aşk VE SENDEN BAŞKA KİMSE KANDIRAMAYACAK BENİ AŞKIMM:aşk

inan bana ne diyeceğimi bilmiyorum:utan dün böle bişe yapacağın aklıma geldi ama yapmaz dedimö harbiden yapmışsın :eek:ha bu msja nasıl bır yanıt wermelıyım bende sana aşkım :utandiyip koşmalımıyım yoksa hade cnm daha neler :p diyip gülüp geçmelimiyim bilemiyorum ama yazılan yorumlar we yorumlara senin werdiğin cwplardan yola çıkarak biraz düşüneyim ben beni sallamadığın her halinden belli ona buna şiir yazmalar filan mübarek aşkını itiraf etimi millete şiir şöleni werio allah elemanlarla muhabbetinizi arttırsın ne diyim

ya ela nıye bole bısey soledın bu sıır yazdıklarıma bı sor hangı bırısıne kotu bı amacla yazmısım sen benı bundan sonra sallama sen bana bunuda yakıstırdın ya sana yazıklar olsun tek kelıme bunu bana layık godugunu bılmıyordumm artık hayatında yokum sana soledıgım herseyı unut artık hayatında ben yokumm

:vur :( :hhuzgun :hhsigara :Sopa :mad:

azadgirl' Alıntı:
ya ela nıye bole bısey soledın bu sıır yazdıklarıma bı sor hangı bırısıne kotu bı amacla yazmısım sen benı bundan sonra sallama sen bana bunuda yakıstırdın ya sana yazıklar olsun tek kelıme bunu bana layık godugunu bılmıyordumm artık hayatında yokum sana soledıgım herseyı unut artık hayatında ben yokumm

:vur :( :hhuzgun :hhsigara :Sopa :mad:

daha sölediklerimina altında yatan anlamları bulamayan biriyle nasıl birlikte olabilirim ki? bu da ne demektr daha beni tanımıorsun...sen sadece benim güler yüzlü halimi gördün we buna aşık oldun ki bundan da tam emin değilim çünkü insan aşık olursa bi laftan alınmaz...sen bılırısn ben senı cagırmamıstım kı sımdı de sana "GİTME" diyim kendın bılırsın güzelim...sana hayatta başarı we mutluluklar dilerim...ha unutmadan sana birşey söyliyim birşeyi değiştirmiycek ama ben orda naz yapmıştım sz kızlar nası diorsunz benimle ilgilenmen için sana naz yapmıştım:utan ama sen bunu anlayamadın:vur :slap çünkü...... neyse orasınıda sen düşün artık....bu şeyler 2 şiir yazıp bırının kalbını çalıp insanların hayatlarına ansızın girip 421414 türlü yolla aklını çelip sora çıkmaya benzemez:clap.:clap..hiçbir şey bu kadar kolay değil olmamalı da....:Sopa:mad:neyse madem öle hoşçakal....

noldu ya :saskin ela o bn istediğim için yazdı zaten azadgirl de kız galiba bnde kızım diğerlerinede ölesinede yazdı yok yani kötü bişe:saskin

blue--girl' Alıntı:
noldu ya :saskin ela o bn istediğim için yazdı zaten azadgirl de kız galiba bnde kızım diğerlerinede ölesinede yazdı yok yani kötü bişe:saskin
blue kendını 1dk ıcın benım yerıme koyarmısn? bana aşkını ilan etmek ıcın açtığı konu folloş olmuş değişik yorumları geçtim sanki yaptıklarıyla övünmek için açılmış gibi ne baksana hemen tanıtımlara çıkmış millete şiir yazıo aman ne hoş....ben birşeyin özel olmasını isterim benim için yazmış eyw. buna bı lafım yok we ınan bu benım cok etkıledı ama benden baskası ıcın hele hele bana hissettiklerini açıkladığı sayfada başkaları içinde yazarsa burda şiirin içeriği önemli değil, benim için yazdıgı şiirlerin bi anlamı kalmaz...haksızmıyım insanın "sevgilim" sıfatını yakıştıracağı kişiyle arasında özel birşeyler olmalı...we ondan sora benm yazdığım yorumdan sora onun söledıklerıne bak o benim sözlerime aşık bana değil....:vur :vur

Ela Bak Yeter Artik Tamam Mi Hayatinda Deilim Diyorum En Azindan Olunun Arkasindan Konusma Sana Hayatinda Fazlaligim Dedim Hayir Dedin Sen Beni Hep İİ Buldun Aslinda Benim Sana Kirilmam Gereken O Kadar Cok Konu Varkii.sen Kalkmisin Insanin Ozel Haayati Olur Diye Sen Niye Aramizda Gecenleri Acikliyosun Pekİİ ÇelİŞkİlİ Konusma Bole Konusmasini Biliyosun Ben Sana Gitmek Istiyorum Dedim Sense Kal Dedinn Ben Sana Asik Oldum Diyee Bunu Yapma Hakkini Kimse Sana Vermez Sen Bu Sekilde Davrandigin Surece Asla Mutlu Olamayacaksin Ben Seni Kotu Tanimamak Icin Kendimi Zorladim Ve Basardim Ama Sen Hala Bendeki Seni Oldurmek Icin Ugrasiyosunn

ÖzÜr Dİlenmesİ Gerkiyosa Eger Ben Senden Ve Sizden ÖzÜr Dİlerİmm

azadgirl' Alıntı:
Ela Bak Yeter Artik Tamam Mi Hayatinda Deilim Diyorum En Azindan Olunun Arkasindan Konusma Sana Hayatinda Fazlaligim Dedim Hayir Dedin Sen Beni Hep İİ Buldun Aslinda Benim Sana Kirilmam Gereken O Kadar Cok Konu Varkii.sen Kalkmisin Insanin Ozel Haayati Olur Diye Sen Niye Aramizda Gecenleri Acikliyosun Pekİİ ÇelİŞkİlİ Konusma Bole Konusmasini Biliyosun Ben Sana Gitmek Istiyorum Dedim Sense Kal Dedinn Ben Sana Asik Oldum Diyee Bunu Yapma Hakkini Kimse Sana Vermez Sen Bu Sekilde Davrandigin Surece Asla Mutlu Olamayacaksin Ben Seni Kotu Tanimamak Icin Kendimi Zorladim Ve Basardim Ama Sen Hala Bendeki Seni Oldurmek Icin Ugrasiyosunn

ÖzÜr Dİlenmesİ Gerkiyosa Eger Ben Senden Ve Sizden ÖzÜr Dİlerİmm
şey aslında özür dilenmesi gerekmez benimkisi de iş işte :utan

azadgirl istek üzerine şiir yazıyo sanırsam isteyenler sıraya girsin:)
şiirlerin hepside birbirinden güzel
ela ya yazdığın sanki mehmet coşkun denizin yazılarına benziyo

Geri