Ela Bu Senİn İÇİn :)

azadgirl

New member
Reaction score
0
öylesine bendesinki ölmüyorsun ölsen bende olecegım sankı.çıkarsan içimden bütün kanımda senınle bırlıkte akıp gıdecek.ben senı kocaman bır yurekle sevdım.gözlerim değil yüreğimdi seni gören.çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek ilk defa bu kadar kolay kabullendı bırısını.bir başka yerdede olamazdın zaten.sen benim en degerli yerimde YÜREĞİMDE ve hep ordasın.ben dört mevsim baharı yasadım senınle çiçek çiçek açtın yüreğimde.seni özlerken dünyayıda sevdim,insanlarıda.kendime bile dar gelirken su koca dunya.içinde herkeze yer olan bır dunyanın sahıbıyım artık.en kızgın ve en uzgun zamanlarımda bıle senı dusunmek yettı bana.seni ÖZLERKEN YORULMADIM ÇÜNKÜ SEN YAŞAM KAYNAĞIMSIN.eksik kalan neyim varsa tamamladın.SEVDİM VE ÖZLEDİM İŞTE ÖTESİ YOK!!
Yüreğim ne dediyse onu dınledım ben kımı ısaret ettıyse ona yoneldım.sımdı sen dıyorda baska bırsey demıyor.ansızın bastıran yağmura hazırlıksız yakalanırya ınsan işte öyle ıslattı ben askın.Bir ustayım ben bir duvarı hatasız ören,bir ağacı nakış nakış işleyen,bir makineye hükmeden...ÇÜNKÜ AŞIĞIM SANA.Senden önce neden hersey anlamsızdı dusunuyorum ama boslugun ıcınde yuvarlanıp duruyorum.niye düşündükçe hersey bombos ve anlamsız?DOYMAK BİLMEYEN BİR BEBEĞİN ANNESİNİ GÖZLEMESİ GİBİ GÖZLÜYORUM BENDE SENİ.sürekli senden gelecek bir haberi bekler durumdayım,zamanı nasıl gecırecegımı hayal eder durumdayım.ne yaptın bana BİLMİYORUM??AŞKSA AŞK SEVDAYSA SEVDA.daha öncede yaşadım en koyu aşkları ama bu başka birsey.hani aşktanda ustun diyeceğim.BİR TÜRK FİLMİNİN KAVUSAMAYAN İKİ KAHRAMANI GİBİ OLACAGIZ BUDA DEĞİLLL!!!!!!!
Bu aralar en acı yanlızlık senın verdiğin yanlızlık oluyor.sen yokken bırsey dugumlenıyor boğazıma yutkunamıyorumm nefes alamıyorum,bulundugum yerde yıgılıp kalacakmısım gibi geliyor bana.Oysakı sensız yarım kaldı yanlız kaldı bu yürek.Birtek en böyle caresiz bırakıyorsun beni,birtek sen yoklugunla ölüme taşıyorsun beni.Yinede seni sana sikayet etmekten başka carem yok!!Bu idişlerin ve yoklugun felç ediyor beni YAPMA!!
Böylesiene severken ben seni yoklugunun acısına dayanmak zor gelıyor.hanı sen varken tıkır tıkır gecen zaman senın yoklugunda duruyor.Ne gece geçiyor ne de gündüz.GÜNLERCE AÇ KALSAM HİSSETMEM.SİTEMiM DOĞRU.Yoklugunun bu kadar dayanılmaz olmasına dayanamıyorum.
GİTME ARTIK SENSİZLİĞİN I KORKUNÇ GİRDABINDA TEK BASIMA BIRAKMA BENİ
SENİ YAŞAMAK İSTİYORUM BEN SENİ
:aşk VE SENDEN BAŞKA KİMSE KANDIRAMAYACAK BENİ AŞKIMM:aşk

anam noliy burda yine:D:D:D
ellerine sağlık azadgirl

bana nie şiir yasan yokkk:(:(:(:(

Sende yaşıyorum...
Hayatta yüreğim.
Önümde gözlerin, arkamda benliğim..Biletsiz bindiğim yolculuğun son durağındayım....Sana gelirken aynı gökyüzünün altında sensiz tüm kaldırımları ateşe verdim..Sonra da sensiz tüm kelimeleri söktüm dudaklarımdan..Bir sen kaldın avuçlarımda bir de geceye serdiğimiz yıldızlar..Sen uyanmadan tüm ceylanları emzirdim ben..Sonra da başucunda bekleyen Melek’lerin uykusuz gözlerine Cenneti karaladım...
Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım,
Ah gözlerine sığındığım,
Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım.
Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua..
Hayatımdasın...
Sen susuz dudaklarıma sunulan ab- ı hayat...
Sen çöllerimin serabı,
Sen yüreğimin tek sevabı...
Boşluklarımı doldurduğum kelime, karanlığın üzerine örttüğüm gecemsin sen..Sen yaşama sebebimsin..Sen benim ellerimle sıkıca tuttuğum düşlerimsin..Sen uçurum kenarında sadece ölümü düşünen bir adama hayata dair bir şey öğreten kadınımsın.Şimdi ucurum kenarlarında cicekler toplamaktayım sana...Kalabalıkların arasında yanıbaşımda sen varsın beraber yürüdüğümüz..Ateşe verilmiş dikenlerin arasında iki ciceğiz biz hayata delice gülümsediğimiz..
Sen zamansızlığımsın..Sen kendime anlatmaya kalkıp anlatmakta aciz kaldığım bensin...Sende kendimi arayıp bir türlü bulamadığım bensin sen aslında..Gökyüzüne her baktığımda bulut bulut hayatı gördüğüm ansın sen...Sen benim yaşamaya kıyamadığım cümlemsin....Öznesi sen, yüklemi ben.Aydınlığımsın karanlığımdan ayıkladığım.. Mutluluğumsun acıların uykularında dua dua adını saydıkladığım..Sen hava, sen hayat sen nefes aldığımsın...Nefesinden mahrum etme beni...Sesini esirgeme ne olur..Gülüşlerini savur yüzüme..Göğsümün buzdan sarkıtlarına sür sıcak sözlerini..Üşümüşlüğüme düşür gözlerindeki baharları..Bırakma beni yalnızlığın ayak dibine..Üşürüm avuçlarında...Ölürüm ayakuçlarında.....Kalakalırım yüreğimin yıkım çalışmalarında..Gitme, kal öylece.
Uzaklığını unut..Ellerini uzat sadece...Zamansızlığını bırak..Kal bende..Gitme...Tut ellerimi..Topal olsa da yürüdüğümüz yollar yanımda kal..Gölgelerin yeter bana..Yüzü kirli, yüreği yaralı cocuğum ben.Şefkatine al beni..İçine çek beni..Sonra da hiç bırakma..Kanatlarımı salma uçurumlara....Bırakma beni “ bana “ ..Hep sende kalayım...
Bir fincan huzur,
Bir dirhem mutluluk yolla iç ceplerinde demlediğin...
Beni “ sende “ sakla...
Ben seninim...Nefesimdir yüreğim....
Beni “ bende “ sildim
Sende varolmak için...
Hasretini ektim dudaklarıma
Sende tamamlanmak için....
Suyum ol,
Soframda azık...
Yüzümde tebessüm...
Yüreğimde nefes...
Ben ol....
Ya ben sen olayım...
Sakın bırakma beni...
Yoksa düşerim adressiz coğrafyalara...
Gözlerimi yıldız sermek için gündüzü bekleme...
Her an sendeyim çünkü.....
Gözlerinde sakla beni....
Hayatın ta kendisi sensin çünki..

umarım begenırsın bluecım

Sende varolmak için...
Hasretini ektim dudaklarıma
Sende tamamlanmak için....
Suyum ol,
Soframda azık...
Yüzümde tebessüm...
Yüreğimde nefes...
Ben ol....
Ya ben sen olayım...
Sakın bırakma beni...

ellerine ve yüreğine sağlık gsl olmuş azadgirl çok teşekkür ederim :melek:

saol bn yazman açısından dememiştim aslında ama sen bilirsin:D

Buğulu bir camın ardındasın sanki...
Nefesimden kayan her damlada
Yine ve yeni baştan düşüyorsun avuçlarıma.
Hiçbir şey sormadan,hiç bir cavap almadan
Her kaybettiğimde yeniden başlıyorum
Ben seni sevmeye...
Bir damla su, bembeyaz dalgalarıyla
Koca bir okyanus
Ne farkeder ki?
Sensin gelen,sensin sessiz sahillerime
Hayat veren...
Bazen sessizlikle,bazen bir çığlıkla
Duyuyorum adını
Düşüyorum yollara...
Nerdesin şimdi??
Benim cümlelerim öznesiz, gözlerim nemli
Senin sığ kıyılarında boğuluyorum.
Sessiz bir çığlık atıyorum ama seni
Yine bulamıyorum.
Baharın çiçeğe sevdası gibi benim sana olan sevdam
Ahh! ömrümün son baharı
Anlamıyorsun...!
Seni sensiz yaşıyorum şimdilerde
Yalnızlığın kalabalığında düşüncelerime takılıyorsun..
Çalan her telefonu sen açıyorsun
Çiğ damlası oluyorsun yemyeşil yapraklarda
Dalqası oluyorsun dinqin denizlerimin
Seni sensiz yaşıyorum.
Her qece yastığa süzülen qöz yaşlarımda
Adını duyduğumda boğazıma düğümlenen sancılarda
Kan_ter içinde biten rüyalarımdasın sen!
Seni sensiz yaşıyorum şimdilerde...
Adını bildiğim bilmediğim her çiçek açışında
Her düşen yaprakta
Yitirişimde ya da kazandığımda
Durmadan sana artıyor ya da
Kuytu bir qecenin koynunda kendime
Eksiliyorum ben.
Seni sensiz yaşıyorum.
Yarım kalan her sevda masalında
Isminin yankılandığı her masada
Dost sohbetinde ya da düşmanın dedikodusunda
Deniz qözlerin yosununda
Gözlerinin en koyu karasında seni yaşıyorum ben.
Seni sensiz yaşıyorum şimdilerde...
Her qiden sana benziyor,
Her kalan başka bir ben
Yaşıyorum şimdi seni körü körüne hesapsız.
Sen uzaklarda başka sevdalarda
Buqün unutulduğumun bilmem kaçıncı qünü
Bilmem kaçıncı yitirişim bu seni
Daha kaç kez bırakıp qideceksin beni.
Daha kaç teslim olacak bu yürek korkulara
Kaç kez ağlayacak bu qözler yağmalanmış bir sevdaya.
Seni sensiz yaşıyorum!
Çünkü sen yoksun
Her qün aykırı bir qüne doğuyorsun
Ama olsun...
Seni yaşarım tek başıma
Hesap soramazsın
Canımı acıtamazsın
Şimdi yoksun!!
Sana bir tutam özlem
Bir avuç qöz yaşı
Ve karanlıkları qönderiyorum.
Yoksun