Ege Üniversitesi

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
diğer üni. konularına baktımda satırlarca üni. tanıtımı falan var..gerek yok böyle şeylere..:)
merak eden varsa ege üni'yi ahanda girsin baksın buraya.. www.ege.edu.tr :durdurun

maksat tanışmak,kaynaşmaksa bu bölümde adım cem..ikitisadi ve idari bilimler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisiyim..
geri kalan bilgileri röportajlar bölümünde bulabilirsiniz zaten..:goz:

mühim olan sizleri tanımak..
buyrun bakalım..
dinliyoruz..:)

istanbul üniversitesi veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar:durdurun

memnun oldum cem bey:D

lem başlıkta na kocaman ege üni yazıyo..:)
kendi konuna git lem..pis goministler sizi..:)
mohehehe :D

:D biliyomda dayanamadım napim:D

sana zahmet bizimkini de tanıtıver :D yok bizim başlık

aç işte sende bi konu..her şeyi devletten beklemeyin yaf..:)

|ChaMuR|' Alıntı:
adım cem..ikitisadi ve idari bilimler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümü 1. sınıf öğrencisiyim..

Daha 1mişsin, Allah kolaylık versin, Ben de Gazi İİBF Uluslararası İlişkilerdeyim, bugün finaller bitti ve 5 alttan dersle 4.sınıf oldum

ege yi seviyorum .. days inn miydi orayı daha cok : ))

Egede okuyan arkadasım yok reelden ama 9eylulde cok var hatta her sene ziyaretlerine giderim izmir ögrenciler icin cok güzel bir yer :D

evet ege iletişim son bu arada arkadaşın bahsettiği yerde bizim fakultenın arkasında days inn yani bu arada ege unıyı bu sene bıtırıyorum ama macera daha yenı baslıyo bu seferde yuksek yapacam cok sevdim zoraki bitirsemde...

ege üniversitesi uluslararası ilişkiler 2.sınıf ögrencisiyim...ismim berker....memnun oldum cem ..:p...bı ara bulusalım ıstersen 525 nolu otobuste...

puaaaaaaaa! Kocaman ege kampusten 2-3 kişi war olmas ki:D
Ege Fen Fak. Biyoloji 1.sınıf. 1sene hasırlık taqıldık ne diye koydularsa:S
Adım:CAN
Memnun oldum arkadaşlar!

525 fordcuların yeri bea hihihihihhhi:D

ege yazdım tercihlere de şu tercih sonuçları bi gelsinnnn....

ben de ege yazdım inş.olur ya.öve öve biteremiyolar :d ama orda okuyanlar birazda anlatsanız üniversitenin ortamını falan ;)

ben de ege ünv sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim. öhöm öhöm övünmek gibi olmasın bizim ünv çok güzeldir.

abi ben anlatayım ünv ortamını: arkadaşlar ii hocalar ii bölümler ii ama bizim bölümü tavsiye etmem okumaktan kafayı yersin. erkek arkadaşım tıp okuyo ordan biliyorum: tıp fak harika zaten hastane harika. para almıyorum sakın yanlış anlama...

525 demıssınız bana eskı gunlerı hatrlattınız be yaw=)

10 yıl ege üniversitesi yuzme klübünde yuzdum ... yani orda okuyan bi cok kisiden daha fazla o kampusun havasını soludum her ne kadar su an orda okumasam da ege üni'li sayılırm bende:D antremanlara gitmenın en zevkli yanı o 525 maceralarıydı:D ama bi turlu devrilemedik su ilk duragın virajında=)

oh be açıklandı sonuçlar! ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği yazıyo. güzeeell. :D

waay hemen yanımızdaki fakülte..
hayırlı olsun kardeşim..

sağolasın ya bi gelelim görelim bakalım nasılmış :D

güzel güzel hemen metronun karşısında fakülten..

biraz arkanızda hemşirelik okulu olması lazım..;)

Geri